prenumenera här

idag är det julafton i blomsterlandet och den lilla Obin väntar på sina presenter, men tomten kom aldrig så han ringde sin kompis Blomma Aprikos. När blomma kom så åkte dom till nordpolen för att fråga tomten varför Obin inte får några presenter. När dom kom fram frågade blomma varför, då svarade tomten att Obin inte hade varit snäll i år för att han hade varit elak mot Sigge O och Nders. Tomten sa också att det inte var julafton än och att det är midsommar.

Näsa gång Obin var elak mot Nders och Sigge O så jag skickade mumintrollen på honom...

Nilsblomma

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

prenumenera här

det du behöver för att baka en tårta är

Väggfärg

färdig kakdeg

glasyr

hur gör du

du tar smeten och kör den i ugnen på 500 grader i 30 min om du vill ha den bränd. sedan tar du glasyren och landar i lite färg och sprutar det på kakan sedan om du vill ha mer färg kan du mål mer på kakan.

serveras blöt


Nilsblomma

Likes

Comments

prenumenera här

idag har jag tänkt julpynta i mitt hus. ja började med att ta ner julpyntet från vinden ramlade jag och fick en glaskula i ansiktet. Efter det damsög och dammtorkade jag hela blomman även min mumin soppa. När jag skulle ställa upp julgrejerna såg jag att allt var sönder sen jag ramlade. då blev jag arg och gick och köpte nytt julpynt på ICA. Sedan pyntade jag, det jag gjorde var att pynta min ICA basic plast gran.

det sista jag gjorde var att baka en kaka till min syster. Den blev jätte fin

Grattis på julen


PS: köp min film för 499 kr

Nilsblomma

Likes

Comments

prenumenera här

ända sedan mumintrollen flyttade in i min garderob har min mumin soppa försvunnit ur min kyl. vet någon varför?

Jag fick låna en mumin fälla av min kompis sigge o. men den funkade inte, det ända som var i muminfällan var e aggresiv tjej med röd klänning med mumin soppa i hela ansiktet. vet någon var min mumin soppa har tagit vägen isåfall komentera var den är, Idag var jag och kollade någonting med mitt huvud, dom sa att jag hade tagit sönder min hjärna för att hattifnattarna hade sågat sönder den med sina motorsågar

Nilsblomma

Likes

Comments

prenumenera här

förra gången jag skrev på bloggen sa jag att någon hade sprängt den men jag tvingade mumintrollet som bor i min garderob nu att fixa trädgården men konstigt nog ser min trädgård ut så här.

jag upptäckte inte det stora huset förens två veckor efter mumintrollet var färdigt.

mumintrollet har nu försvunnit ur min garderob men det finns två mumintroll som stirrar på mig när jag vaknar och när jag somnar. det finns också en dörr som leder till ett likadant hus som står i min trädgåd. det är väldigt konstigt.

om någon också har ett mumintroll i sin garderob kan du kommentera nedan. om du har en mumin fälla kan du skicka den till mig på MASKROS VÄGEN 6.

hejdå

Nilsblomma

Likes

Comments

prenumenera här

​hej hej. det är jag igen, jag hade tänkt prata om en dag i mitt liv. 

när jag vaknade imorse blev jag väldigt förvånad för det stog ett mumintroll i min garderob och det stog 5 arga hattifnattar med motorsågar i min säng. när jag hade fått bort motorsågarna från min hals åt jag frukost. jag åt hattifnattar md motorsågsklingor för maten var slut, det ända jag hittade var massa smulor i min garderob. när jag hade ätit frukost kom min syster fiffi förgätmigej och drack kaffe. till lunch åt jag maskrosor och gräslök. efter skulle jag rensa i min trädgård när jag upptäckte att någon hade sprängt sönder min trädgård med en C4. när jag gick och la mig i sängen på kvällen stog mumintrollet där igen och jag hörde några motorsågar.

Hej då

Nilsblomma

Likes

Comments

prenumenera här

dag 3: idag grävde jag upp fröet för att spränga det när jag upptäckte att fröet hade gått sönder och det hade kommit ut en pinne ur fröet så jag grävde ner det istället

Nilsblomma

Likes

Comments

prenumenera här

dag 3: den jävla blomman kan fkn inte växa jag kommer snart ge upp det här jävla testet och äta upp det jävla fröet

Nilsblomma

Likes

Comments