Header

En sneak peek på mitt enda fynd från mellandagsrean. Förvånade över att det är en biker i fuskpäls? Trodde väl inte det hehe. Den är från Mango och jag misstänker att den blir perfekt nu när det är för kallt för skinnjacka men för varmt för fuskpäls.

Jag börjar vänja mig vid att vara tillbaka i Borås. Det är väldigt skönt att ha sina grejer omkring sig och inte i en resväska kan jag säga. Snart ska jag plugga materiallära och sedan ta en promenad med Melanie innan vi kör myskväll hos Andrea. 

Likes

Comments

Ny detalj till lägenheten, köpt på Feeling Interiör i Karlstad för dryga hundralappen. Lite sjukt ändå att man (jag) kan tänka sig att lägga så mycket pengar på ett ljus. Men fint är det och det luktar underbart.

Nu är jag äntligen i Borås. Eller ja, har faktiskt redan lite hemlängtan. Men det blir väl så när man har varit hemma i 2,5 vecka, en liten omställning liksom. Från och med nu är det i alla fall bara plugg som gäller, har fyra tentor nu inom en månad. Men ska väl träffa tjejerna någon dag också hoppas jag, de har jag saknat.

Likes

Comments

It's been a while, de senaste två veckorna har jag varit hemma i Värmland för att fira jul och träffa familj och vänner. Om två dagar åker jag tillbaka till Borås och verkligheten, det ska bli jätteskönt att återgå till rutiner och framförallt slippa bo i en resväska. Tills jag återkommer med egentaget material får ni vila ögonen på detta kollage. Bronziga toner, reptilmönster, fjädrar, bensmycken och neon har en särskild plats i mitt hjärta just nu.

Likes

Comments

1. Proenza Schouler 2. Givenchy 3. Chanel 4. Phillip Lim

Olyckligt kär i dessa designerväskor. De kommer inte bli mina inom den närmsta framtiden, men drömma går ju. Givenchy'n har jag velat ha länge, det är en perfekt och lagom stor vardagsväska. De andra tre är nyare tillskott i samlingen. Phillip Lim'en och Proenza'n är ren perfektion, gillar även den svarta proenza'n men denna kändes snäppet vassare. Boy bagen är faktiskt ett spontant tillskott. Är egentligen trött på denna väska då den syns överallt, men det mörkröda ser ändå grymt ut tillsammans med silverdetaljerna. I wish..

Likes

Comments

Igår var det 30 % rabatt på ett helt köp på Lindex, så då passade jag på att införskaffa lite nya underkläder. Bland annat detta vita set som jag är helt kär i, bhn går liksom ned en bit ungefär som en bustier. Man kan inte ha för många vackra underkläder, som sagt.

Jag har dessutom tagit fram systemkameran igen! Minns inte riktigt hur man gör med alla inställningar men detta blev ju i alla fall såå mycket bättre än med mobilen. Ska försöka lära mig kameran igen och även skaffa photoshop, jag höll på jättemycket med detta för några år sedan och nu känner jag att jag fått tillbaka intresset, så stay tuned för bättre bilder från och med nu.

Likes

Comments