Nyinköp


Jag borde nog sluta slössa pengar. Jag handlade senaste på cocopanda och det blev endel smink. Jag handlade för typ 500kr och jag tycker att det var värt, det är ju så billigt och man får mycket för pengarna.Mitt absoluta favoritprodukt var nog contor palleten från NYX som jag fick för dryga 200kr. Och kanske franslimmet som var betydligt billigt, och det var så bra.

Det jag blev besviken på var nog settingsprayen, jag trodde den var mycket större än vad den var. Och jag mennar den kosta typ 140kr och det kan man nästan få en från mac för och den är lixom typ dubbelt så stor. Och på concealern som var mörk och jag tod den ljusaste.

I stora hela är jag nöjd med mitt köp.


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

jag har börjat shoppa så himla mycket, hela tiden (ni som har min privata story på snar, fattar) Men något av mina senaste inköp blev från nelly, som jag har börjat älska på senast. Dem hade sjukt mycket rea för någon dag sen så då köpte jag dem här kläderna. ett par blåa jeans och en smutsrost tröja. Var jätte osäker på vilken stolek jag skulle köpa på jeans, kan inte vara bara jag som är så. Men jag är 160cm lång och jag köpte i 26-27, jag har ganska långa ben och liten överkropp, och dem passa!!. är super glad över det så släp jag skicka tillbaka och skit. Det bler tillsamans typ bara 300kr så är super super nöjd.
HÄR (adlink)
HÄR (adlink)

Likes

Comments

Har typ glömt bort att presentera mig för er, hehe. Men jag är en snart 14årig tjej som bor utanför Östersund med min familj. Jag bloggar på min fritid och har drivit olicka bloggar sen slutet av 2015. Jag har hoppat från olika portal i en lång tid och har nu bestämt mig för att stanna här på Nouw. Hoppas att ni oxå vill stanna här med mig.


Puss

Pernilla A

Likes

Comments

MODE
inlägget innehåller adlinks

1an - HÄR // 2an - HÄR // 3an - HÄR // 4an - HÄR // 5an - HÄR // 6an - HÄR


Alltså jag är verkligen besatt av stickade tröjor nu, det är som att jag glömt bort hur jäkla underbart det är haha. Det som är så mysigt nu innan det blir riktigt ruskigt väder är ju att det faktiskt är lite mysigt att ha stickade tröjor och fortfarande vara riktigt varm. En beige, en vit, en svart och en grå stickad tröja känns faktiskt lite som ett måste om jag ska vara ärlig hehe..


Likes

Comments

​vet inte hur jag ska skriva detta men jag kan kalla det ett öppet brev.

du är i nulägget min bästa vän men jag känner att jag inte får tillbacks någonting utav allt jag ger till dig. Du tar tyvärr mer energi utav mig än jag får tillbaka. Du är den ända jag har som vän, som tjejkompis, min ända. Men jag tror att vi båda mår bättre om vi stoppar här. Vi står tillsammans mellan två delningar i våran klass. jag vill byta klass och skola för att det förmodligen blir bättre då men jag vågar tyvärr inte. jag är rädd för att inte hitta några nya. Och min utväg blir alltid dig. Jag hoppas på något sätt att du inte läser detta, det känns att det bara kommer att bli värre. Jag har försökt att räkna allt jag har fått tillbacks av dig och det har bara varit ett litet tack. jag villl nog bara låta oss glida isärr men jag vet inte hur, du kommer alltid tillbacks och tar mer energi än innan. vet inte om jag våga publicera detta men du måste ju veta på något sätt. du betyder mycket för mig men jag mår inte bra utav att vara där vi är just nu. 

Likes

Comments