HeaderHaft en sån bra helg med Melinda hos mig, tjejsnack, filmkväll, myskväll framför havet. Kunde inte bliviti bättre!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments


Godmorgon, vaknade vid halv elva idag, första gången på riktigt länge där jag verkligen fått sova ut. Har bara hunnit äta denna goa frullen och kollat GG, idag står det inte något speciellt på schemat förutom att städa rummet, träffa Melinda & träna. Ni får ha en bra dag, så hörs vi senare!

Likes

Comments

Hej finisar! Hoppas allt är bra med er, just nu ligger jag i sängen helt slut, kom precis hem efter har cyklat runt i vår lilla stad med Melinda. Vi var också på Ica och köpte godsaker för att sedan sätta oss framför tvn och kolla på den nya serien Devious maids. Imorgon är jag ledig så äntligen blir det till att sova ut, godnatt på er!

 

Likes

CommentsHade en sån bra midsommar igår med mina vänner, kunde inte blivit bättre! Bästis sov hos mig i natt och imorse efter en promenad så gjorde vi en riktigt god frukost, mysigaste på länge! Hoppas ni hade en lika bra midsommar! Puss

Likes

Comments

Godmorgon! Hoppas ni får en bra och solig Midsommar!

Likes

Comments


Likes

Comments

Åh vad jag älskar alla dessa inredningsbilder, kan sitta i timmar och glo!

Likes

CommentsHej finisar! Vart en väldigt bra dag idag även fast jag bara har jobbat, men jag gillar mitt jobb så det är ett stort plus! Sedan visade de sig att en av mina närmaste kompisar jobbar på samma jobb som jag, hur roligt är inte det? Har tagit en dusch, rakat benen & smörjt in benen med body butter! Ska snart gå ner och ta en kopp te (standard för mig) och kolla lite Gossip Girl innan jag lägger mig. Vi hörs!

Likes

Comments

Godkväll! Sitter just nu i mitt rum med en kopp te, har precis vart ute och gått med bästa vän. Håller också på att skriva in lite "planer" i min kalender, ja nu när jag har ett jobb så är faktiskt en kalender till väldigt stor hjälp! Ska försöka lägga mig i tid idag eftersom imon blir det upp och jobba klockan 8.00 till 17.00. Jag känner faktiskt att detta kommer bli en bra vecka! Vi hörs imorgon efter jobbet, puss!


 

Likes

Comments