Sitter just nu på tåget på väg hem från jobbet.. Åh de gick sååsåsåså dåligt!!! Sjukt.. Tredje gången jag nollat.. Men sa upp mig idag, så har en månads uppsägningstid dvs slutar jobba på ProVoice den 20 februari! Så det är inte så farligt då jag bara jobbar 2 dagar i veckan.
Haft en ganska chill dag idag iallafall, började 9.25 med idrott men mådde så dåligt så skippade den, så tänkte gå till svenskan som börjar 11.20 men fick ett meddelande på Vklass om att engelskan är inställd då vår lärare är sjuk så ja fortsatte att sova, så gick på sista lektionen som var matematik, och den började 13.00-14.00 så det var jätteskönt.
Gick till biblioteket också för att skriva ut mitt CV, men såklart så skulle datorn hålla på och jiddra med mig.. Men men, hann iallafall med 14.45 tåget mot Kungsängen, då ja börjar jobbet 16.00 😅.

Sitter helt död nu på tåget med datorn framme och kollar på O.C hehe helt besatt!! Är i hemfosa så är hemma om drygt 25 minuter, weeeeyy!!!

Vad gör ni? Hur mår ni? Vad har ni gjort idag? Dela med er, Xoxo 💋

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Ville bara göra ett inlägg om kycklingburgaren som finns på Mc Donalds!! Super god och man blir mätt på två tre st!! Och det bästa är att den kostar bara 12kr sjukt!!!

Likes

Comments

Sitter just nu i klassrummet och har lektion med ämnet specialpedagogik. Det går så jävla segt, orkar verkligen inte vill hem men jag slutar 15.00, så självklart så ska jag inte hem direkt för Gamze ringde mig nyss och bad mig att komma till Haninge centrum, vet inte varför faktiskt men varför inte?

Idag ska jag inte göra så mycket, efter att jag har träffat Gamze så ska jag hem och plugga, och bara ta det lugnt. Har två inlämningar som är försenade och jag har inte ens börjat med de haha, så typiskt mig.

Men nu måste jag avsluta för min lärare har fått någon typ av attack på klassen så hon är inte direkt glad av att jag skriver detta inlägg hahahaha!! Xoxo 

Likes

Comments

​Finns ingenting bättre än när www.nelly.com​ har rea, speciellt upp till 80% på allt möjligt. Så passa på och köp nu, och betala i påsk! Här är några av mina favoriter av allting som Nelly har att erbjuda!!! 

Likes

Comments

​Sitter här med lite ångest då jag försovit mig och vaknat mitt på förmiddagen.. Så ja missade skolan idag, samma sak hände igår.. Men aja, vad finns det att göra åt saken? Inte så mycket, gäller bara att gå in på www.vklass.se där våra mentorer vi har lägger ut allting vi gjort under dagen, för att se vad jag har missat. 

Ringde Ajshe, en tjej i min klass, för jag såg att hon hade snapat mig angående brandlarmet på skolan, så sa hon att det va någon som hade varit inne på sin Periscope och sagt, får jag 100 tittare så kommer jag starta igång brandlarmet, personen fick bara tre tittare, men gjorde det ändå hahah!! Fan va sjukt! Önskade verkligen att jag va i skolan idag åååh. 
Speciellt när vi fick sluta tidigare idag eftersom att, våran lärare i vård- och omsorg har halverat klassen och tar grupperna in i metodrummet för att gå igenom vissa saker. Min grupp var i metodrummet i tisdags så vi fick sluta tidigare idag. Så istället för att sluta 16.20 fick vi sluta 14.30, inte för att det gjorde mig någon skillnad för det var då jag vaknade, men men. 

Idag kommer jag inte göra så mycket speciellt, förutom att plugga för de mesta. 
Känner att jag ligger en aning efter, har några rester från förra terminen så jag vill göra klart det, och sen bara hänga med denna termin, göra allting i tid för att inte hamna efter. 
Fan vad jag inte tycker om att plugga.. wow!! 

Men här får ni en bild på mig, tog den för inte så så länge sen, kanske två tre månader sen, men bättre än ingenting, Xoxo 💋

Likes

Comments

Inspirerande tatueringar, skulle vilja tatuera hela kroppen åååh!!! Har en tatuering på ankeln, en kompis tatuering, där de står " Blair & Serena ". Jag och min bästa vän Mikaela valde att göra de tillsammans då vi båda älskar gossip girl hehe.. Folk brukar fråga vem som är vem när de kommer till tatueringen, då är jag Serena och Mkiis Blair, jo självklart är jag fullkomligt medveten om att ja inte är blondin hahah men men, det är inte Mkiis heller för den delen och jag var mer lik Serenas karaktär än hon så ja fick bli the precious Serena Van der woodsen

Well.. You know you love me, Xoxo gossipgirl💋

Likes

Comments

Sitter just nu på sängen i mitt rum och lyssnar på musik och har lite småångest över att det inte gick så bra på jobbet idag.. Jobbar deltid som telefonförsäljare på ProVoice i Alvik där vi säljer lotter.. haha woohoo!!!
Alltså missförstå mig inte.. Jag tycker det är ganska kul att sitta och ringa folk, vissa kan vara dryga och lägga spydiga kommentarer, absolut. Men det är något man får ta som försäljare, helt enkelt. Men stämningen på kontoret är ALLTID on top, är du nere en dag, är det bara att dra till kontoret och det finns alltid någon som får dig på humör, folket där är så trevliga.

Men jag känner att det inte är värt att sitta och pendla två dagar i veckan bortsett från att jag går i skolan på heltid i en timme och 20 minuter för 45kr/h + provision. Absolut inte.. Jag menar det finns dagar då jag har nollat. ( inte sålt något ), ska jag då sitta och nöja mig med 45kr i timmen?? Det blir 225kr för fem timmar, det är ju liksom en middag ute på stan.. Så jag sitter och skriver ett nytt CV, ska söka andra jobb som är lite närmare mig, eller åtminstone ett jobb där jag får lite mer pengar, för 45kr är verkligen inte värt restiden jag har att åka..

Men nu ska jag ta och lägga mig och kolla på Prison Break, så ni får ha det super duper bra, Xoxo.Likes

Comments

​Hej alla! Jag heter Nilo Andimeh, är en tjej på 18 år, född här i Sverige så jag är svensk, dock har jag en kurdisk bakgrund, då mina underbara päron är kurder ifrån Iran! Weeey!!! Bosatt i Stockholm, Nynäshamn, liten håla strax utanför Stockholm, där jag bor med my lovely brother and the best mom in the world!! Jag studerar till sjuksköterska på Fredrika Bremer skolan i Haninge,  och på fritiden så umgås jag antingen med mina två underbara vänner Mikaela och Gamze eller så är jag på mitt roliga jobb! 

Vad finns det o skriva i de första inlägget?? Har faktiskt ingen aning hehe.. Är inte direkt ny i bloggvärlden då jag haft bloggar tidigare, men det har alltid slutat med att jag varit inaktiv så har mina bloggar tagits bort. Men jag har blivit så inspirerad utav min vän Mikaela som har en blogg själv här på nouw och även Kenzas blogg. Det är så fascinerande att se hur folk kommer hur långt som helst i livet, genom att bara blogga!! Hur sjukt men samtidigt bra är inte det? 

Aja.. lite much information för att vara mitt första inlägg. MEN jag hoppas verkligen att ni kommer tycka att min blogg verkar intressant lite senare då min blogg kommer handla om vänner, skolan, jobbet fritiden osv. Mitt liv helt enkelt. Xoxo 💋 

Likes

Comments