​Jag måste erkänna att jag verkligen är imponerad över de människorna som lägger upp planering och verkligen håller det. Det vill säga gör saker i god tid och inte som mig som dra ut allt till sista stund eller lite längre.. Nu syftar jag på alla sammanhang, men framförallt i viktigare situationer så som skolarbete m.m. där det verkligen inte funkar om man skulle dra ut på det för mycket. 

Jag kan nog helt ärligt erkänna att de gånger jag gjort saker i god tid genom hela min livstid går att räkna på bara fingrarna. Hur svårt är det att bara göra det man ska? Jag menar vem älskar inte känslan när man är klar mycket tidigare än tänkt och man kan släppa det och göra roligare saker istället. Men jag är inte ensam när jag säger att jag väljer att göra de roliga sakerna först och sen sitter man där i skiten de sista minuterna och ångra sig för man hinner inte bli klar. 

Varje gång säger man att man ska skärpa sig och ändå sitter jag här nu igen! Beviset är bara att jag nu istället för att göra klart arbetet som ska in imorgon så sitter jag och skriver blogginlägg..

Självdisciplinen är helt bortkopplad!

Den som har en lösning på detta vardagsproblem är mer än välkommen att dela med sig av det till mig!


Åter till pluggandet..

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

​Jaha, då var man i bloggvärlden igen! 

Hur sjutton hamnade jag här? många tankar och funderingar på hur detta ska sluta. Är det återigen bara en periodgrej eller ska jag låta det gå lite längre den här gången? Nej det finns inga svar på frågorna, för vem kan se in i framtiden? inte då jag iallafall, vi låter tiden få avgöra svaren. 

som ni säkert förstod är inte bloggvärlden något nytt för mig, men däremot har jag valt att testa nya banor den här gången! Jag är numera redo för att se vad nouw går för!


Vad gör då en tokskalle som mig i bloggvärlden? en person med skrivbehov kan väl lika väl dela med sig av sina tankar och funderingar istället för att spara det på filer som aldrig kommer till användning. Ni är välkomna att tolka mig för vem ni vill. 


Låt spänningen börja... 

Likes

Comments