För cirka två år sedan skapade jag denna blogg,. Som ni ser gick det inte lika bra som jag hade förväntat mig. Vilka förväntningar hade jag då? Ingen aning, om jag ska vara ärlig. Jag tror att jag bara ville ha någonstans där jag kunde skriva när jag inte skrev berättelser.

Jag försökte följa trenderna; jag skrev om mitt vardagliga liv och äventyr som jag hade upplevt, lade upp fotografier som föreställde väsentliga händelser ur dessa äventyr som jag ville lägga på minnet och visa världen. Jag försökte till och med vara en slags amatör-modebloggare utan att veta hur man gjorde.

Nu har jag åtminstone ett slags syfte med den här bloggen. Jag kommer fortfarande använda den till att skriva ner saker om mitt liv, men på ett annat sätt än jag tidigare har gjort. Jag vill skriva om mitt författarskap på ett annat sätt som jag inte gjorde innan. Jag vill skriva och publicera krönikor, och för skojs skull vill jag också skriva "debattartiklar" och leka debattör, och hoppas att någon tidning finner tycke i mitt skrivande. (Hint hint.)

Som titeln avslöjar är det här en slags presentation för min blogg. Jag har tagit bort mitt gamla material och börjar om för nytt, förutom det inlägget om min recension på Kim M Kimselius roman - jag tyckte att den förtjänar att stanna kvar, eftersom den var så fin och författaren ifråga är en underbar person.

Om du har läst så här långt tackar jag dig. Den här gången vill jag driva en framgångsrik blogg och jag hade uppskattat att du som läsare visar vad du tycker om den. Tryck på "gilla-knappen", kommentera och för fram din åsikt! Det hjälper mig att veta vad jag gör för fel och vad jag gör bra.


Skribent,

Alexander Nilsson.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Idag, fredagen den 6:e mars har jag läst ut två böcker. Första boken i Percy Jackson-serien av Rick Riordan, en spännande bok som också var jättebra men författaren Kim M Kimselius senaste fantasiroman "Staden på andra sidan - Kompassen" - tog hem priset. Det har gått ett bra tag sedan jag läste nån av hennes böcker och den här boken påminde mig återigen om vilken bra författare hon är. Rekommenderas varmt till alla som älskar fantasi och äventyr. 

Nu ska jag ta en vilopaus och sen planerar jag att äntligen läsa klart den andra boken i The Mortal Instrument-serien av Cassandra Clare. Ha en fortsatt bra dag, för det kommer jag att ha! Kram/Alexander.


"Kim M Kimselius visar ännu en gång sin förmåga att väva ihop ord till meningar och sedan förvandla dem till böcker som säljs fortare än smör. Det syns verkligen att hon älskar att skriva. Hon sätter hela sin själ i berättelsen och leder inte bara berättelsens huvudpersoner, Markus och Matilda på ett äventyr som hamnar i ett främmande land fyllt med magi, utan även läsaren själv. Efter de första orden fångar hon upp din uppmärksamhet och innan det första kapitlet är slut finns det ingen återvändo.​"

Likes

Comments