View tracker

Sådana inlägg är det jag mest tittar på! Tycker det så himla roligt att se vad andra gillar och tycker om. Men man ser oftast tjejidealen och det är så hemskt tråkigt. Vist jag tycker dom tjejerna är snygga, du tycker dom är snygga, men man mår så himla dåligt när man ser dom bilderna efter som man inte ser ut som dom har inte lika snygga kläder och tjänar inte lika mycket pengar som dom gör. Men du, du ska vara glad för du är den bästa människan och snyggaste människan när du är dig själv och ingen annan!Okej vi hörs i morgon! Har lite spännande projekt up coming!!!! So excited!!

Puss och kram!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Skor.

Skor är något jag är lite extra svag för.

Skor. Skor. Skor.

Jag skulle välja skor före smink, och smink det kan jag lova dig att jag ÄLKAR.
Jag är totalt kär i smink.

Jag tror jag har haft mer än 50 skor i hela mitt 13 snart 14 åriga liv.
Jag är snart fjorton och tänk då bara när jag är 23 eller äldre. Jag tror mina vänner och min familj kommer få dra med mig från dom 10000 skyltfönstren jag kommer att passera när jag går hem fån jobbet, kanske går hem från min kompis eller kille.

Snälla kompisar, framtidens kompisar och pojkvänner släpp mig inte i närheten av skobutiker själv.


Puss, hejhej!

  • 51 readers

Likes

Comments

View tracker

Har DU något tips på vad jag kan skriva på bloggen så kommentera eller DU kan också nå mig på elsa.nilsson@edufalkenberg.se

Puss hej!

  • 54 readers

Likes

Comments

Kom och tänka på igår att ja inte hade bloggat så mycket på senaste..
Har inte hänt så mycket börjat skolan igen.. Yey. Och så har konfirmation läsningen sats igång! Roligt roligt...

Snabb inlägg nu på tidig kväll haha, men ikväll så hade jag tänkt titta på idol.

Jaja puss heej!

  • 55 readers

Likes

Comments

Jag har inte hunnit skiva den senaste tiden, och det är jag ledsen över! Min data är slut så jag ska försöka skriva ett inlägg varje gång jag har wi-fi eller får ny data (får det den första augusti)
Jag hoppas att det kommer ny följare till min blogg och jag uppskattat att det faktiskt finns personer som tar sin tid att läsa igenom vad jag skriver och allt!

xx.

Likes

Comments

jaha, nu sitter jag här i en soffa utomhus och det är ungefär 28° grader i skuggan och men mår great! man har ju sommarlov och allt nu. jag är hos en av mina bästa kompisar och har det varmt. igår var vi vid havet och hade skönt ( bilder finns på min snapchat: elsanilsson10 ) jag badade då inte för att jag inte hade med några badkläder och handduk men vi hade det gött! nu så jag jag precis satt in en citronkladdkaka i ugnen så ska ta ut den om 30 min maybe? men jag hoppas att ni får en bra fortsatt sommar så hörs vi i morgon!

puss, hade!

Likes

Comments

Okej jag är ledsen, jag har inte uppdaterat min blogg på länge.
Men jag har inte fast wi-fi hemma så det är bara på i bland och då har jag liksom inte tänkt på att ladda upp ett inlägg för att jag ser igenom vad mina kompisar bombat mina sociala medier (oj Elsa vad du låte smart här) men nu ska jag iallafall berätta vad jag har gjort idag.

Först så vaknade jag och fixade allt det dör man gör på morgonen, sen så åkte vi och hämtade Amanda ( aka
@amandacharlotta ) sen fortsatte vi till någon loppis som inte va så popis (hehe ser ni, jag kan skämta) jaja den loppisen vart inte så bra, men vi åkte vidare till en ANNAN loppis och den vart inte heller så popis...

Nu så sitter vi iallafall och tittar på nickelodeon, jag & Amanda.

Ja men vi hörs!

Puss, hade!

Likes

Comments

Okej nu sitter jag i en bil påväg hem till min farmor och farfar y e y! Vi ska spela vår sista match idag och är super taggad, dock så ligger motståndarna högre i serien än vad vi är... Men det kommer gå bra! Ska bli skit kul att spela, då jag vart förkyld och hade migrän i måndags på sista träningen :( men det ska bli skönt att ha uppehåll oxå.
Kommer nog att göra ett till inlägg senare!


Puss, hade

Likes

Comments

INSTAGRAM ELSAANILSSOON