Header

Hej på er alla fina läsare😊

Nu va det väldigt länge sedan jag uppdaterade! & läget ser väl ut som så här.. jag har tyvärr inte kommit tillbaka till gymmet riktigt ännu! Jag jobbar rätt mycket nu & känner väl att jag vill koncentrera mig fullt på de just nu + att jag jobbar på förhållandet med min sambo varje dag.. tankarna går till det han gjort till & från men hade blivit lättare tills i förrgår då hon hörde av sig till honom igen😕

Mitt hjärta är som ett 100000000 bitars pussel som gått i bitar men som sakta men säkert börjar falla på plats igen..

Men när jag känner mig helt redo så kommer jag att ta upp träningen igen & ev börja tävla igen 😊

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Hej på er❤
Det har blivit ett långt uppehåll från bloggen sedan SM & det är för att det hänt personliga grejer i mitt liv som jag har fått kämpat med sedan upptäckten.. nej jag har inte cancer tack & lov utan jag har bara blivit lite sviken.. eller snarare rejält sviken & det av en person som sa att han aldrig skulle svika mig för det fanns ingen annan. Dock var hans beteende under den tiden väldigt annorlunda & främst mot den tjej som sas skulle. Vara min vän men som snarare var hans flickvän. Han ingick mer med henne äv vad han umgicks med mig. Han till & med försvarade henne vid några tillfällen, tillfällen han egentlige skulle ha försvarat mig, sin sambo & fästmö som han levt med i då 3 år.. jag anade att det skulle gå åt skogen vilket det oxå gjorde med flera grejer han lovat aldrig skulle ske inte om han inte gjort slut först.. vet inte om ja va dum som bad honom om att inte ligga med henne, att hon inte skulle ligga i vår säng & att han skulle göra slut först innan i så fall.. han gjorde aldrig slut & han låg med henne & hon sov i vår säng & allt detta unde SM helgen..

Anledningen till varför jag inte varit & tränat sedan SM är för att hon & några kompisar bodde hos oss 14 dagar ca innan tävling & jag vågar knappt gissa vad dom kan ha gjort bakom min rygg när jag var & tränade så bara den känslan av rädsla att dom skulle hålla på medan jag var borta blev tyvärr så stark så de gången jag varit på gymmet efter har jag nästan fått panik😕 men jag ska komma tillbaka till gymmet , jag ska komma tillbaka till träningen men innan dess måste jag komma tillbaka till mig själv & tillbaka till Jani & mig.. tilliten försvann totalt när jag kom på dom men har sakta men säkert börjat byggas upp igen.. iaf från min sida!!💖💋

Likes

Comments

Hej på er!

Nu har det gått lite mer än 1 månad sedan SM var och jag har väl börjat landa i allt som hänt runt omkring mig..

Mitt första SM blev absolut inte som jag ville och som jag skrivit tidigare så kommer jag nu att ta minst 1 år bort från tävling och bara träna och försöka att komma tillbaka till en bra balans i vardagen.. Jag är tyvärr inte i nån direkt balans just nu och har inte tränat sen veckan efter SM iom att jag dels varit sjukt men även haft mycket annat i tankarna.. På söndagen när jag kom hem från SM så fick jag reda på att min kille varit otrogen mot mig med en tjej som jag varit snäll och släppt in i mitt hus och trodde var min vän vilket hon aldrig tänkt vara utan hon var bara ute efter en grej och det var att ligga med min kille och tog chansen när jag inte var hemma.. Så jag har inte återhämtat mig efter sveket heller.. Vi har dock bestämt att vi ska fortsätta och bygga upp förhållandet från ruta 1 och änn så länge så funkar allt kanon och jag hoppas att det fortsätter så.

Men det kommer att ta tid att läka mitt brustna hjärta det är en sak som är säker..

Men oavsätt så är det att försöka komma tillbaka till en fungerande vardag som är prio ett just nu och då hjälper ju även ett fungerande förhållande till självklart.. Men dit har jag inte kommit ännu, jag har en liten riktlinje dock och det är att gymmet kommer att ha en liten tävling snart och då kommer jag utnyttja de tillfället att försöka att komma i fas igen ;)

Men som sagt för min del så kommer inte det bli något mer tävlande förrän om minst 1 år iaf..

Men jag kommer att finnas där för er som känner att ni vill ha min hjälp att komma i form och behöver hjälp med träning och kost.. Så vill ni ha ett tränings eller kostupplägg framtaget efter era mål kan ni höra av er antingen via meddelande här på bloggen eller via mail på nillasfitness@gmail.com så hjälper jag er att komma i ert livs form..

Jag kommer att skriva en liten sammanfattning om detta året i ett senare inlägg så ni kan få ta del av allt som hänt och vad som inte gick så bra denna gången..

Men tills dess så får ni ha det så super kanon bra som ni bara kan :)

Puss och kram och massa kärlek till er<3

Likes

Comments

Hej på er❤️
Idag har jag typ bara varit på hotellrummet & chillat..

Naglarna har fixats & lösögonfransarna har passats till..

& man har blivit lite brunare😉

Nu väntas bara lite sömn innan det är dags att fixa till sig för scenen😊 kl 09 går jag upp 😉

Kärlek till er💖😘❤️

Likes

Comments

Hej på er finisar ❤️

Nu skriver jag lite igen😉 ligger just nu på hotellrummet

Efter att jag precis varit på inregg på Aros congress center.. formen jag tyckt inte varit så bra är just nu faktiskt helt ok så har hopp om livet😉

Här är bikinin som jag kommer att ha på söndag 😃

Nu blir de lite chill sen blir de att raka kroppen en sista gång innan de blir sängen😊

Kärlek till er❤️

Likes

Comments

Hej på er finisar❤️

Va ett tag igen sen sist.. & jag kör hårt på gymmet hårdare än ja gjort förrut faktiskt.. Kosten funkar kanon dock så har det tillkommit ett litet problem.. Min kropp vill inte släppa fettet som ja vill😕

Detta gör mig grymt frustrerad & min coach fundersam över varför den håller kvar fettet..

Nu är det snart 3 veckor kvar till SM & nu måste det snart hända nåt med kroppen annars är ja riktigt tveksam till om ja ens kommer att delta.. Men så är de som ja känner nu.. Mycket kan hända på 3 veckor & ja vet inte hur kroppen kommer att svara på nya kostupplägget som ja fick idag & hur kroppen svarar på tömningen & laddningen sista veckan..

Håll tummarna för att kroppen vill lyssna på mig nu!!

Likes

Comments

Hej på er finisar❤️
Nu var det ett tag sedan jag uppdaterade & det ber jag om ursäkt för men har inte känt någon lust att blogga & inte känt att ja haft så mycket nytt att komma med från andra inlägg som jag skrivit.. Vill ju liksom att det ska vara intressanta inlägg ja gör typ..

Men iaf, nu är det 5 veckor kvar innan jag ska stå på scenen eller rättaresagt i morrn är det 5 veckor kvar.. Kosten har strypts ytterligare från ca 1600 kcal till ca 1400 kcal & fettet börjar sakta men säkert att minska.. Känner dock en liten stress över att formen inte riktigt är som jag vill men kommer att fortsätta att kämpa på..

Poseringen tycker ja går bra & jag börjar bli mer & mer van vid dom olika poserna men kommer nöta på mer..

Kommer att skicka in till bodys omslagstävling oxå nu i veckan så får väl se hur det går där oxå om det blir ett Stockholmbesök den 27:e innan SM..

Återkommer igen med hur allt går..

Kärlek till er så länge😘

Likes

Comments

God kväll på er finisar❤️

Idag fick jag faktiskt till ett riktigt grymt pass med sjukt bra kontakt.. Det känns bra nu & kroppen svarar på kost & träning.. Känns helt underbart 😊

Idag va de rygg & baksida axlar som avslutades med mage & cardio..

Då jag kör rätt tungt nu & ja inte trivs med dragremmar så funkar dessa duogrip kanon😊

Blev även lite posering oxå då jag verkligen behöver nöta nöta nöta på poserna & måste även få till min I- walk så bara fortsätta nöta.. & om några veckor så åker klackarna på oxå 😉

Efter styrka & cardio så fick de bli lite massage & även sol..

I morrn blir de axlar & biceps, mage & cardio 😊

Likes

Comments

Hej på er finisar❤️

Nu va det ett tag sen jag bloggade.. Igen!! & ja är jätteledsen för de men som jag skrev i förra inlägget så vet jag inte riktigt vad ja ska skriva om? För just nu är det typ bara träning & mat mest hela tiden..

Men formen blir nog bättre & bättre men känner mig ganska formblind just nu så tycker inte att det händer mycket😕

Dåliga bilder dock men som sagt formen kommer väl sakta men säkert fram..

Det är även dags att börja fixa med bikinisarna oxå & så har ja fixat sminket som ja kommer att ha 😉

I morrn blir de gym igen 😊

Kärlek till er ❤️

Likes

Comments

Hej på er alla fina 💖

Ja jag vet att det va ett bra tag sen som ja skrev men tyvärr så vet ja inte riktigt vad ja ska skriva om & bara göra inlägg bara för att känns inte riktigt ok..

Jag har en liten halv bra dag eller vad man ska kalla de, känner mig lite låg men alla som nån gång gått på tävlingsdiet vet ju hur det kan gå upp & ner i humöret.. Idag känner jag bara att jag vill gråta, passet gick väl så där & ja känner mig tom typ😕

Hoppas att lite mer mat i magen & en myskväll med barnen kan få mig att bli lite gladare & hoppas att jag är på topp i morgon igen..

Kärlek till er 💖

Likes

Comments