nytt

Så fina naglar jag gjorde idag hos Sara, hon e så himla duktig! Det här e första gången jag har gelenaglar och appsålut inte den sista. Hennes instagram konto är @sarassnaglar

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

TB till när jag var med M i en hel vecka, så många fina bilder vi fick o så många redbulls vi köpte, haha. Så länge sen och så himla saknat, vill ha dig här nu och bara dricka, så goda redbulls har jag aldrig druckit. Allt blir godare med dig i min närhet. Detta är ingen kärleksförklaring, det är bara en text om hur mycket jag saknar dig Böstevän❤️

Likes

Comments

Nu är jag äntligen påväg hem igen från huvudstaden har varit är i ungefär en vecka och det har varit väldigt roligt och jobbigt, för plånboken. Skola imorrn känner mig så otagad som man kan bli, vill ha lov längre. Söndagsångesten e jallafall på topp, jag ha shoppat för 2 tusten. Gråter typ när jag tänker på det. Ha en bra dag!!

Likes

Comments

Alltså hur fina är inte dom här? Jag älskar dom, det är så himla bra med bluetooth. Jag har inte haft ett par bluetooth förut, det underlättar så himla mycket. Inga sladdar som är ivägen hela tiden. Dom är lite dyrare men det är så himla värt, jag älska dom <33

Likes

Comments

nytt

hehe, blev ett par adidas. Trodde att jag skulle köpa dom därå puma men det blev dom här, dom är så snygga och jag hoppas att dom håller lika bra som mina superstars. Jag velade lite mellan grönbaksida och dom här. Täby levererade iallafall. (länk )

Likes

Comments

(länk ) (länk ) (länk )

hur fina är inte dom här klänningarna? Älskar dom alla längtar tills det blir sommar så man kan köpa dom här och bara springa, i det gröna gräset. Ser ni den första alltså woooo!!

Likes

Comments

Äre värt o köpa?? Älskar o hatar dom på samma gång:)) men jag vet inte varför?? Jag kommer nog springa ner till centrum o köpa dom imorgon. Nää vet inte får see. Ära värt?? (länk) (liknande)

Likes

Comments

                            HM                                                                                 NELLY (LÄNK )

                           BIKBOK (LÄNK )                                                                 GINA (LÄNK)

Likes

Comments


* ... Att sova länge på morgonen. Vakna upp, titta på klockan och inse att man typ sovit bort halva dagen.

* ... När man hittar en riktigt bra bok så man inte kan göra annat än att bara ligga ner och läsa i den tills den är slut.

* ... Inredning, det är så himla kul och så. Speciellt när det blir bra.

* ... USA det var helt magisk när jag var där, så himla fint och helt fantastiskt. Vill verkligen ditt igen.

* ... Vintern, snön som är kall. Man kan åka skidor/snowboard. Åker inte ofta men när jag väl gör det är det helt fantastiskt.

* ... Skoter, det är så himla roligt.

* ... Fota, älskar älskar älskar.

Likes

Comments