Header

Gjorde min sista tenta för det här läsåret igår, så nu har jag avklarat det första året på Textilhögskolan. Det känns så surrealistiskt att jag drömt om det här så länge och att jag nu befinner mig mitt i det och jagar mina drömmar. Det första året har främst handlat om att lägga basen inför kommande kurser, så till hösten börjar det på riktigt. Jag ser verkligen fram emot att läsa inköp, marknadsföring och e-handel. Det känns inte helt fel att komma tillbaka till denna drömmiga miljö heller, ett stort plus i kanten att Textilhögskolan ligger i Textile Fashion Center.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Häromkvällen firade vi Andrea som fyllde år. Vi började med parkhäng och gick sedan till TUGG Burgers för att käka middag. Det här är mitt absoluta favoritställe, både för att de har de godaste burgarna men även för att inredningen och atmosfären är så härlig. Det är synd att jag inte kan hänga här i sommar, men Street Friends i Karlstad håller nästan samma standard i alla fall. På tal om det så är det bara tre dagar kvar tills jag åker hem på sommarlov i tre månader. Det ska bli så skönt att få umgås med alla där hemma lite oftare igen.

Likes

Comments

Touchdown Borås! Det är min andra morgon här nu på flera veckor, äntligen drar skolan igång så att livet rullar på igen. Börjar två nya kurser nu som vanligt, säljteknik & butikskommunikation och väveriteknik. Ni kan nog gissa vilken kurs som verkar nice och inte haha. Har dessutom ett par omtentor att ta igen så livet kommer att bli hektiskt fram till sommarlovet. Men jag gillar att ha mycket att göra faktiskt. Fredagsfeelingen är på topp i alla fall och det verkar bli en skön helg, middag med gänget bland annat!

Likes

Comments

För ett par veckor sedan fick jag hem dessa ankelboots från Jennie-Ellen i modellen "Aloha". Har velat ha dom så länge så kände att jag fick unna mig dom när de kom in på hemsidan igen. De var väldigt pricy, men förhoppningsvis håller de länge då det är äkta skinn. Vill använda dom nuuu men får vänta tills det blir torrare ute.

Likes

Comments