Hejhej! Har inte bloggat på ett tag, är som sagt för att jag är sämst på det haha.
Aja, tänkte nu berätta om ett beslut jag tagit, ett sådant jag är så jäkla nöjd över att jag tog. Bestämde mig för att plocka ut min p-stav, satte in den för drygt 1 och ett halvt år sedan. Där och då märkte jag inte hur mitt mående började förändras, jag trodde då att jag ännu va inne i en sorg efter Louise (vilket jag givetvis också var) men redan då varnade min mamma mig hur vissa reagerar på just p-stav, absolut tänkte jag men ville ändå ge den ett försök. Har sedan dess mått sämre och sämre, saker har byggts på efter hand och i samband med denna stav där den hela tiden "sprutar" ut hormoner i kroppen så är alltså det här ett preventivmedel som enligt mig orsakar mer problem än vad den gör nytta då den är en av alla anledningar till min depression. Och varför berättar jag då det här? Ja för att jag vill att man ska vara försiktig med sin kropp och hälsa, att om någon nu funderar på att skaffa p-stav att ni vet att det här kan bli en fruktansvärd biverkning då många har reagerat som mig. Absolut händer det inte alla, vissa funkar detta jätte bra på. (Lyllos er.)
Men nu ska jag minsann vänta på att min kropp börjar återhämta sig, sen hoppas jag att jag kommer ännu ett steg närmare mitt mål.
Ta hand om er :)

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Godkväll!
Den här dagen har varit riktigt seg, har verkligen inte gjort något vettigt alls, antar att resten av kvällen kommer bli detsamma, jaja det är måndag då behöver man inte känna sig speciellt aktiv, skönt med latdagar ibland.
Har iaf gått ner min sjukskrivning på 50% nu så förhoppningsvis kommer jag kunna ta lite jobbpass nu framöver. Pratade iaf lite med jobbet idag så jag ska få komma och "hälsa på" innan jag börjar jobba egna pass igen.
Ska väl fortsätta denna kväll med att kolla på tv, det vill säga farmen ;) bästa programmet haha!

Likes

Comments

Äntligen! Blev såå nöjd faktiskt, är bara lite inredning kvar.

Före:

efter:

Likes

Comments

Ja det här med att ha fredagsfeeling är egentligen något jag inte haft på evigheter, är väl kanske för att jag är van att jobba helg?! Aja, blir nog minsann lugnt ikväll, har precis satt upp hyllor på mitt rum så nu är det bara nya sänggaveln som ska på plats sen är allt klart.
Det är ju trots allt fredag, då får man ta ett glas vin så det är vad jag ska göra nu.
Trevlig helg!

Likes

Comments

Som sjukskriven blir man till slut väldigt rastlös. Och jag som då inte har någon speciell hobby jag kan sysselsätta mig med fick då idén att göra om i mitt sovrum lite. Så dom senaste dagarna har jag rensat ur massa saker och börjat måla hyllor och en lastpall som ska bli till en ny sänggavel, sååå skönt att ha något att göra och "komma bort" från verkligheten en stund, att helt enkelt göra något som bara gynnar mig själv. Tror att detta projekt kommer bli super bra!!

Likes

Comments

Hejhej och hallå! Vet inte riktigt vad som hände här men en ny blogg blev det. Är verkligen sämst på detta men har fått i "uppgift" av min psykolog att börja skriva ner mina tankar så då är väl en blogg jätte bra tänkte jag. Får minsann se hur detta går helt enkelt men ska iaf ge det ett försök, så välkomna på min oerhört spännande resa där jag kommer skriva om allt som snurrar i mitt huvud.


Likes

Comments