Hej igen;))

Nu vil jeg lige fortælle lidt om min weekend for jeg synes at det her har været en super duper weekend.

Fredag var det meningen at jeg skulle til fest hvilket detsværre blev aflyst;(( men der kommer flere. Jeg blev så bare hjemme og så x-Factor og bare huggede med mig selv, som jeg egentligt også have brug for.

Lørdag var det meningen at jeg skulle til fødselsdag hos min fars kærestes familie tror jeg og så bagefter spise hos nogle af mine fars venner, det blev så aflyst fordi at min søster ikke havde det så godt;(( min mormor kom for at passe mine to brødre på min mors side, de skulle ud i Ørstedsparken og jeg valgte at tage med, det var sååååå hyggeligt og vejret var bare helt perfekt! Vi hyggede os rigtigt meget og var væk i 4 timer. Senere om aftenen kl 19:45 skulle jeg mødtes jeg med en af mine super gode veninder hvor vi skulle i biografen. Vi startede med at tage i Føtex og kæbe slik og sodavand og bagefter så vi "kong skull Island" den film var mega god og jeg kan klart anbefale den.

Søndag tog jeg toget til Flintholm hvor min far, min søster og min fars kæreste og hendes søn ventede på mig, vi spiste frokost på café a, og bare hyggede os. Bagefter gik vi over i "Kuben" tror jeg det hedder, der er en legeplads indenfor og en løbebane øverst osv osv. Super hyggeligt. Derfra skiltes vi og mig og min far og søster tog hjem til os selv på Avedøre og ligesidede har vi bare slappet af

Tak fordi i læste, vi ses næste gang

Likes

Comments

Hej alle sammen, i klikket på mig fordi at i nok er nysgerrige på hvem jeg er, eller så keder i jer bare. men uanset havd så lover jeg jer at i IKKE kommer til at fortryde det her.

Til daglig der går jeg i folkeskole i 9.klasse, i Herlev som er ca 20 min fra indre Kbh.

Her på det sidste har jeg følt at jeg spilder meget af min tid på at lave ingenting, så jeg tænkte at jeg ville starte en blog og lære nye mennesker at kende, dele min dag med mennesker jeg ikke har mødt før og bare komme ud af min comfort zone.

Jeg bruger meget tid på de sociale medier, især snapchat men også instagram of Facebook, jeg kan godt lide at udrykke mig på de forskellige måder der er ved de forskellige platforme der er på de sociale medier.

Jeg har mest tænkt mig at bruge min blog på, vlogs, outfit of the day, og hvis der bare er noget jeg har lyst til at fortælle Danmark

Jeg glæder mig utroligt meget til at se hvordan det her ender ud og lad os bare kaste os ud i det.;)))

Likes

Comments