Nu ska ni få höra hahahahaha 😁😁😁

Vill börja med att tacka gud för att man har så underbart fina människor som verkligen bryr sig om en, som sprider positivitet, glädje och kärlek i livet. Tack! ❤

Igår när jag kom hem efter jobbet var jag ute på ett litet äventyr i mörkret. Fick dessa sms och kände mig så glad redan då och tänkte "vad är det nu denna människa hittat på, vilken galning" haha!

Kom hem senare än vad jag trodde att jag skulle och mörkret vilade tungt ute, jag följde beskrivningen och gatulamporna lyste upp vägen, till en början. När jag väl gått förbi sjön var det kolsvart och jag såg ingenting (tur att det finns ficklampor på mobilerna idag) 😂

I ett sms stog det "Nu är det upp till dig, att följa den röda tråden" - jag tolkade det först som att följa den enkla beskrivningen jag fått. När jag kom fram till bänken så såg jag ingenting ligga där. Det tog någon sekund innan jag såg en röd tråd. Då förstod jag innebörden av att följa den röda tråden 😅

Så... jag började följa den röda tråden. Det gick lite kringillikrok upp mot toppen i skogen - när jag väl kom upp så gick det ner igen. Jag skrattade högt för mig själv och fortsätte följa den röda tråden. När jag kom ner igen - då gick tråden upp igen hahahahahaha. Gud vad jag skrattade. 😂 Ensam i skogen, i mörkret och tänkte för mig själv att om någon hörde detta så måste dem tänkt 'va i helvete är det för galning som prasslar och skrattar i mörkret) - fast måste ju då tillägga att jag är ju faktiskt lite galen 😉 Iallafall...

Tillslut tog det stopp på den röda tråden och jag såg inte vart tråden fortsätte och tänkte "jaha, vafan, det här va ju roligt då". Jag var väldigt trött efter en lång arbetsdag och hjärnan hängde inte riktigt med. Efter ca 20 sekunder såg jag att tråden fortsätte högt upp i trädet och då tänkte jag "Gud vilken galning" samtidigt som jag stod och asgarva.. 😂 Tänkte sen att jag nu måste klättra upp i trädet. Det var högt upp och jag kollade på trädet och undra hur fan ska jag komma upp dit? Hur fan kom denna människa upp dit? Jag stod och funderade en stund hur jag skulle kunna komma upp dit med iver och stor nyfikenhet på vad som fanns däruppe. Jag ryckte lite i tråden och då...

Då föll en blombukett ner i mina händer. Den känslan, den känslan var så varm att jag kan inte beskriva hur det kändes. Att denna vännen har lagt sin energi och tid, använt sin kreativitet för mig fick mig att känna mig speciell. Värdefull. Älskad. Tack till dig, jag är evigt tacksam för detta och kommer alltid att förbli ett väldigt gott minne som jag många gånger kommer att kunna skratta åt och känna glädje utav. Jag menar det, till djupet av mitt hjärta 💕

"Jag är inte här, men jag håller ett öga på dig" var något av det sista som stod i sms:en. Påfågelögat. Gud så vackert... Blommorna - fantastiskt fina och luktar underbart gott. Tack igen för att du är du, du galna människa 🌸 🌸 🌸

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

I mitt förra inlägg skrev jag lite om hur mycket jag saknar Grekland - nu är jag här. Det är länge jag gått och önskat om att komma hit och jag känner verkligen hur universum har lyssnat på mina böner.

Innan jag åkte så letade jag efter mina glasögon i några dagar utan resultat. Var otroligt stressad över detta (då min syn är brutalt dålig på långt håll) och jag bad verkligen om att hitta dem med en viss kraft i tankarna. Samma morgon som jag skulle åka så drömde jag vart mina glasögon var - det första jag gjorde när jag vaknade var att kolla ifall glasögonen låg på samma ställe som i drömmen. Guess what?? Dem låg där och det kändes som någon slags uppenbarelse och gav mig rysningar inifrån och ut.

Det första jag ser när vi landat i Rhodos, trots alla människor, bussar, ljud och allt var det nu var. Det första jag ser när vi kliver ut från flygplatsen var fullmånen 🌕 Jag vet inte hur många dagar i rad, hur många veckor, som jag kollat på kvällshimlen i hopp om att få se en fullmåne. Varför vet jag inte men det jag vet är att varje gång jag ser en fullmåne så ger det mig en otrolig styrka inom mig. Så är det det första jag ser och återigen kändes det som en uppenbarelse - gud är med mig. Det har varit fullmåne varenda dag sen jag kom hit och styrkan inom mig bara växer och växer. Jag är i kontakt med flödet av min egna källenergi och det går inte beskriva detta välbefinnande.

Senaste tiden i mitt liv har det skett en stor förändring inom mig till något mycket bättre. Både fysiskt och psykiskt. Mycket är till hjälp av boken "Be så ska du få - lär dig att förverkliga dina drömmar" som handlar om universums mäktigaste lag - attraktionslagen.

Istället för att se problemen så ser jag lösningarna. Jag kämpar och tänker bara gott. Jag ger allt till dem jag älskar utan att kräva någonting tillbaka. Jag är positiv och börjat se saker från helt andra perspektiv. Jag ser mig själv vart jag är nu och vart jag vill vara. Universum ger tillbaka. Vet inte hur jag ska beskriva allting inom mig och allting som händer runtomkring mig - det ända jag kan säga att detta som händer och det som jag känner - det är mer än mäktigt. Fast en sak är säkert, tankarna styr och har en otrolig kraft.

Peace & Love till Er alla vackra själar ❤

Likes

Comments

Kalimera betyder godmorgon på grekiska.  Gud vad jag saknar Grekland - havet, musiken, maten, människorna, kläderna, alla harmoniska platser. Det finns så mycket att se och göra. Jag älskar verkligen Grekland!

Ligger här nyvaken och dagdrömmer lite. Det känns bra att ta sig en blund ibland och bara drömma sig bort till en plats som känns som ett paradis där det bara finns kärlek, glädje och gemenskap. Ja, jag är en riktig dagdrömmare skulle jag vilja säga. Det får mig att må bra och att samtidigt önska sig saker.

Man vet ju inte helt säkert om det faktiskt finns "någon" som hör våra önskningar. Fast någonstans inom mig så har jag en tro på det. Därför är jag försiktig med vad jag önskar mig och slänger inte ur mig saker som "jag önskar han vore...". Kan inte säga att jag aldrig har önskat någon något illa. Det har funnits en person som jag  verkligen hatat. Mina önskningar var inte ljusa. Kände både i kropp och själ hur mina dagliga önskningar påverkades av dessa mörka tankar. Jag ändrade på mina tankar, försökte se det ljusa i det mörka. Började gå en annan väg, besökte nya platser och fick nya perspektiv. Naturens kraft, karma, allting löser sig. Jag tror på att domedagen kommer att komma för oss alla. Därför är jag en god människa med ett stort hjärta som verkligen vill att alla ska må bra.

Minns när jag var liten och faktiskt kunde styra över vad jag ville drömma om innan jag somnade. T.ex det var en kille jag var väldigt kär i när jag var liten, minns inte hur gammal jag var men antingen var det på lekis eller mellanstadiet. Iallafall. Innan jag somnade så låg jag och blundade, tänkte verkligen på vem ellet vad jag ville drömma om. Försökte se en bild framför mig - vilket oftast funkade.

Idag när jag tänker tillbaka på det vet jag inte hur länge jag kunde ligga där och fantisera och se dessa bilder. Jag tror det kan ha varit länge. Sen på morgonen när jag vakna låg jag alltid kvar en stund och mindes väldigt mycket av drömmarna jag hade. Det var längesen jag provat detta. Minns inte mina drömmar lika bra längre men jag vet att jag kan om jag vill. Fast saken är det att jag har en väldigt respekt för dessa "krafter" och man bör vara försiktig.

Det är intressant med drömmar och drömtydningar m.m. Tror det finns många och väldigt stora och viktiga budskap. Ibland känns det som en slags vägledning.

" Vi är skapta
  av vår skapare
  för att skapa "
- citat Nikolina Bonevska

Likes

Comments

"Still I want you, but not for your devil side
Not for your haunted life
Just for you
So tell me why I deal with your devil side
I deal with your dangerous mind
But never with you
Who's gonna save you now?
Who's gonna save you?

I can't lie but I do miss those times
We were on the high
I thought it would never end
But you and I have come from the same long line
Good kids with a devil side
Just going around again

So tell me what I need to do
To keep myself away from you
To keep myself from going down
All the way down with you
All the way down with you"

Likes

Comments

Vaknade vid 10-tiden idag bredvid mysigaste hunden, Chico. Gud vad jag skulle vilja ha en egen hund och få ha den närheten, tryggheten och kärleken.. Kanske en vacker dag. Iallafall.. dagen startade bra och efter frukost så blev det en tur in till centrum här i Oslo, vi gick runt och kollade lite och jag hittade en butik jag verkligen älskar!!! Hade varit grymt att få jobb där 😍 Dem hade massor med indiska/orientaliska saker - kläder, skor, smycken, drömfångare, vindspel, mängder utav rökelser. Ja den butiken fångade min själ. Så tänkte gå förbi där och presentera mig nån dag nu i veckan. Annars så har jag varit ute endel på nätet och kikat vad det finns för jobb ute och har hittat några intressanta annonser som kag tänkt söka. KÖR BARA KÖR 😀

Likes

Comments