Header

1. Wood Wood 2. Alexander McQueen 3. Selected Femme 4. Even & Odd 5. J.Lindeberg

Har haft svårt att bestämma mig för vad för slags sneakers jag ska satsa på i vår, men nu har jag lyckats skrapa ihop några favoriter. Har tröttnat på de typiska vanliga vita sneakersen och är istället sugen på ett par i pastell, gärna persikofärgade eller ljusgrå i platåmodell. Och hallå hur feta är inte Alexander McQueen'sen? Dock är de ju i princip ett par vanliga vita sneakers, men den där chunky sulan gör mycket, och så själva grejen att de är McQueen's såklart hehe. Har lyckats hitta ett par look alike's som jag funderar på att klicka hem, och så får det faktiskt bli ett par pastellfärgade också. Man kan inte ha för många sneakers.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Häromdagen var jag och mamma på Plantagen, jag hittade jag massor av växter jag ville ta med mig hem som vanligt. Är sugen på att byta ut min stora kaktus mot en bladväxt, och denna ovanför är en bra kandidat. Skulle även vilja ha en stor växt i hörnet vid mitt matbord, tror att det skulle ge en riktigt mysigt djungel-feeling! Drömmen är en gigantisk bananplanta men de verkar vara omöjliga att få tag på så får nog fundera vidare på det.

Likes

Comments

Jag är äntligen hemma i Värmland igen. Det är dåligt med föreläsningar i skolan nu så jag passar på att vara här så ofta jag kan. Våren har kommit till Karlstad så har varit ute och promenerat en hel del i solen. Idag träffade jag min fina vän Jessica, vi gick runt i stan och catchade up lite. Tog den här bilden på henne och tycker att den blev så fin. Resten av dagen ska spenderas i soffan med Philip, Erik, Jonna och Henrik framför en film. 

Likes

Comments

Lack of color, pinterest

Hattar har länge varit en obsession of mine. Lack of color säljer utan tvekan de snyggaste, synd bara att det är ett australiensiskt företag annars hade jag definitivt lagt en beställning direkt. Och hur fina är inte bilderna? Finns så mycket inspiration att hämta på den hemsidan. Vill ha sommar, bränna, löst sittande skjorta och en fedora helst imorgon.

Likes

Comments

Jag har alltid fascinerats av stjärntecken, och sedan jag såg tatueringar av stjärntecken har jag tyckt att det är jättefint. Om jag skaffar en tatuering vill jag att den ska ha någon slags innebörd för mig, och ett stjärntecken är ju något man är och bär med sig hela livet. Jag är född i fiskarnas stjärntecken, och skulle vilja ha det tatuerat vid revbenen. Jag tänker mig en traditionell svart tatuering, men såg även bilder på bruna som såg ut som födelsemärken. Jag gillar den idén, att det inte ser ut som en tatuering utan en del av kroppen.

Likes

Comments

Instagram@lisa.nilssons