View tracker

Är så jävla irriterad nu. Jag bor med ett gäng jävla idioter. Igår hade någon tagit mitt schampo och det gjorde jag ingen big deal av, det är ju bara att köpa nytt. Även om det var så jävla störigt. Köpte till och med massa nytt som alla kunde använda. Men så idag när jag kom hem, så hade nåt litet as öppnat min post. Alltså vem gör så? Är SÅÅÅ jävla arg nu. Kan man inte bara få ha sina grejer i fred? Okej, nu ska jag släppa detta. Pallar inte ställa till med en jävla scen. Fett jobbigt ju! Men det är ju ändå bra att dom börjar använda vettiga produkter till håret, såg typ att dom använde icas egna märke. HAHA! Vem gör det? OMG! Det önskar jag knappt min värsta fiende.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Köpte lite inredning igår häromdagen också som jag glömt visa. Även om jag bara ska bo här denna månad, vill man ju ändå att det ska vara mysigt. Ser ärligt talat ut som skit just nu. Folk har så märkliga grejer. Obegripligt hur man kan leva med så fula saker i sitt hem. Tog saken i egna händer och köpte lite nytt. Visst blev det snyggt?

Likes

Comments

View tracker

Idag ska vi tydligen ha något möte om regler här i kollektivet. Vissa vill göra schema över städning, handling, matlagning och massa annat skitgöra. Alltså say whaaat? Jag tänker fan inte städa efter andra. Städar ju inte ens efter mig själv. Varför anlitar man inte bara en städfirma? Problemet löst. Och mat beställer man väl hem så man får det levererat till dörren? Vissa människor ska komplicera allting. Suck, hur ska jag stå ut. Nedräkning till januari, check! Men allting är inte helt åt helvete, köpte ett par nya skor från Acne igår, film kommer upp på Instagram senare idag, Check it out!

Likes

Comments

Tipsar om två produkter från Clarins som är perfekta att använda på semestern till värmare breddgrader, eftersom det kan väl inte finnas någon som inte åker iväg när det är kallt i Sverige?

Clarins Beauty flash Balm , även kallad askungekrämen. Två produkter i ett som jag inte kan leva utan. Kan användas som primer och ger en helt sjuk lyster men kan även läggas som en fuktmask, vilket ju är helt perfekt efter en dag i solen.

Clarins BB cream , skin perfection cream med SPF 25.

Perfekt att ha under dagen på semestern, då man får en perfekt hy och så skyddar den mot solen. Jämnar ut hudtonen och man blir bara så naturligt snygg utan att se sminkad ut. För under semestern vill i alla fall jag bara se naturlig och fräsch ut. En magisk produkt helt enkelt som alla borde ha.

Likes

Comments

Ursäkta min frånvaro, men senaste dagarna har varit helt galna. Det har hänt massa saker som jag inte riktigt vill gå in på men jag och min pojkvän har gjort slut. Så allting känns lite deppigt nu, vi som skulle åka till Kap Verde tillsammans över julen. Nu vet jag inte riktigt vad som händer. Allting är lite upp och ner. Men men…

Jag har i alla fall köpt en ny lägenhet, men jag får inte tillträde förrän tidigast i januari, vilket är såå sjukt segt! Så nu bor jag på Möllan så länge. Vilket är helt sjukt. Och något som är ännu sjukare är att jag ska dela lägenhet med fem andra. OMG. Kommer ju dö! Haha! Men i The new girl har de ju det rätt mysigt och roligt, så får hoppas det här blir något liknande.

Nu ska jag packa upp mina grejer, sortera mina produkter och försöka komma i ordning.

Likes

Comments

​Allting är upp och ner. Jag tar några dagars paus.

Likes

Comments

Måste bara tipsa om ett så sjukt snygg nagellack från Essie. Älskar den gråa färgen. Finns att köpa här.

Likes

Comments

Bokade resa häromdagen. Vi kommer vara på Kap Verde över julen. Känns helt underbar att ha en till resa att se fram emot. Hatar verkligen den svenska vintern.


Likes

Comments

Haft fullt upp hela dagen. Tränade med min PT i förmiddags, shit kunde knappt stå upp. Sedan åt jag lunch från The raw food house, bara älskar det. Så fräscht. Nu har jag precis gjort mig klar för kvällen. Ska möta upp lite kompisar på Lilla Torg och ta in en massa drinkar. Love life!

Lockade håret lite slarigt, aja får duga :) Körde en clean sminking, bara eyeliner och röda löppar. Snyggt och passar bra till farmors vintage päls.
Trevlig fredag mina älsklingar<3

Likes

Comments