FOR TIDEN......

1. Er jeg blevet ret inspireret af forskellige bloggeres tøjstil, og har derfor en stor lyst til at købe nyt tøj som er lidt mere anderledes, iøjnefaldende og mere farverig, end den ellers for det meste ret basic stil jeg har - har dog ikke lige penge til det, men hvornår har man det, haha. Er ret vild med de såkaldte "co-ords", som gør det let hurtigt at sammensætte et fedt outfit!

2. Er jeg fristet til snart at der skal ske en eller anden form for ændring og noget grænseoverskridende i mit liv og sabbatår for en periode, såsom at rejse til et andet land og arbejde

3. Har jeg selvfølgelig set SKAM sæson 3, og er ligeså forgabt i den nye sæson, som jeg var i sæson 2, og krydser selvfølgelig fingre for, at Isak og Even ender med at finde sammen - det skal de!

4. Har jeg haft fødselsdag og ferie, så derfor har det resulteret i lidt for store mængder usundt mad og alkohol. Så kører lige en detox for tiden uden kød og med minimalt indtag af sukker - indtil videre går det meget fint, men det er så også kun 2. dagen...

5. Har jeg allerede været i julehumør, og har da derfor også allerede købt en chokolade julekalender, set den første julefilm og bliver helt glad, når jeg ser de allerede har hængt julelys op i de forskellige byer.

6. Overvejer jeg at klippe mit hår i en endnu kortere page - nogenlunde længden som hende modellen til højre - er ret meget fan af det pagehår!

En lille tankestrøm af 6 ting jeg "for tiden" enten har oplevet eller gået med tanker omkring. Håber I nød at læse med i mit forsøg på lige, at give en tættere og et mere personligt indblik på mig som person og at I måske kunne relatere til noget af ovenstående.

Knus herfra!


Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - klik hér!

Likes

Comments

Meget afslappet outfit jeg lige valgte at køre her i dag, men varmt var det! For puuh hvor har det været noget koldt og mærkeligt vejr i dag, med en blanding af solskin og dalende snefnug - i hvert fald her hvor jeg bor!
Trods det kolde vejr fik jeg alligevel lige trukket min søster med ud og tage et par meget "efterårs-vibede" outfitbilleder. Bukserne er fra Urban Outfitters og kan købes her, jakken er fra H&M og kan findes her. Striktrøjen er fra genbrug, men kan findes meget identisk her. Skoene er også fra H&M og kan findes her.

Knus herfra!

Likes

Comments

Ovenstående er alle items som jeg lige nu personligt godt kunne tænke mig at få ind i min garderobe. Alt er dog ikke lige så efterårs/vinter-venligt, men det er jo bare med at layer! Den sølvgrå kjole med pailletter fra Vero Moda er jeg ret så vild med, og overvejer den allerede som en eventuel kandidat til dette års nytårskjole, sat sammen med et par simple stilletter, maybe.. Eller også bare som en kjole til julens fester kunne den være fin til!

Alle items er, som titlen også afslører, budgetvenlige og under de 1000 kr. - Håber I måske kan drage lidt inspiration fra det!

Knus herfra

Likes

Comments

Jeg har i dag følt mig lidt "under the weather", og kan mærke, at der godt snart kunne snige sig en forkølelse ind - hvilket selvfølgelig er det sidste jeg har lyst til. Derfor besluttede jeg mig for, at lave den her, meget grønne, "superfood smoothie", som jeg så fint lige har valgt at kalde den. Betegnelsen er heller ikke en løgn, da smoothien er fyldt med en masse gode ingredienser, som jeg krydser fingre for lige kan standse den forkølelse der er ved at opstå.
Ved siden af drak jeg selvfølgelig lige en kop ingefærste, for lige at sætte kronen på værket til den superfood-bombe jeg har forsøgt at stile efter i dag.
Ingefærshots er ikke lige mig, så derfor er en ingefærste et ret godt alternativ for mig. Typisk er det bare, at man selvfølgelig først begynder at drikke det, når sygdommen først har taget fat, i stedet for at drikke det som forebyggende.


INGREDIENSER TIL SMOOTHIEN

1 banan

1 håndfuld spinatblade

Frosne mango, ananas og papaya - kan købes i en frostpose samlet

Vanilje proteinpulver (kan undlades)

1 tsk matcha pulver

1 tsk acai pulver

1 spsk hampefrø

1 glas vand

Evt tilføj noget vaniljeessens eller vaniljepulver, hvis der mangler noget sødme


Det hele mikses sammen i en blender og kan derefter både drikkes som smoothie eller spises som en smoothie bowl. Jeg lavede lidt en kombi og toppede min smoothie med lidt kokos og blåbær.

Håber I kan lide smoothien hvis I prøver den!

God weekend herfra

Likes

Comments

Det er for alvor blevet efterår med de mange brune blade, mange indendørs timer og store mængder af varme drikke. Ovenstående er blot nogle stemningsbilleder, fra blandt andet da jeg i sidste uge var i Ebeltoft med min familie, hvor vi var inde på en kro og fik noget meget autentisk og traditionelt dansk mad, som f.eks. frikadeller med kartoffelsalat. Kroen hed sågar også "Mellem Jyder", så det lægger vel også lidt i navnet.

Derudover er jeg ret vild med glimmer strømper lige for tiden. De har vel egentlig været fremme i lang tid, men det er først i år, at jeg egentlig sådan rigtig bryder mig om dem. Jeg modtog fire forskellige par i fødselsdagsgave (dem på billedet er fra Vero Moda), og er ret vild med at style dem til blandt andet de lidt kortere business bukser, så ens ankler ikke fryser helt af i løbet af efteråret og vinteren.

Jeg håber I nyder efteråret og flittigt får brugt efterårskulden som en undskyldning for, at tilbringe lidt ekstra tid indenfor end ellers!

Knus herfra


Likes

Comments

Endelig er det fredag og weekenden står for døren! Jeg er derfor kommet med to bud på nogle sange der kan nydes her i weekenden.

Hør dem nedenunder hvad enten du måske skal til fest i weekenden, hygge med veninder over en middag eller måske tager en afslappende weekend uden de vildeste planer. Selv tror jeg at sang nr. 1 kommer til at spille i højtalerne i aften, da jeg med en veninde smutter i byen i Aarhus i aften. Så jeg er ret sikker på, at efter et par glas vin, så vil jeg ikke have noget imod den spiller i højtalerne. 

Håber I kan lide musikken, det er i hvert fald sange jeg selv har været ret meget fan af det sidste stykke tid.

Rigtig god weekend til jer!


Likes

Comments

I dag til frokost frøs jeg ret meget og følte, at ligemeget om jeg gik under dynen igen eller skruede højere op for radiatoren, så kunne jeg ikke helt få varmen. Derfor fik jeg lyst til suppe og det måtte gerne være på den dovne og hurtige måde, men samtidig også sunde måde, og ikke bare de pulversupper "soup in a cup" man kan købe. Jeg lavede derfor ovenstående sunde og hurtige suppe, af hvad vi lige havde at gøre med herhjemme. Derefter toppede jeg den med ristede græskarkerner og lidt creme fraiche samt en squashbolle af min mors opskrift ved siden af. Suppen gav mig i hvert fald varmen og ydermere også mæthed!

Opskrift:

1 grøntsagsboullion terning

2 håndfulde af blanding med brocolli, blomkål og gulerød i frostpose

1 håndfuld frosne edamame bønner

1 håndfuld frossen spinat

1/2 løg

Alle ingredienserne bringes i kog til de er møre og krydderier tilsættes. Jeg valgte at tilføje salt, peper, lidt hvidløgspulver, chili flager og gurkemeje krydderi, men alt efter smagssag kan selvfølgelig tilføjes,

Hvis I laver suppen, håber jeg I vil nyde den, og ellers må I have en fortsat dejlig fredag!

Likes

Comments

Uge 37 var en dejlig varm og solrig uge, som jeg nød godt af, da jeg desværre ikke har fundet et fuldtidsarbejde endnu, så fritid manglede jeg ikke den uge. Derfor blev det også fuldt udnyttet med badning, veninder og god mad.


Tirsdag tog jeg til Aarhus og besøgte min gode veninde. Det resulterede i gode, men dyre gin & tonics på Café Englen. Efterfulgt af gåture langs gågaden, dog uden at købe noget tøj, da kontoen nærmer sig minus og drinks åbenbart bliver højere prioriteret. Derefter købte vi et par billige øl og slog os ned i en park indtil jeg igen skulle med mit tog hjem senere på aftenen.

Onsdag fik jeg besøg til aftensmad og jeg introducerede min veninde for de her såkaldte "veggie kål hotdogs". De smager super godt og så er de virkelig lette at tilberede. Pølserne i det her tilfælde, er så skiftet ud med soyapølser, i mit forsøg på at spise vegetarisk så meget som muligt. Pølserne minder lidt om kyllingpølser eller partypølser, men de vil aldrig kunne være en god erstatning for sprøde grillpølser, haha. Hotdogbrødet er også skiftet ud med de ydre blade på en spidskål, hvilket jeg synes fungerer rigtig godt, da det giver en god sprødhed og kålsmagen trænger slet ikke voldsomt igennem. Jeg vil næsten vove at sige det er en af mine yndlingsretter for tiden, så prøv den! Jeg vil linke til opskriften nedenunder.

Torsdag bød på søbadning, alt for mange kryds og tværs og en spontan bytur. Min veninde og jeg havde ingen planer om at skulle i byen den pågældende torsdag, men da vi hører at der er fri fadøl i 2 timer, samt shots for 3kr. så kunne vi ikke andet end at blive fristet. Så det endte i alt for mange shots og øl i bedste red-cup stil.

Det var min uge i grove træk (eller bare de ting der var en smule værd at skrive om)
Tak fordi I læste med så langt, jeg håber at jeres mandag er startet godt ud og at I får en dejlig uge!

Knus, Nikoline

Likes

Comments

I virkelig lang tid nu har havregrød været min yndlingsmorgenmad - hvor kedeligt og uinteressant det end lyder, haha. Men det har selvfølgelig ikke bare været den normale plain havregrød med havregryn og vand/mælk, men derimod med en masse tilføjelser til grøden og bunkevis af toppings. Nedenunder kan I se og læse opskriften til min yndlingskombination til min havregrød.

Ingredienser:

Selve grøden:

1 dl Finvalsede Havregryn

3 dl. Vand eller mælk

2 spsk. chiafrø

1 tsk. Kanel

evt. honing eller flydende sødemiddel.

Ingredienser tilføjes i en gryde og varmes roligt op, så chiafrøene kan nå at blive "opløst" i grøden.

Dage hvor jeg måske ønsker endnu mere mæthed, så tilføjer jeg en håndfuld frosne blåbær og eller en spsk. peanutbutter i gryden til grøden.

TOPPINGS:

1/2 Æble

1/2 Banan

1 håndfuld friske Blåbær

Lidt müsli - bruger selv den fra "Det gode liv" med hasselnøder og dadler

Kokosflager

Honning

evt. gojibær

Nedenstående er de toppings jeg for det meste anvender, men alt efter ens egen smagssag kan selvfølgelig bruges.

​Alle de forskellige teksturer i grøden i form af både sprøde, bløde og "chewy" ingredienser, synes jeg personligt er det som gør, at det er min favorit morgenmad lige for tiden. Jeg håber det kan give lidt inspiration til hvad man kan tilføje til sin havregrød, hvis man er blevet træt af den ellers ret kedelige og farveløse morgenmad. 

Likes

Comments

Da det begynder at blive koldere og koldere her i Danmark, kan man ikke andet end snart være nødsaget til, at trække i de varmere klæder igen. Dog har efterårskulden ikke helt ramt os endnu, og derfor ser jeg ingen grund til at pakke sig helt ind i turtleneck og striktrøjer endnu. Derfor synes jeg godt stadigvæk man kan iføre sig de flotte off the shoulder bluser, som har været et sikkert hit gennem sommeren.

Jeg håber I får en fortsat god tirsdag!Likes

Comments