Det senaste tillskottet på skofronten, flats från Sam Edelman, som jag nämnde i förra inläggetDetta kan nog vara de finaste skorna jag någonsin köpt, materiell lycka när den är som bäst. Idag tog jag helg och det ska firas med bio ikväll, vi ska se nya "It". Jag som är en riktig skräcknörd lär nog inte bli besviken. Annars ska de närmsta dagarna bestå av en hel del pluggande, och i helgen kommer Matilda hit!! Det är första gången hon hälsar på mig så det ska bli kul, vi får se vad vi hittar på. Later

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Sammet puff - Mariella Interiors Flats - Sam Edelman Jacka - FRAME Väska - Valentino

Är helt besatt av nitar av alla slag i både inrednings- och klädväg. Har sett puffen inne på Mariella här i Borås och det suger att inte kunna lägga ut fem tusen på den, hah.. Denimjackor med nitar är bara så snyggt, ångrar att jag inte slog till på Zara's variant innan den tog slut. Väskan är även den dösnygg, och skorna... Hallå hur fina!! Klockrena look alikes till Gucci's fur slippers (som jag för övrigt först hatade men nu älskar). De är på väg hem till mig nu, iiih. Finns att klicka hem på Nelly.

Likes

Comments

Touchdown Borås! Det är min andra morgon här nu på flera veckor, äntligen drar skolan igång så att livet rullar på igen. Börjar två nya kurser nu som vanligt, säljteknik & butikskommunikation och väveriteknik. Ni kan nog gissa vilken kurs som verkar nice och inte haha. Har dessutom ett par omtentor att ta igen så livet kommer att bli hektiskt fram till sommarlovet. Men jag gillar att ha mycket att göra faktiskt. Fredagsfeelingen är på topp i alla fall och det verkar bli en skön helg, middag med gänget bland annat!

Likes

Comments

För ett par veckor sedan fick jag hem dessa ankelboots från Jennie-Ellen i modellen "Aloha". Har velat ha dom så länge så kände att jag fick unna mig dom när de kom in på hemsidan igen. De var väldigt pricy, men förhoppningsvis håller de länge då det är äkta skinn. Vill använda dom nuuu men får vänta tills det blir torrare ute.

Likes

Comments

Instagram@lisa.nilssons