Fick hem ett efterlängtat paket idag, nämligen dessa ankelboots från Senso. Älskar verkligen allt med dom, detaljerna med dragkedjor, "urringningen", den cremevita färgen och att de är lagomt spetsiga. De kommer att passa hur bra som helst till hösten. Australien är verkligen bäst på att göra snygga kläder och skor. Ett annat älskvärt märke är Sol Sana, deras "Eddie Boot" är to die for.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Några snapshots från helgen i Göteborg. Lördagen spenderades på Liseberg (älskar fortfarande sånt där), och söndagen på stan. Det blev inte så mycket utforskande som planerat då det regnade hela söndagen, men vi tog oss en liten bit från centrum i alla fall. Kollade in Artilleriet och Grandpa, alltså wow vilka butiker! Så snyggt inredda och skön stämning. Åt lunch på Tugg ​som alltid, älskar det stället. Har fått ett bättre intryck av Göteborg nu i alla fall, ser fram emot att åka tillbaka och se ännu fler stadsdelar.

Likes

Comments

1, 6, & 8. Pembe Club 2. Ottoman Hands 3. Oscar de la Renta 4. Chupi 5. Valentino 7. Amber Sceats

Har bestämt mig för att lägga lite extra pengar på ordentliga smycken som kan användas i ett par år utan att missfärgas. Hade inte tackat nej till dessa skönheter, älskar allt som är lite "naturinspirerat" just nu. Annars då? Varvar solhäng med plugg, har börjat förstå lite mer av redovisning och bokföring nu i alla fall så det är skönt. I helgen ska jag till Göteborg och bara strosa runt och upptäcka. Det är dags att jag lär känna staden eftersom jag bor såpass nära vanligtvis, vore kul att hitta några nice ställen att hänga på till hösten. Later!

Likes

Comments

Touchdown Borås! Det är min andra morgon här nu på flera veckor, äntligen drar skolan igång så att livet rullar på igen. Börjar två nya kurser nu som vanligt, säljteknik & butikskommunikation och väveriteknik. Ni kan nog gissa vilken kurs som verkar nice och inte haha. Har dessutom ett par omtentor att ta igen så livet kommer att bli hektiskt fram till sommarlovet. Men jag gillar att ha mycket att göra faktiskt. Fredagsfeelingen är på topp i alla fall och det verkar bli en skön helg, middag med gänget bland annat!

Likes

Comments

För ett par veckor sedan fick jag hem dessa ankelboots från Jennie-Ellen i modellen "Aloha". Har velat ha dom så länge så kände att jag fick unna mig dom när de kom in på hemsidan igen. De var väldigt pricy, men förhoppningsvis håller de länge då det är äkta skinn. Vill använda dom nuuu men får vänta tills det blir torrare ute.

Likes

Comments