Header

Idag testade jag ett nytt vegetariskt recept som jag hittade HÄR . Det blev supergott, fräscht och gick snabbt att laga. Annars då? Stress, stress, stress. Har fått hur många uppgifter som helst i de nya kurserna, grupparbeten dessutom. Men det är i alla fall inte långt kvar tills jag åker hem på sommarlov i hela tre månader. Ska bli skönt att få vila lite, ja lite för har omtentor att göra i augusti också haha...Tips om någon börjar på högskola till hösten - häng med från början och börja plugga direkt.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Det var längesen vi såg solen här i Borås, blev typ pirrig i magen när himlen sprack upp haha. Har fantastiskt solljus i min lägenhet också, perfekt för bilder hehe. Sol kräver vårig outfit, är helt såld på jeansen! Så bekväma och perfekt slitna. Från Never Denim om någon undrar! Om 2,5 timme ska jag vara på plats på Pinchos för att käka middag med några tjejer. Ser så fram emot sötpotatispommesen, mmm. Kanske skulle ta och fira med en drink också, för att solen äntligen är här. 

Likes

Comments

Touchdown Borås! Det är min andra morgon här nu på flera veckor, äntligen drar skolan igång så att livet rullar på igen. Börjar två nya kurser nu som vanligt, säljteknik & butikskommunikation och väveriteknik. Ni kan nog gissa vilken kurs som verkar nice och inte haha. Har dessutom ett par omtentor att ta igen så livet kommer att bli hektiskt fram till sommarlovet. Men jag gillar att ha mycket att göra faktiskt. Fredagsfeelingen är på topp i alla fall och det verkar bli en skön helg, middag med gänget bland annat!

Likes

Comments

För ett par veckor sedan fick jag hem dessa ankelboots från Jennie-Ellen i modellen "Aloha". Har velat ha dom så länge så kände att jag fick unna mig dom när de kom in på hemsidan igen. De var väldigt pricy, men förhoppningsvis håller de länge då det är äkta skinn. Vill använda dom nuuu men får vänta tills det blir torrare ute.

Likes

Comments

Instagram@lisa.nilssons