Var ett tag sedan jag skrev något på min underbara blogg och finns nog bara en förklaring till det. Mitt liv är väldigt tråkigt i nuläget. Det ända jag gör på dagarna är att jobba i skolan och se fram till helgerna för att få sova ut.

Om jag skulle se tillbaka på dom senaste 3 veckorna skulle höjdpunkten vara att jag såg en otroligt vacker tjej som jag träffade under ett "EU-rollspel" på mitt gymnasie. För att förtydliga vad vårat EU-rollspel var så satt vi i ett klassrum på 30 pers i 4 timmar och låtsas representera olika länder där vi sedan skulle göra gemensamma "resulotioner" om Dublinförordningen skulle gälla. Var väll ganska kul då jag hade ett enkelt samtalsämne med den vackra tjejen men kanske inte det mest intressanta att prata om?!

Melodifestivalsfinalen var ju också för några timmar sedan vilket var kul. Robin var kanske inte det bästa bidraget att skicka till Eurovision men har var helt klart värd vinsten, så är inte helt missnöjd på den fronten. Tyckte personligen att Benjamins låt var bäst av alla bidrag då den var otroligt "catchy".

För övrigt så försöker jag för glatta livet att hålla motivationen uppe inför plugget. Mycket musik som gäller och ska försöka dra mig tillbaka till gymmet för att få lite mer energi på dagarna, vilket jag verkligen behöver. Några tips för att hålla livslusten uppe? Kommentera gärna!

Vi ses.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Måndag.... Åh vad jag hatar dig. Finns verkligen inte något annat jag kan komma på just nu som är värre än måndagar. Eller jag tar tillbaks det, ljudet av högljuda hårfönar på morgonen är absolut värst, men måndagar kommer knappt där på.

Liksom, det finns absolut inget som är positivt med måndagar. Helgen har precis tagit slut, man har nästan alltid vänt på dygnet dagen innan, måste gå upp tidigt på morgonen, och sedan har man alltid långa skoldagar. Man har fan grovt med tur om man får sluta innan klockan 15:30 från skolan på en måndag. I mitt fall slutar jag dagen med 1 1/2 timma mattelektion klockan 16:30. Det är ju som schemaläggarna verkligen vill att man ska ge upp på livet?!

Förutom att gnällt i mitt huvud över måndagar hela dan har jag också märkt hur mycket energi jag får på kvällskvisten i jämförelse med på morgonen/dagen. Att cykla till skolan känns ju som värsta tour de france fram och tillbaka och man vill bara falla ihop och lägga sig på asfalten. Medan jag nu på kvällen nästan vill ta en springtur i vinterkylan bara för att få lite frisk luft. Är verkligen så ologiskt... Man borde ju bli tröttare ju längre dagen går?! Antar jag måste börja dricka mera kaffe på dagarna. Enda alternativet.

Likes

Comments

Nu har det gått 1 månad sedan jag bytte gymnasium, och jag skulle säga det var ett dåligt beslut som jag inte rekomenderar att göra. Det kanske bara beror på mig, men situationen jag befinner mig i just nu är inte så rolig. Alla i min klass är väldigt "ordentliga" mot mig och "tråkiga". Dom är väldigt tysta och känns inte alls som att jag lyckats känna dom, och dom verkar inte vilja lära känna mig. Känner mig väldigt utanför. Tror det lätt blir så om man hoppar in i en helt ny klass när alla andra har redan lärt känna varandra och hittat sin "grupp" att vara i.

Sedan är det inte så himla roligt att träffa flera olika lärare som man inte känner och hoppa in i deras kurser som dom har redan hållt på med i flera veckor med resten av klassen. Är så himla efter i nästan allt skolarbete just nu och känns som att jag blir särbehandlad av lärarna för jag inte har jobbat med deras uppgifter innan jullovet.

Den situationen jag hamnat i är vekligen annorlunda då jag aldrig har haft detta problem, just med att passa in i en klass och ha bra relationer med mina lärare. Känns verkligen inte som en bra start under min gymnasietid, vilket är väldigt tråkigt.

Hoppas detta kommer att bli bättre med tiden och det kommer bli lika bra som i min förra klass. Om inte kommer detta bli 2 1/2 jävligt långa år...

Vi ses.

Likes

Comments

Som ni förmodligen redan vet så är jag väldigt intresserad i motorcyklar och håller på att ta mckörkort till början av sommaren. Jag har under en lång tid kollat på olika motorcyklar över nätet och i få lokala motorcykel affärer. Men affärerna har ett väldigt litet utbud av MC's, och att kolla på fina hojar över nätet blir snabbt långtråkigt.

Så jag och familjen drog en spontanere till Stockholm då det är en motorcykelmässa som pågår just nu. Det var en otroligt häftig upplevelse med alla olika motorcyklar, shower och andra fordon.

Nedan kommer några bilder på dom motorcyklarna som jag får köra (125cc, lätt MC), och är intresserade i.

Ktm Duke-125 (2017)

Yamaha YZF-125 (2017)

Suzuki GSX-R125 (2017)

Här är jag på den motorcykeln jag fastnade mest för, Suzuki GSX-S125 (2017). tyckte den var helt perfekt för min längd och den ser jävligt bra ut om du frågar mig! Jag fastnade även för den andra motorcykeln i bakgrunden som är en Suzuki GSX-R125 (2017). Den var lite bekvämare än den jag sitter på då det är en touring motorcykel men jag känner att sport modelen är mycket coolare?! Håller ni inte med?

Alla dessa motorcyklar är däremot otroligt dyra då det är den nyaste årsmodellen så kommer verkligen inte ha råd med någon av dom här på bilderna som min första motorcykel, sorgligt nog. Men man får ju drömma!

Det var i alla fall en riktigt rolig upplevelse att gå på mässan då jag inte fått sett så många olika motorcyklar förut!

Rackartygarna som uppträde med olika stunts.

Dom hade också många coola och exklusiva bilar som våran pappa inte kunde ta bort blicken från, men jag höll mig mest vid motorcyklarna ;).

Vi drog sedan från mässan sent på eftermiddagen och åt en bit mat på en resturang. Var mycket trevligt! Sedan var det dags att åka hem och en 2 timmars biltur väntade oss! Jag tog såklart tillfället i akt och övningskörde hem!

För övrigt så planerar jag imorgon att ommoblera mitt rum och göra klart en svenska uppgift, och såklart en lång sovmorgon.

Vi ses!

Likes

Comments

Jag har alltid gillat The Lumineers men det är inte förns nu jag faktiskt börjat lyssna rejält mycket på deras låtar. Dom har den har speciella känslan av trygghet i sina låtar. Låter kanske jätte konstigt på svart och vitt, men dom har verkligen någon speciell atmosfär som gör deras låtar så otroligt bra.

Är absolut helt såld på Sleep In The Floor och Ophelia. Men jag kan verkligen inte säga att någon låt som dom har gjort är speciellt dålig.

Gillar ni också den här typen av låtar? Kommentera gärna!

Vi ses.

Likes

Comments

Trodde aldrig min första månad av 2017 skulle börja såhär. Som rubriken lyder har jag bytt gymnasieskola. Det var i början av höstterminen som jag sökte till ett annan gymnaseskola då jag inte fick ett bra första intryck på den gymnasium jag gick på, varken på skolans lokaler, lärare eller klasskamrater, men efter en stund så accepterade jag väll situationen jag hade hamnat i och fick "stå mitt kast".

Julen näramde sedan sig och det var i slutet av jullovet som jag fick ett samtal från det gymnasie jag hade sökt till om jag fortfarande var intresserad att börja där. Vid detta tillfälle hade jag totalt glömt bort att jag sökte till ett annat gymnasium. Men jag tänkte varför inte och så bytte jag.

Det är verkligen inte likt mig då jag inte är en så impulsiv person och inte gillar förendring, och om jag ska vara helt ärlig vet jag inte vad som flög i mig när jag bytte. Men jag kan inte säga det var ett dåligt beslut. Bara nästan.

Jag har fått ganska bra kontakt med min nya klass dom senaste veckorna och dom verkar vara trevliga, kanske lite svårflörtade bara.

Det största problemet med att byta gymnasium i mitten av terminen är definitivt plugget. Jag har valt samma kurs (för annars hade jag varit tvungen att gå om en termin) men bytte inriktning. Från sam-beet till sam-kultur. Ingen stor ändring men nu måste jag ta igen massa på kultur kursern. Sedan måste jag också göra massa extra uppgifter för att lärarna ska se "vad jag går för". Så just nu har jag cirka 6 uppgifter som ska vara klara om 1 vecka. Yay.

Men vad ska man säga? Det finns inte så mycket annat som har hänt dom senaste veckorna. Det har varit otroligt kaosartat men nu börjar det (typ) lungna sig. Det kommer nog bli bättre i alla fall. Det måste det bli.

Likes

Comments

För 3 dar sen var det julafton, och det var förmodligen den absolut bästa julen jag haft! Vi firade julen hemma hos mig i år och det var otroligt kul! Många släcktingar kom, Morfar, mormor, kusiner mm, och vi hade en almänt fantastisk jul med massa god mat och jul lekar så man verkligen kände jul andan hos alla.

Julklapparna jag fick var också helt perfekta. Jag önskade mig i princip bara pengar i år då jag försöker spara upp till en motorcykel men fick istället massa roliga precenter! Den bästa presenten jag fick var två Håkan Hellström biljetter. Hade faktiskt aldrig tippat jag skulle få gå på hans konsert då det kostade ganska mycket och jag hade knappt sagt jag ville gå på hans konsert till mina föräldrar, men på något sätt visste dom! Konserten är däremot i Juli så det är ju ett tag, men den som väntar på något gott!

Jag fick också en vinyl spelare vilket var helt perfekt då jag har sen tidigare samlat massa vinyl skivor. Jag älskar verkligen konceptet med att "hålla i musiken" istället för att bara gå till spotify och lyssna på top 10 listan. Så att få en vinyl spelare passa ju rätt fint. Har ingen aning varför jag inte köpt en tidigare haha.

Så för att samanfatta det hela blev min jul helt underbar, och det kommer bli himla svårt att toppa den nästa år.

Hoppas alla har haft en lika bra jul som jag.

God jul och gott nytt år!

Likes

Comments

Det här är bilder ifrån gårdagen när jag hade min uppspelning. Tänkte bara dela detta lite snabbt för att ha som minne. Showen gick bra för övrigt. Min familj samt morfar/mormor kom och vi åt sedan en bit mat på en resturang efter konserten. En mycket lyckad kväll så att säga!

Vi ses!

Likes

Comments

Första terminen avklarad, äntligen kan jag slappna av en stund haha. Det har varit extremt tufft att börja gymnasiet, det är en helt ny rutin man måste komma in i i jämföresle med grundskolan. Största skilnaden är nog lärarna. Det känns som att dom verkligen inte bryr sig om sina elever med hur dom presterar, vilket är väldigt tråkigt och förmodligen det svåraste att vänja sig vid. Motivationen är liksom borta totalt.

Men aja, nu har jag i alla fall klarat första terminen och gjort en sjettedel av min gymnasie tid, vilket har gått extremt fort. Nu är det bara 3 veckor av långa sovmorgonar och julafton som står på listan, vilket jag definitivt behövt.

Imorgon kommer jag och min showorkester äntligen att uppträda i Nicolai Kyrkan i Örebro, så det ser jag fram emot! Ska bli riktigt skönt att få det gjort då vi har tränat på detta uppträdande hela terminen, vilket har blivit lite långtråkigt efter ett tag. Så nu taggar jag det sista och sen så blir det Jul!

Vi ses!

Likes

Comments

Fy fan. Det är allt jag kan komma på för att beskriva detta. Idag har mitt absolut favorit band genom tonåren sin sista spelning, och sen är dom borta. Kent har varit en så himla stor inspirationskälla för mig och mitt musik spelande och att dom bara slutar nu, känns som att förlora en vän. Låter kanske lite överdrivet men det känns verkligen så.

Jag är däremot så himla lycklig över att jag och min familj lyckades hitta sista minuten biljetter till deras avskeds turne när dom spelade i malmö, så jag i alla fall kunde få ta mitt farväl. Om jag hade bott i stockholm just nu hade jag fan gjort vad som helst för att försöka planka in i tele2 arenan bara för att se dom spela en sista gång till. Det var den absolut bästa konserten jag varit på.

Tack kent, tack för allt.

https://www.youtube.com/watch?v=v5USHZJgvyQ

Likes

Comments