Header

Hej på er alla fina läsare❤️
Nu skriver jag igen & sorry för att det inte händer så mycket på bloggen just nu men jag har legat total däckad i förkylning & när jag väl orkade att göra nåt så har det blivit jobb, jobb & åter jobb så inte haft någon tid till att göra annat än att bli frisk.. Men nu så så börjar jag känns mig bättre & så. Min plan inför hösten är att börja ta tag i träningen igen & jag hoppas att jag kommer igång med det nu i veckan som kommer & med det så kommer jag även att bli bättre med kosten 😊

Jag kommer även försöka blogga mer & förhoppningsvis iaf få iväg ett inlägg i veckan😊 & finns intresset så kommer jag även att börja vlogga lite😉

Som många kanske vet så är jag ju ambassadör för Celsius & Fast & jag får ju förmånen att prova deras produkter & även marknadsföra dom & just nu finns det ju två olika smaker ute från Celsius Dragon frukt som jag visar här på bilden som jag faktiskt tyckte smakade helt ok😊 & sen finns även smaken apelsin & granatäpple som jag ännu inte har smakat.

Hoppas ni vill fortsätta läsa min blogg & att ni vill följa med mig mot mina mål i höst & nästa år. Första målet är att komma i en snygg offseason form & stora målet är scenen igen. Men jag har ingen brådska till scenen utan vill njuta av träningen fram till då 😉

Kärlek till er alla ❤️

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej på er alla fina läsare❤️

Jag måste bara få skriva av mig min vrede & ilska över hur folk beter sig mot andra!!

Jag är själv en offentlig person IOM min blogg, fb sida, Instagram, Twitter & youtube! Jag är inte känd men det finns dom som vet vem jag är IOM att jag tävlat & tävlar inom fitness så skulle ni fråga någon inom fitnessbranchen så finns det nog någon som vet vem jag är.

Jag brukar inte lägga mig i andras liv & definitivt inte kändisars liv för tänker att dom klarar ut detta själva.. Men denna gången är det annorlunda! Denna gången kan jag inte bara sitta ner & kolla på när två personer jag följt några år via sociala medier & som blivit "nära vänner" jag typ aldrig träffat irl, jo där måste jag rätta mig själv för har faktiskt hälsat på Jocke & grannen Alex vid ett tillfälle😊men oavsett! Dom har varit väldigt öppna & nära i sina videos på youtube så det känns som att man känner dom.. Och nu har jag fått nog av att se dom bli behandlade så som dom blir överallt vart man än vänder sig! Med risk att folk kommer börja hata på mig!

Men jag ber nu till alla MINA följare & alla som läser detta att läsa det jag nu kommer att skriva & ta in de! Dela det vidare för det som händer just nu på sociala medier & irl är INTE ok!!

Vet inte riktigt vart jag ska börja för är bara så arg!
Vad har dessa två gjort mot er som hatar på dom så mycket som ni gör så ni gör dessa handlingar som ni gör??

För lite mer än en vecka sen gick båda ut med att dom gjort slut! Direkt kom både hat, raggningar & frågetecken från alla håll! Dom skriver på sociala medier att dom kommer att berätta varför dom tagit beslutet & vad som gjort att det är som det är. Men folk lyssnar inte, folk börjar spekulera, sprida lögner & drar egna slutsatser.

När väl videon kommer ut & allt läggs fram så är förklaringen till uppbrottet rätt simpelt & lätt & förstå.. tycker iaf jag.. Dom får inte tiden till varann som dom behöver, så man kan rätt & slätt kan man säga att dom tagit en paus. Dom kommer inte skilja sig utan bara ta en brake ifrån varandra för att kunna hitta sig själva, få balans & ordning med det dom gör var för sig för att sen längre fram kunna få tiden & möjligheten att hitta tillbaka till varandra & få tiden ett förhållande behöver för att växa. Som Jocke sa i videon att han vill lära känna personen han lever med. Får man ingen tid ihop så blir det svårt det förstår ja oxå..

Ja dom jobbar ihop! Jo men jobb är jobb & privat är privat!

Dom får aldrig vara ifred & kunna ro om varann, inte ens hemma i sitt egna hem! & det förstår inte jag?!? Var finns respekten! Man går inte hem till någon annan oavsett om personen är känd eller inte & knackar på & frågar om man får ta en bild med personen! Ens hem är ens frizone där man ska få kunna koppla av & få vara sig själv i fred! Men det har uppenbarligen inte gått in hos folk som åker lång väga för att göra dessa grejer.. & härom dagen tog just denna grej priset tycker jag!! Här finns inga ursäkter eller vad fan man nu vill kalla de för. Att vara såna monster, helt respektlösa & omänskliga! Jonna är ensam hemma i lägenheten då Jocke är i Sundsvall & jobbar. Hon mår inte bra över allt som hänt den senaste tiden & det är fullt förståeligt tycker jag. Hon börjar må dåligt & det blir värre & värre & till slut så pass illa att hon måste till akuten. Hon har sån smärta att undersökning knappt går att genomföra, hon får morfin för att kunna vila när hon kommer hem. Tyvärr blir det inte möjligt för när hon kommer hem så bryter helvetet löst & förutom smärtan så bankas det på fönster & skriks hennes namn utanför! Barn & ungdomar trackar henne i hennes egna hem när hon mår som sämst. Jocke står hjälplöst i Sundsvall & hör henne skrika av smärta & panik över att hon inte får vara ifred.. & mitt i allt detta helvete så finns oxå två hundar som mycket troligt även dom mår skit & har panik & är stressade!! Hundarna förtjänar inte detta, Jonna förtjänar inte detta & Jocke förtjänar inte detta!!

Det som jag blev riktigt arg på när jag hörde samtalet från Jonna till Jocke var att även en pappa hade varit med & sett på när hans barn gjorde detta! Vad fan är det för förälder som tillåter en sån sak & som kör dit sitt/sina barn för att göra nåt sånt här??

Alltså jag blir mörkrädd!! Vad fan är det för värld vi lever i? Kan man inte som offentlig person/ kändis få ha ett liv ifrån kändisskapet i sitt eget hem??

Jag ber er nu ALLA som läser detta att lämna Jocke & Jonna ifred! När dom är civila ( inte har kameran med sig) & när dom är i sitt egna hem! Ser ni dom i mataffären, fråga om ni får ta en bild & säger dom nej acceptera de, oavsett vart ni möter på dom, fråga om dom vill ställa upp på bild & säger dom nej ACCEPTERA de!! Dom säger inte nej för att vara elaka för dom är allt annat än elaka! Men dom kanske har en dålig dag just den dagen & kanske inte orkar ställa upp på bild.. Och jag har skrivit det tidigare LÄMNA DOM IFRED I SITT EGNA HEM! Där går gränsen tycker jag!!

Det blev ett långt inlägg men jag va bara tvungen att få skriva av mig för kan jag hjälpa på något sätt så vill jag göra de..

Älskar er Jocke & Jonna ❤️💖❤️

Likes

Comments

Hej på er alla fina läsare❤️

Ursäkta om det har varit vääldigt tyst från mig på ett tag men som jag skrivit i tidigare inlägg & allt som har hänt så har jag behövt bara fått varit & försökt hitta mig själv & oss igen liksom..

Jag har koncentrerat mig på jobbet & försökt att gilla min form som den är & blivit men tyvärr är det väldigt svårt att acceptera offseason formen när man varit onseason så länge som jag var.

Men nu börjar jag nog känna mig redo att börja ta upp träningen igen lite smått & börja bygga för att längre fram kanske planera en ny tävlingssatsning.

Formen jag har på bilden är en önskan jag har att typ komma tillbaka till 😊

Kärlek till er❤️

Likes

Comments

Hej på er alla fina läsare😊

Nu va det väldigt länge sedan jag uppdaterade! & läget ser väl ut som så här.. jag har tyvärr inte kommit tillbaka till gymmet riktigt ännu! Jag jobbar rätt mycket nu & känner väl att jag vill koncentrera mig fullt på de just nu + att jag jobbar på förhållandet med min sambo varje dag.. tankarna går till det han gjort till & från men hade blivit lättare tills i förrgår då hon hörde av sig till honom igen😕

Mitt hjärta är som ett 100000000 bitars pussel som gått i bitar men som sakta men säkert börjar falla på plats igen..

Men när jag känner mig helt redo så kommer jag att ta upp träningen igen & ev börja tävla igen 😊

Likes

Comments

Hej på er❤
Det har blivit ett långt uppehåll från bloggen sedan SM & det är för att det hänt personliga grejer i mitt liv som jag har fått kämpat med sedan upptäckten.. nej jag har inte cancer tack & lov utan jag har bara blivit lite sviken.. eller snarare rejält sviken & det av en person som sa att han aldrig skulle svika mig för det fanns ingen annan. Dock var hans beteende under den tiden väldigt annorlunda & främst mot den tjej som sas skulle. Vara min vän men som snarare var hans flickvän. Han ingick mer med henne äv vad han umgicks med mig. Han till & med försvarade henne vid några tillfällen, tillfällen han egentlige skulle ha försvarat mig, sin sambo & fästmö som han levt med i då 3 år.. jag anade att det skulle gå åt skogen vilket det oxå gjorde med flera grejer han lovat aldrig skulle ske inte om han inte gjort slut först.. vet inte om ja va dum som bad honom om att inte ligga med henne, att hon inte skulle ligga i vår säng & att han skulle göra slut först innan i så fall.. han gjorde aldrig slut & han låg med henne & hon sov i vår säng & allt detta unde SM helgen..

Anledningen till varför jag inte varit & tränat sedan SM är för att hon & några kompisar bodde hos oss 14 dagar ca innan tävling & jag vågar knappt gissa vad dom kan ha gjort bakom min rygg när jag var & tränade så bara den känslan av rädsla att dom skulle hålla på medan jag var borta blev tyvärr så stark så de gången jag varit på gymmet efter har jag nästan fått panik😕 men jag ska komma tillbaka till gymmet , jag ska komma tillbaka till träningen men innan dess måste jag komma tillbaka till mig själv & tillbaka till Jani & mig.. tilliten försvann totalt när jag kom på dom men har sakta men säkert börjat byggas upp igen.. iaf från min sida!!💖💋

Likes

Comments

Hej på er!

Nu har det gått lite mer än 1 månad sedan SM var och jag har väl börjat landa i allt som hänt runt omkring mig..

Mitt första SM blev absolut inte som jag ville och som jag skrivit tidigare så kommer jag nu att ta minst 1 år bort från tävling och bara träna och försöka att komma tillbaka till en bra balans i vardagen.. Jag är tyvärr inte i nån direkt balans just nu och har inte tränat sen veckan efter SM iom att jag dels varit sjukt men även haft mycket annat i tankarna.. På söndagen när jag kom hem från SM så fick jag reda på att min kille varit otrogen mot mig med en tjej som jag varit snäll och släppt in i mitt hus och trodde var min vän vilket hon aldrig tänkt vara utan hon var bara ute efter en grej och det var att ligga med min kille och tog chansen när jag inte var hemma.. Så jag har inte återhämtat mig efter sveket heller.. Vi har dock bestämt att vi ska fortsätta och bygga upp förhållandet från ruta 1 och änn så länge så funkar allt kanon och jag hoppas att det fortsätter så.

Men det kommer att ta tid att läka mitt brustna hjärta det är en sak som är säker..

Men oavsätt så är det att försöka komma tillbaka till en fungerande vardag som är prio ett just nu och då hjälper ju även ett fungerande förhållande till självklart.. Men dit har jag inte kommit ännu, jag har en liten riktlinje dock och det är att gymmet kommer att ha en liten tävling snart och då kommer jag utnyttja de tillfället att försöka att komma i fas igen ;)

Men som sagt för min del så kommer inte det bli något mer tävlande förrän om minst 1 år iaf..

Men jag kommer att finnas där för er som känner att ni vill ha min hjälp att komma i form och behöver hjälp med träning och kost.. Så vill ni ha ett tränings eller kostupplägg framtaget efter era mål kan ni höra av er antingen via meddelande här på bloggen eller via mail på nillasfitness@gmail.com så hjälper jag er att komma i ert livs form..

Jag kommer att skriva en liten sammanfattning om detta året i ett senare inlägg så ni kan få ta del av allt som hänt och vad som inte gick så bra denna gången..

Men tills dess så får ni ha det så super kanon bra som ni bara kan :)

Puss och kram och massa kärlek till er<3

Likes

Comments

Hej på er❤️
Idag har jag typ bara varit på hotellrummet & chillat..

Naglarna har fixats & lösögonfransarna har passats till..

& man har blivit lite brunare😉

Nu väntas bara lite sömn innan det är dags att fixa till sig för scenen😊 kl 09 går jag upp 😉

Kärlek till er💖😘❤️

Likes

Comments

Hej på er finisar ❤️

Nu skriver jag lite igen😉 ligger just nu på hotellrummet

Efter att jag precis varit på inregg på Aros congress center.. formen jag tyckt inte varit så bra är just nu faktiskt helt ok så har hopp om livet😉

Här är bikinin som jag kommer att ha på söndag 😃

Nu blir de lite chill sen blir de att raka kroppen en sista gång innan de blir sängen😊

Kärlek till er❤️

Likes

Comments

Hej på er finisar❤️

Va ett tag igen sen sist.. & jag kör hårt på gymmet hårdare än ja gjort förrut faktiskt.. Kosten funkar kanon dock så har det tillkommit ett litet problem.. Min kropp vill inte släppa fettet som ja vill😕

Detta gör mig grymt frustrerad & min coach fundersam över varför den håller kvar fettet..

Nu är det snart 3 veckor kvar till SM & nu måste det snart hända nåt med kroppen annars är ja riktigt tveksam till om ja ens kommer att delta.. Men så är de som ja känner nu.. Mycket kan hända på 3 veckor & ja vet inte hur kroppen kommer att svara på nya kostupplägget som ja fick idag & hur kroppen svarar på tömningen & laddningen sista veckan..

Håll tummarna för att kroppen vill lyssna på mig nu!!

Likes

Comments