Contains affiliate links

Forårets vejret begynder så småt at nærme sig, og jeg er vild med, at kigge alle diverse hjemmesider igennem. Jeg tænker jeg af den årsag, til sidst i hver måned, at lægge mine bedste fund op på bloggen - som nu.

Håber i har haft en dejlig tirsdag og har nydt det nogenlunde vejre!

xx

Likes

Comments

Contains affiliate links

Et lille hurtigt aften indlæg, inden jeg smutter i seng og laver lektier. Jeg har længe gået og overvejet, om hvorvidt jeg skulle købe et par loafers? Jeg tror at sommeren i år - 2017, bliver året hvor loafers kommer til, at skinne igennem. Jeg kan lige forstille mig, hvor lækre de ville være en varm sommeraften til en nederdel.
Håber i kunne bruge indlægget til noget!

1// købes HER 2// Købes HER dog i en anden farve 3// købes HER 4// Chanel espadrilles, kan desværre ikke finde link. 5// Yosi Samra, desværre heller intet link til denne loafers.

XX

Likes

Comments

Jeg hader tanken om at vågne om morgenen og det så er søndag. Søndage går som regel altid bare ud på, at skulle gå tidligt i seng, og få lavet sine afleveringer og lektier. Jeg ved ikke hvorfor jeg altid starter på lektierne i sidste øjeblik.. og altid ender op med, at skulle bruge hele søndagen på det.

Håber i har haft en god weekend

Xx

Likes

Comments

Mit navn er Nikoline, og jeg er 18 år gammel. Jeg går i 2g på et gymnasium på Frederiksberg og ud over det hænger jeg bare ud med mine venner. Jeg vil så vidt prøve at give jer alle en masse inspiration samt post en masse billeder fra min hverdag. Håber i vil læse med!

Derudover kan i følge mig på min Instagram: Nikolineanneberg - hvor jeg nogle dage poster op til flere billeder 📸


xx

Likes

Comments