Trots att "lunchdejten" med vännen igår blev ganska sen, så var det till att gå upp tidigt imorse. Jag sitter just nu i bilen påväg till ett dop för mitt yngsta kusinbarn. Det kan man ju inte missa med en så dålig ursäkt som att man är trött. Dop är nog en av de sötaste sakerna som finns. Det är ju även ett sätt att önska sin nya lilla släkting lycka i livet. Så det kan man verkligen inte missa, no excuses.

Jag uppdaterar kanske lite mer senare, möjligtvis med en outfit bild? vi får se ;)

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Nyligen kommit hem från en lång dag, en friluftsdag. Våran idrottslärare släpade ut oss i skogen för att sedan gå 2 mil, både på steniga vägar och leriga stigar, yaay...
så nu är man sådär lagomt trött i benen, men slappa kan man inte. Vi har hemkunskapsprov imorgon, så det blir till att plugga på det. Ikväll däremot tänker jag bara slappa och kolla på ph, lite lat får man allt vara efter en sådan här dag ;)

Likes

Comments

Imorgon är det den 23 september, hösten har kommit och det börjar bli riktigt kallt ute. Dags att plocka fram de gosigaste halsdukarna och de varmaste koftorna.

Imorgon har vi friluftsdag, hur känner jag inför det? Hm... att gå en mil, i 5graders kyla, det känns kanske inte jätte roligt.
Men jag får klä mig varmt och försöka njuta av hösten, det blir nog trevligt trots kylan.

Fredagen denna veckan är en studiedag, så det blir lång helg för min del. Det känns ju faktiskt helt okey ;)

Nej, detta var lite seg update med massa små information, men kände att jag behöde skriva något innan jag gick och la mig. Jag har tyvärr "glömt" (inte hunnit med) bloggen under en lång tid, men nu är jag tillbaka och jag är här för att stanna.

Godnatt honeys ❤

Likes

Comments

Sitter just nu på centralen i Göteborg och väntar på tåget. Det har varit två helt underbara dagar här. Igår rullade tåget in på centralen vid elva tiden, när vi klev av tåget vandrade vi raka vägen till vandrarhemmet för att lämna av onödig packning. Sedan drog vi till Liseberg, vad annars? ^^
På Liseberg var det super fint väder, mesta dels... vi hade tänkt ut att vi skulle åka flume ride och sedan gå och äta så att vi torkade. Men vad händer när vi är påväg till Äteriet? Det börjar spöregna från ingenstanns, alla verkligen flydde till chokladhjulen och matställena för att söka skydd från det plötsliga regnet. Jag har aldrig varit med om något liknande och jag känner stort medlidande för dem som då åkte atmosfear, stackare...!
Nu kan jag stolt säga att det inte finns någonting på Liseberg som jag inte vågar, förutom att gå gasten... men det behöver ju ingen veta (dock skrev jag det ju precis, men men...^^)

Nej, ska man gå och köpa en frapino på espresso house innan tåget kommer? ja, så får det nog bli, frapino är ju för gott för att motstå. Jag uppdaterar kanske lite senare om tågresan tillåter mig att ha 4G.

(på bild ser ni min underbara frukost. Jag älskar verkligen grekisk yoghurt, och det med både jordgubbar och honung, ett enda ord: magiskt!)

Likes

Comments

Citatet i rubriken slår jag vad om att alla har fått höra ett antal gånger i sitt liv. Man har en favorit låt som man spelar när man är med någon vän, och vännen förstör glädjen genom att utbrista att låten är äldre än stenåldern. Men är det verkligen så? Bara för att låten inte är nysläppt så får man inte lyssna på den, eller? Visst, smaker ändras, låtar tjatas ut, men blir dem verkligen för gamla? De släpptes ju för att det var något bra, då ska man väl inte bojkotta den bara för att den släpptes för något år sedan? Trender kommer ju tillbaka hela tiden, t.ex i musiken så smyger sig 80-talet in i de flesta låtarna som ligger i top100 på Spotify, och finns det något modernare inom mode just nu än 50-tals inspirerade kläder? Om sådana trender kommer tillbaka, borde ju äldre låtar vara tillåtna att lyssna på trots att de som sagt är några år. 

Som Veronica Maggio t.ex, om man älskar hennes senaste album och kommer på att "wow, hon är verkligen ett geni!" är man då förbjuden att lyssna på hennes äldre album? isåfall bryter jag mot lagarna, för jag älskar verkligen låten som jag lagt in här nedan.

Vad tycker ni? Har musik ett utgångsdatum?


Likes

Comments

Sitter just nu i bilen påväg mot äventyr.
I headsetet sjunger Amy Winehouse.
Trots allt dåligt hon höll på med under sin livstid, så kan man inget annat än säga att hon hade en grym sångröst. Man bara måste erkänna det oavsett.

Just nu är det nog Amy Winehouse och Veronica Maggio som gäller. Båda var ju och är tuffa brudar med grymma röster, på olika sätt såklart.

Men jag återkommer om en stund med lite uppdatering om dagens äventyr.

Likes

Comments

Igen gissade tyvärr rätt gällande paketet. Det var en ny mobil som var det rätta svaret. Men det var riktigt bra gissningar.
Mobilen är en sony xperia Z1. Min stora dröm mobil. Kameran i mobilen ligger på ungefär 20,4 mpx och det är nog den bästa mobilkameran som jag någonsin haft.

bilden som ni ser är från instagram, så det är ett filter på, men ni ser ju ändå hur skarp bilden är.
Sedan är ju citatet fint också, det är ju taget ur en av Håkan Hellström's låtar, för er som aldrig hört den text raden förut.

Likes

Comments

Vad tror ni att jag fick på posten igår? någon gissning?

(om någon gissar rätt så får den en shoutout)

Likes

Comments

Imorse fick det bli en Raspberry Riot igen, godare finns inte. Till lunch blev det lax och nudlar. Jag kan allt jag också^^ Några avsnitt av Hart of dixie hann jag med att titta på under tiden som jag åt.

Sedan blev det en sväng till storebror (inte min riktiga för alla som undrar). En chill dag. Sedan väntar jag på en rolig sak också, berättar mer senare.

Likes

Comments