Contains affiliate links

Hey folkens,

Det er efterhånden ved at være noget tid siden mit sidste indlæg, men jeg har simpelthen ikke kunne finde på noget at skrive om. Nu fandt jeg endelig noget, og jeg håber, det kan inspirere.

Som overskriften viser, omhandler dette mine nyeste køb, og de ting jeg godt kunne tænke mig. Det første er mine nye sko fra Reebok, som jeg er vildt glad for, de er sådan lidt retro. Jeg fik dem hjem i går, og de bliver vildt gode til sommer og bare ben. En anden ting jeg fik hjem fra Naked i går, var de grønne shorts. Jeg synes virkelig de er nice, og jeg kunne næsten ikke bestemme mig for en farve at købe dem i. Som i kan se endte jeg med grøn, og de ser ret fede ud med skoene. Mit favorit-køb må nok blive den hvide denimjakke fra H&M. Jeg er virkelig blevet glad for den, og jeg er så glad for jeg købte en hvid denimjakke, da den bare passer til nærmest alt. Udover det er jeg helt vild med at den er trævlet i kanterne. De to par bukser fra H&M, har jeg lige bestilt, og jeg glæder mig til at se hvordan habitbukserne med slids sidder, når man får dem på, tænker de kunne være nice med en sweatshirt eller sweater. Så har jeg fundet lidt forskellige smykker, jeg kan virkelig godt lide guldsmykker her for tiden, og jeg har kigget på shell-øreringene fra Jane Kønig i et godt stykke tid nu, jeg synes de er så flotte. Tasken fra Zadig et Voltaire har jeg også sukket efter i laaang tid nu, jeg kan simpelthen ikke tage mig sammen til at købe den, jeg synes ellers den er mega fed, og god som skoletaske. Jeg må lige tage mig sammen og få den købt. Ellers er jeg vild med lyserød, gul, orange og rød her til foråret, og jeg synes de lyserøde bukser er såååå fede.

Jeg håber i kunne bruge det til lidt forår/sommer-inspiration og, at i har haft en god påske.

Mange knus <3

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - klik hér!

Likes

Comments

Contains affiliate links

Hey folkens

Jeg tænkte jeg ville skrive lidt om de smykker jeg går med til hverdag, for jeg har virkelig mange smykker som jeg elsker! Men jeg har bare udvalgt en lille del af mine smykker, og det er dem jeg går med stort set hver dag, eller i hvert fald dem jeg går oftest med.

Jeg kunne ikke finde links til dem alle, men jeg har prøvet at finde links til noget der ligner. Navnehalskæden fik jeg til min 11 års fødselsdag, tror jeg, og det var dengang de var mega trendy haha. Jeg har aldrig gået med den, for halskæder var ikke rigtig mig, men så fandt jeg den her forleden, og synes egentlig den var meget sjov. Armbåndet med harlequinmønster samt hoopøreringene i sølv er fra Lene Visholm, som er en smykkebutik, her ved Aarhus med mange virkelig fine smykker. Ringen med den lillebitte diamant fik jeg til min konfirmation, og er et arvestykke, ligesom det chunky kædearmbånd. Armbåndene med de små perler, har jeg tonsvis af, da det er noget jeg laver selv. Det er super nemt, og godt at lave mens man sidder og ser en serie eller hører musik. Den store sølvring har jeg købt i en butik i Skagen, og jeg har simpelthen ingen idé om hvor den er fra, da der ikke står noget mærke i, og jeg heller ikke kan huske hvad butikken hedder.

Men, som i nok kan se, kan jeg godt lide både guld og sølv, og jeg synes, man sagtens kan blande de to metaller. Store ringe er også en trend jeg synes er vildt fed, og især sådan nogle signetringe.

Håber i kunne bruge det til noget, ellers må i meget gerne skrive idéer og forslag!

Mange knus og god aften<33

Likes

Comments

Contains affiliate links

Hey folkens og velkommen til.

Jeg har lige startet min blog, og den kommer primært til at handle om mode, skønhed, og forskellige hverdagsting. Som en start, tænkte jeg, det kunne være fedt med lidt inspiration til nogle outfits her til foråret, og har derfor prøvet at lave et par sæt, med nogle af de ting, jeg synes ser cool ud. Det er ikke fordi, man skal købe en statement T-shirt fra Gucci, eller en Alexander Wang taske, for at få denne stil, men man kan få lidt inspiration fra farverne og udtrykket, til at finde noget der ligner.

Farven gul er sådan en fed og frisk farve her til foråret og sommeren, og jeg har set en del med de her gule solbriller. Jeg har faktisk også selv det par fra mango, og jeg købte dem som lidt af en joke, men nu synes jeg faktisk, de er ret fede haha. En anden ting jeg synes ser helt vildt fedt ud, er sådan et lille tørklæde, både rundt om halsen, men også til at sætte på sin taske, det gør lige et eller andet ekstra. Hoops er nok min yndlings form for øreringe, og jeg synes det ser så fedt ud, samtidig med at det er ret enkelt. Og til sidst, så synes jeg virkelig at vidde bukser ser så cool ud, og jeg skal klart selv have anskaffet mig flere par.

Så jeg har prøvet at tage et par trends, som jeg elsker med i disse outfits. Jeg kunne ikke lige finde links til alle tingene, men de links jeg kunne finde, har jeg sat ind. Jeg håber i har haft en dejlig weekend, og at i vil følge med på min blog fremover.

Mange knus <33

Likes

Comments