Efter några veckors vänta så kom i allafall dagen D ! Så idag gjorde jag första passet på mitt nya jobb. Började i den butiken som är placerad i city och det kändes väldigt bra . Mycket saker att ta in och det viktigaste nu är att vara lyhörd och lyssna på personalen . Det här är en resa vi ska göra tillsammans. I morron så ska jag vara i den butiken som ligger i det stora köpcentret.  Men nog om det .
Helgen for förbi i raketfart som vanligt 😂😂😂. Fredagen var vi i väg och testade vår hund i ett vildsvinshägn och det gick bättre än vi trott. Lördagen var jag iväg på höstmarknad men gjorde inte några stora fynd direkt . På kvällen firade vi vår yngsta som fyllt 18 år och det var väldigt mysigt. Söndagen gick som vanligt i Formel 1 fart 😂😂😂😂 eller ja gubben och jag slänger oss i soffan och följer det på tv . Ni hör så spännande helg vi haft 😜.  Önskar er alla en fortsatt fin vecka .

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Tänk så fort tiden rusar iväg ibland . Men nu är jag här igen 😊. Vad har jag pysslat med då ? Jo blev full fart i den lilla fina butiken som jag jobbade extra i. Med total utförsäljning så blev vi fullt sysselsatta och fredag den 18 augusti så stängdes butiken för gott. Kändes väldigt konstigt även om jag inte jobbat där jättelänge , en liten sorglig känsla. Efter det har jag pluggat på med min psykologi men även fått ordning här hemma. Är liksom så att alla familjemedlemmar har inte kommit på hur tex dammsugaren fungerar 😂😂😂. Men sen så har det även hänt lite saker här 😉 jag har fått ett jobb som haft en låååååång rekryteringsprocess och som jag varit så spänd på 😀. Idag har jag i allafall träffat alla pinglorna som nu blir mitt team . Jag tror vi kommer få himla kul tillsammans då det är ett härligt gäng. Annars då ? -Jo yngsta sonen fyllde 18 i måndags .....herregud nu har jag bara myndiga barn 🙊! Men jag är ju fortfarande bara 30 plus !
Lovar att bli bättre att uppdatera mig här nu och komma med både knasiga och vettiga inlägg. Fortsatt fin kväll till er alla

Likes

Comments

Idag hände det som jag bara väntat på .....Som ni vet jobbar jag extra i en liten butik i Uppsala. Den ligger centralt och gatan utanför där ska trafik och gående samsas . Tydliga skyltar finns i båda ändor av gatan . Men som alltid så är det för en del väldigt svårt att följa regler och rekommendationer. Cyklister och bilister ser sig som de som bestämmer på gatan vilket inte är rätt. Ibland swishar de förbi på gatan i hiskelig fart och det tutas och tvärnitas hejvilt. Idag kom en kille i min ålder och gick där man får gå. Kände direkt att det där kommer inte bli bra då jag hör en bil komma i hög fart .......Killen på gatan är snabb och bilen tuschar bara i honom på benet. Men de e nu det börjar !!!! Killen i bilen får ett vansinnesutbrott och går loss på han som står på gatan . Gapar och skriker om att han är inkompetent som inte kan gå som folk . Till slut kommer 2 ordningsvakter och löser situationen.  Fast jag är rädd för att det här inte är sista incidenten.  Varför kan man inte samsas i trafiken ? Varför kan vi inte visa varandra hänsyn ? Varför ska alla ha så bråttom ?

Likes

Comments

Ja idag är jag ledig och ska göra ......ingenting efter jag tvättat , städat och skjutsat L till tandläkaren 😉. Har dotterns hund här på besök sen i fredags så ska mysa med honom också efter att han gjort hyss färdigt 😂😂😂. Vår hund ligger bara och tittar på yrvädret och suckar 😉. Jobbigt med småhundar som är fulla med energi enligt honom. Maken började jobba igår efter 4 veckors semester och såg lite sliten ut ........men i kväll kommer han vara ännu tröttare .
Ska nog fortsätta rensa lite här hemma på eftermiddagen också . Samlat på mig så mycket inredning och en del bara ligger i skåp. Sen har jag även plockat bort en del möbler som blivit i överflöd . Nu gäller det bara att inte fylla upp igen 😂😂😂

Likes

Comments

Igår blev det några timmar vid skrivbordet , planer för framtiden skulle ner på papper . Men även passat på att bläddra i nya skolböckerna. På eftermiddan drog jag och L till Carlings i Gränby , skulle shoppas lite . Hann även med att baka lite igår , bullar har en viss åtgång här hemma. Den här veckan hoppas jag få ett besked som jag väntat på . Ramlade ju liksom över ett ledigt jobb jag väldigt gärna skulle vilja ha 😉. Ja ja vet att jag kommit in på skolan i höst igen . Men är väldigt sugen på att jobba också 😘. Så får jag tjänsten kör jag annars kör jag på med pluggandet ! Men hur jag surrar idag 😂😂😂, men känner mig väldigt förväntasfull och redo 😊. 

Likes

Comments

Regnet var så efterlängtat och behövligt, bara på några dagar har ett par skogsbränder härjat i vårt län . Men vi ska komma ihåg att även om det kommer regn nu så är brandrisken fortfarande kvar . Jag själv tycker det är mysigt med sämre väder för då försvinner en del måsten som finns när man bor i hus 😉 ja jag vet att det är självuppbyggda måsten 😂😂😂. Men gräsmattan ska klippas , rabatter rensas, bär plockas, buskar trimmas 😁. Så när det sämre vädret kommer så finns tid för pyssel inne eller att fastna i en bra bok . Fast just idag jobbar jag ju och får mysa i butken i stället.  Håller på att städa där , tusan så fort det blir dammigt.
Idag ska gubben iväg och fira en ungdomsvän som fyller 50 år så kommer han säkert förbi mitt jobb efter 😍. I går överraskade han och kom med en termos kaffe hemifrån , mitt favorit kaffe . Då blir man så glad ❤.
Nähäpp om man skulle ta och försöka se lite anständig ut och kanske göra sig vacker så jag inte skrämmer kunderna idag , just nu är jag imgen vacker syn 😂😂😂😂.
Må så gott alla !

Likes

Comments

Låter mer spännande än det är 😂men tror i allafall det blir en dag med fart och fläkt. I går var jag ledig ...jaha tänker ni som att de va nåt nytt 😉 nej det har ni rätt i . Men var i allafall till veterinären igen med vår hund och det såg bättre ut men inte bra så återbesök igen . Efter det gjorde jag absolut ingenting och det var en rätt bekväm syssla 😂😂😂 men man blir fort less på det . Så skönt att få dra till jobbet idag , lämna vardagssysslor till make och söner . Nu vet jag förstås att vi har lite omika syn på vad som ska göras men jag har lärt mig att se mellan fingrarna och att blunda . Om jag känner maken rätt är han nog inte hemma i kväll , tror skogen lockar 😁. Fast det kan också vara skönt när man är trött i hjärnan efter att ha pratat och härjat med kunder en hel dag . Men om jag kanske skulle ta och starta upp pärlan och glida i väg mot stan . Ha en toppendag alla !

Likes

Comments

Kaffet under intag och kroppen redo för några timmars jobb 😁. Men först ska jag skjutsa L yngsta sonen till trafikskolan.  Får nypa mig i armen ibland för att fatta att alla mina 3 snart är unga vuxna . Galet va livet går fort ibland . Tänker att de va inte många år sen de för runt på sina sparkbilar eller trixade med sina cyklar och nu är de snart ute på vägarna båda två . Ja äldsta sonen han är ju ett steg före och är yrkeschaufför och rattar en stor Scania lastbil på dagarna 😉. Äldsta barnet i skaran min dotter (26år) håller sig till cykel men ska nog bli fart på henne också så småningom, hon får inte vänta lika länge som sin mamma 😂😂😂😂😂. Nu när jag har körkort begriper jag inte hur vi fick ihop vardagen när barnen var små .....man blir bekväm väldigt fort. Men är väldigt tacksam att min yngre syster inspirerade mig att fixa körkortet , blev så imponerad när hon tog sitt att jag bara var tvungen att haka på . Nej nu har jag svamlat klart,  dax att sätta lite fart på sonen så vi kommer iväg i tid 😎

Likes

Comments

Är lätt att köra fast i livet pga olika anledningar och kan lova det är lättare att fastna än att komma därifrån . Men hur gör man då för att komma vidare ? Ja där finns miljoner tips och råd, självhjälpsböcker och mycket annat . Fast egentligen är det viktigaste att hitta sitt eget sätt och sina egna vägar till att må bra eller komma vidare. Va nån klok person som så till mig i min ungdom att man behöver inte hela tiden kolla i backspegeln utan det är viktigare att se framåt genom vindrutan . Ja och det är faktiskt en ganska bra jämförelse , man kan ja lite koll bakåt för man ska ju minnas det som varit men tänka framåt och ta vara på det som kommer. Sen måste man kanske bromsa in lite ibland och pausa , ladda med energi . Måste man då alltid vara positiv när man ser framåt ? Nej för tusan man kommer säkert till situationer när man vill slänga in handduken, ge sig själv en hård spark i baken eller bara gömma sig under täcket. Men det tror jag bara är sunt , en del av livet och ens personliga utveckling. Vissa saker kan man både påverka och hantera andra saker kan man hantera men inte påverka och det är så livet är. Det pratas en hel del om hur olika personligheter är röd,blå,grön eller gul och det är en ganska intressant diskussion om du börjar prata med dina vänner 😉. Men framförallt så tror jag på att man måste ta makten över sin situation och kanske rent av göra upp med sånt som förföljer en eller energitjuvar som påverkar ens liv. Jag har själv varit i situationer där jag låtit andra bestämma över mitt liv eller tagit min energi . I bland har jag inte blivit klok på mig själv då jag gjort saker som jag egentligen inte alls hade lust med eller orkat lyssna på . Men att jag nånstans trott att jag skulle bli hatad om jag inte gjorde det jag blev tillfrågad . Fy så klok jag låter nu då 😂😂😂, men jag tror faktiskt att jag i 35 års åldern insåg allt detta . Så idag är jag snart 46 år och känner mig starkare än någonsin , känner mig fri och njuter av livet . Saker som hänt i mitt liv går inte att göra ogjorda och det är bara acceptera. Men som vuxen medelålders kvinna kan jag påverka mina val och möjligheter , motgångar, medgångar och det är en härlig känsla.
Vad ville jag säga med det här inlägget ??? Ja det kan man ju grunna över men tror man kan läsa mellan raderna i texten 😘

Likes

Comments

Ha ha trott nästan hela dagen att det är lördag 😂😂😂😂. Vad ska man säga ??? Skönt ändå att vara ordentligt avkopplad . Fast i morse .....då var jag inte nådig vill jag lova !! Maken snoozar sin klocka i 45 minuter .....världskriget började dra i hop sig   och blev inte bättre av att han bara smet iväg till skogen 😆. Sagt och gjort , frun tappar tålamodet , stampar som en trotsig 5 åring i golvet och vrålar som en björn. Ja ni hör ju hur moget jag betedde mig ....pinsamt !!! Men just då var det blodigt allvar 😜. Sen som grädde på moset blev det strömavbrott i ca 1 timme och det var ju såklart också makens fel 😂😂😂. Tur att han är härdad efter så många är .....säger bara PMS ..... Men nu har jag varit hos en av mina systrar och familj , lugnat ner mig och sagt förlåt till maken . Ännu en dag hos cirkus Jansson kan snart läggas åt minnet 😉.

Likes

Comments