Tre månader har gått sen jag sprang runt med min vita mössa på huvudet och champagneflaskan i handen. Tiden har gått så otroligt fort och jag vill göra om allting, helst hela gymnasiet. För även om det var tufft många gånger, speciellt att kombinera skolan, jobb och privatlivet hade man himla kul. Speciellt sista året då det var fest var och varannan dag, roliga aktiviter med klassen och allmän planering inför den stora dagen.

Är just nu så himla avundsjuk på alla som har studenten framför sig!!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Så är det nu ännu ett lov som om bara några dagar är slut igen. Men ska försöka ta vara på varenda liten ledig sekund som jag får denna vecka och njuta till fyllo. Dagen idag erbjöd både shopping, fotografering och träning vilket blev en toppendag.

Likes

Comments

Nästan hela december har gått och jag har inte haft den minsta julkänsla än och har fortfarande inte det. Nu är dock julen slut och jullovet är i full gång. Förutom att sova, träna och shoppa ska jag även jobba en hel del. Två av de jobbigaste passen är dock redan avklarade vilket var den 23e och självaste julafton. Men hann även med att fira lite jul hos mormor och morfar då jag slutade redan(?) 17. Var lika mysigt som alla andra åren och hade det bara allmänt trevligt med släkten.

Juldagen bjöd på festligheter, vilket jag absolut inte tackade nej till, utan jag hade en fantastisk kväll med fantastiska människor inne på Harrys i Helsingborg. Inte mycket mer att säga om den kvällen utan de var helt enkelt bara jättehärlig förutom det något kalla vädret.

Utvöver detta hann jag även med en liten sväng på Väla, igår den 26e, då mellandagsrean startade. En liten tradition jag har med Johanna men iår debuterade Minna, supertrevligt. Dock stannade vi bara några timmar då jag var relativt bakis och de andra trötta så vi stack iväg och åt en supergod lunch istället. Hann dock med att fynda en del underkläder, vilket jag blev supernöjd med!

P&K

Likes

Comments

​Utbildningsmässa, Vapiano och shopping, bättre blir inte en torsdag.

Likes

Comments

Absolut en utav de bästa dagarna i mitt liv, första och sista gången jag fick se Kent spela live. Konserten var helt underbar vilket tyvärr inte resan dit och hem var, då vi åkte kommunalt och inget fungerade som det skulle. Tågen var trasiga, inställda och enoormt sena, aldrig varit med om en värre upplevelse med skånetrafiken. Men tillsist, kring 3 tiden, kom vi hem och jag kan lova att det var det värt.


Likes

Comments