11 pass kvar till hemgång. ✌
Har moderkakan i bakvägg denna gång och jösses vilken skillnad det är! Alla rörelser känns så mycket tydligare än med Ville, då den satt i framvägg. 

Känns tydligt även utanpå magen. Eller så är den här lilla varelsen mycket mer aktiv än storebror, ska man utgå efter ultraljudet så är den här bebisen mycket mer fart på 😄

Kommer även få göra ett tillväxtultraljud i v31, likt sist. Både pga gastric bypass och min njursjukdom.

Går hem såpass tidigt för att jag har första semesterperioden och sedan tar jag föräldraledigt på Ville den tid som diffar tills jag får graviditetspenning 😊 Kroppen har redan börjat säga ifrån och varje arbetspass tar på. Men, bara hålla ut!

Likes

Comments

Bakom fasaden av den gravida, sletna småbarnsmorsan så finns ju fortfarande samma Elin kvar. ✌

Likes

Comments

Tänkte det kunde vara roligt att testa en ny bloggportal och se om lusten att blogga kommer tillbaka. Är ju en del nytt som händer nu framöver. Har inga höga förhoppningar dock med tanke på hur lite tid jag har. Men är ju alltid värt ett försök. Är ju så roligt att kunna läsa och se tillbaka.

Vi var på rutinultraljudet den 18/5. Allt såg bra ut, en väldigt aktiv bebis som till skillnad från storebror inte alls ville ligga still för att mätas. Nytt beräknat födelsedatum blev 10/10, innan var det 8/10. Hoppas jag slipper gå över den här gången, gick +11 med Vilmar. Trots igångsättning som påbörjades +7.

Om det nu skulle bli på BF så blir det delad födelsedag både med Eira och svågern, haha. 

Och könet då? Nja, det tänker jag inte avslöja. Vi tog reda på det med Vilmar också men höll det till nära och kära, för man vet ju faktiskt aldrig vad det är förrän barnet är ute. Kan säga så mycket som att min magkänsla verkar stämma iallafall. 

Halva graviditeten har gått nu och det är verkligen som de säger, nr 2 går mycket fortare!

Likes

Comments