Header
View tracker

Igår var det 30 % rabatt på ett helt köp på Lindex, så då passade jag på att införskaffa lite nya underkläder. Bland annat detta vita set som jag är helt kär i, bhn går liksom ned en bit ungefär som en bustier. Man kan inte ha för många vackra underkläder, som sagt.

Jag har dessutom tagit fram systemkameran igen! Minns inte riktigt hur man gör med alla inställningar men detta blev ju i alla fall såå mycket bättre än med mobilen. Ska försöka lära mig kameran igen och även skaffa photoshop, jag höll på jättemycket med detta för några år sedan och nu känner jag att jag fått tillbaka intresset, så stay tuned för bättre bilder från och med nu.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Can we take a moment, alltså these shoes, kärlek vid första ögonkastet. Jag borde inte, men jag bara måste ha de rosa. Vill verkligen ha de svarta också, så coolt mönster och dessutom i fuskpäls som jag älskar. Det kan hända att jag ger mig själv någon av dessa i julklapp... Kanske...

Likes

Comments

View tracker

Det blev den gråa fuskpälsen från Ivyrevel tillslut, perfekt färg och suuupervarm. Kommer nog inte behöva dra på mig en ful parkas om det blir låga minus grader.

Har nyss kommit hem från skolan, har haft en lång dag med både trikåteknik föreläsning och materiallära föreläsning. Smet dock ifrån den sista föreläsningen p g a brist på ork, men tar igen det senare i boken. Imorgon blir det en kämpig dag igen, har ingen lektion men vi är ändå några stycken som ska träffas i skolan och försöka få klart plugget innan vi åker hem över jul. Är även sugen på att hinna med en inspirationsrunda på stan, men vi får se om det hinns imorgon eller senare i veckan.

Likes

Comments

Den första sneakpeeken på min lägenhet. Jag bor i en ganska central studentlägenhet på 18 kvadrat. Litet kan tyckas, men det duger gott och väl till mig. Det jag kan sakna är större inredningsmöjligheter, finns så mycket jag vill inreda med men som inte får plats, en soffa t. ex. Läderstolen är nog det köpet jag är mest nöjd med, den kostade över tusenlappen men det var så värt det, för hur fin är den inte? Som sagt har jag inte fått iordning det ordentligt än, är ganska tomt på detaljer men det ska jag snart ändra på.

Likes

Comments

Nu har jag fått hem t-shirten som jag nämnde i ett tidigare inlägg, älskar den! Jag nämnde ju att den är ganska pricy, 539 kr på nelly (med studentrabatt, the perks of being a student), men den känns tidlös och jag trivs väldigt bra i den så jag har bestämt mig för att behålla den. Visst passar den bra med chokern förresten? Känner mig lite rockig i den kombon haha.

Nu fick jag ett SMS om att jag har ett till paket att hämta, vad det är visar jag senare!

Likes

Comments

1. Textilhögskolan 2. Selfieee 3. Fina kaktusar i en fin butik på Allégatan 4. Viskans uteservering 5. Solnedgång i Halmstad i somras 6. En latte på viskan

Likes

Comments