OKEJ, nu ska jag göra någonting jag förmodligen kommer att ångra. Men det är bättre att skriva ut det, för då kommer jag förmodligen att göra det också.

Mitt nyårslöfte är att i år träna totalt 200 pass. 1 timmes powerwalk är inräknat som "pass" här. Så, imorgon kör jag igång med #1. Inte för att jag ska gå ner i vikt och bla bla bla utan helt enkelt för att jag behöver extra energi nu när jag har två jobb och studerar på heltid. 
Jag ska också lära mig att bli bättre på att planera, både när det gäller skola, socialt liv och min ekonomi.

Man kan ju hoppas att man lyckas med någonting. 
GOOD LUCK ME. 

Kul inlägg, ah? 

HAJ 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Så, idag var det dags för mitt tremånadersbesök på akademikliniken. Hur sjukt är det inte att det redan gått tre månader sedan operationen?
Som ni kanske vet, så har jag gjort en bröstförminskning, och om ni inte vet så vet ni det nu.
Allt såg bra ut och jag fick höra att min kirurg gjort ett FANTASTISKT jobb. Tack... eller jag vet inte hahaha vad ska man svara på det. Jag bara har dom ju?
Whatever, ärren läker fint iallafall och besöket tog ca 10 min. Fett värt att stiga upp och behöva åka in tidigare till skolan för. Not.

Jag fick hänga på starbucks i två timmar istället. Personalen började nog undra vad jag pysslade med haha.

Nu försöker jag få ihop vilka böcker som ska läsas inför tentan, LÄSA böckerna inför tentan, packa ner böckerna till tentan, så att de kan få följa med till Paris samtidigt som jag käkar glass och är rätt nöjd med tillvaron.


Likes

Comments

HEJHEEEEJ

Jag tänkte kolla om det skulle finnas intresse av att köpa min trenchcoat från Bik Bok? Jag köpte den i höstas och den är endast använd en gång. Säljer den pga jag hittat en beige som jag hellre ville ha. Jag köpte den för 700 kr så jag tänkte mig ca 450 kr för den. Hojta om ni är intresserade! Vill gärna bli av med den!

POSS POSS
​Den är svart, men var tvungen att ljusa upp bilden så att detaljerna skulle synas. 

Likes

Comments

Men åh ärligt, idag minns vi blonda Carro med kort hår. Är fan sugen på det igen, men orkar inte att mitt hår ska bli galet slitet. Åhåååå jobbigt jobbigt.

​Hursomhelst, denna veckan är det praktik som gäller för mig, på socialförvaltningen i Trelleborg. Än så länge har jag varit där två dagar och det är så otroligt intressant. Jag känner verkligen att jag kommit helt rätt med min utbildning nu, vilket är så fruktansvärt skönt. Så kändes det inte alls på lärarutbildningen så det är en ren lättnad.  Får helt enkelt hoppas på att detta håller i!


Hoppas att ni hade en bra valborg. Själv firade jag den med mina fina vänner i Lund, vilket var himla najs. Började dagen med champagnefrulle och avslutade kvällen med att somna på festen. Fett värt.

OCH  nästa vecka drar vi till PARIS!! Ska bli så jävla roligt, har aldrig varit där så jag är så himla taggad på att drraaaaaaa. Jag behöver verkligen komma bort och skingra tankarna lite, jag har rätt mycket i huvudet just nu, så det ska bli skönt. ÄVEN om det bara är för några dagar så behövs det. Och för första gången typ så är jag så intresserad och taggad på att kolla på massa kultur?! EH vad händer med mig? Ja jag vet inte, men så är fallet och så skall det bli. Det kommer en massa foton sedan, promise. Eller nej, men jag ska försöka lova. 


HARE 

Likes

Comments

...går till alla trevliga taxichaufförer som kör mig hem om nätterna. Alltså ärligt, ni är guld.
Jag är ju en väldigt snackig människa när det gäller taxichaufförer, jag vet inte varför men någonting är det där. Framförallt om jag åker taxi själv. Så fort dom frågar mig om min kväll så säger det bara KLICK, så är vi bästisar för 10 minuter. Ibland vill jag inte gå ur taxin pga har så trevligt. Men tydligen är det inte okej. Och visst, dom vill väl sköta sitt jobb I guess........

Min standardfråga när jag hoppar in är: Jaha, har ni mycket körningar ikväll då?
EHM 1. Varför undrar jag det? Jag bryr mig så inte. 2. Om dom nu har det, vad vill jag få ut av svaret?
Whatever, i 9 fall av 10 är det en killer icebreaker.
Eller nä, 7 fall av 10 för det finns många surbobbsar därute i taxidimman och er gillar inte jag!

Talk that talk to me, det är värt det.  

Så, nu har jag fått ur mig all min positiva energi ifrån nattens åktur, haha. 


Slänger in en bild på ett av mina smycken, mest för att.. det är min blogg och ja, jag bestämmer.
HERRÅ

Likes

Comments

Alltså man blir verkligen bortskämd av att vara ledig. Idag ska jag till skolan för första gången på hur länge som helst, jag ska dit klockan ETT och jag ska vara där två timmar, ändå känns det liksom jobbigt. Haha,  herregud jag borde skämmas. 

Men som den sista minuten människa man är har jag suttit och gjort klart alla förberedelser inför seminariet i eftermiddag nu på morgonen. Framförhållning osv, eller?  


PEACE 

Likes

Comments

Idag har jag haft en himla produktiv dag.
Nej, det var ljug, för SÅ produktiv har den inte varit. MEN jag har putsat fönster, gjort en utsökt fisksoppa (JA utsökt!) och hunnit komma en bra bit inför morgondagens seminarium. Och snart ska jag ta en liten tupplur för att.. ja, jag förtjänar väl det helt enkelt och sedan åka in och sola. Jag behöver lite sol på mitt bleka skinn. YAS.
Så.. bye.

Likes

Comments

Glöm inte att kolla in mina smycken!
Jag har som hobby att tillverka egna smycken, mestadels armband och en del halsband. Kolla in min sida på Facebook: Smycken by Carro eller min instagram: smyckenbycarro för bilder på smyckena om ni är intresserade. De flesta armbanden kostar 60 kr/st och 2 st för 100 kr. 
Om ni vill beställa kan ni maila mig på: carro.nilsson@live.se

POSS


Foton av: http://blogg.skanskan.se/stylebyfj

Likes

Comments

Det har varit mycket på sistone, så jag har helt prioriterat bort att skriva här.
MEN nu är jag back on track.

Jag har bland annat skaffat mig ett nytt jobb, inom LSS. Förra veckan gick jag bredvid fyra dagar, och jag ville inte gå därifrån sista dagen. Jag trivdes verkligen fruktansvärt bra, så det ska bli så himla kul att få vara där i sommar, och förhoppningsvis få vara lite vikarie innan sommaren också! Det känns verkligen som att det är ett jobb som passar mig perfekt.  

Jag är dessutom ledig från skolan fram till torsdag. Gud, det känns som om jag inte varit där på 100 år. Hur länge har vi inte varit lediga nu eller? Men visst, man ska inte klaga! Snart är det hemtenta och då njuter man inte lika mycket. Och sen är det vaaaalborg och massa mys. 

Veckan därefter ska ja på mitt tremånadersbesök på Akademikliniken. Kan ni fatta att det gått 3 månader sedan min bröstförminskning då? NEJ inte jag heller, det är helt stört. Men jag är så otroligt glad att jag gjorde det, det är verkligen det bästa valet jag gjort. Allt känns så galet mycket bättre. Och ni som har tankar på att göra det, mitt enda råd till er är: gör det. Om ni har ont och mår dåligt över det så kommer det att bli bättre sedan. Från att ha gått från att ha ont, må dåligt över mina bröst och verkligen inte tycka om dem har jag nu inte längre ont, jag är nöjd med resultatet och mår inte längre dåligt över dem. Det är en otrolig lättnad! 

Frukosten är nu i magen, så jag tror minsann att det är dags att sätta mig ute i solen med en kopp kaffe och en bra bok. Kanske ska jag faktiskt också blanda ihop en ansiktsmask. Min hy är typ grå.. och torrare än skämten på melodifestivalen. Jag tänkte också sätta i en hårmask och ta en fotbad, så det blir en riktig hemmapadag idag. Så kanske det också får bli en tur till stan för att köra en liten solning. Men vi får väl se vad jag orkar med idag. Det är ju trots allt himla jobbigt att bara sitta hemma.. Eller. Haha.


Så, där täckte vi en del av vad som försiggår i mitt liv just nu.
CYA 
Likes

Comments