Ett nyfixat hår, hur glad blir man inte då? 


När min pojkvän vill baka en polly kladdkaka är lyckan nästan oslagbar: 


Jag som är en väldigt frusen person älskar bara sommaren och alla dess kulörer: 
Att vakna upp till solen: 


Eller ha frusna vinterdagar, krypa under täcket med något varmt och med en gammal film:


Det viktigaste är att se något vackert och underbart i allt. Idag tillexempel! Idag är jag sjuk, jag kan deppa över det eller göra något mysigt av det. Har värmt en paj, tagit vitaminer och ligger nu under täcket och ska se sex and the city. Hur avslappnande är ej det? och hur mycket behöver inte min kropp det just nu? Gör något för dig idag med, något din kropp behöver, för då kommer det automatiskt vara något vackert och underbart i något du ej tyckte det var innan. 

 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Gick på promenad idag och lyssnade på samma gamla låtar som jag brukar lyssna på. Sen tänkte jag på lejonkungen och bara kände att det var verkligen det jag ville lyssna på just då. Det var helt perfekt soundtrack till miljön och situationen. Det var så bra! Fåglarna flög ovanför mig och jag började bara att skratta för mig själv (måste dock sett konstigt ut men) för jag kände en plötsligt enorm glädje inom mig! En styrka fick jag från låten jag länkar nedanför och gav mig kraft till att kämpa vidare med skolarbete då jag kom hem sedan! 💪Likes

Comments

Pustar ut!! Nu är de största proven gjorda. Eller ja ett tal och kemi prov kvar. Kemin kommer bli jobbig. Men får lite vila mellan iallafall. Kommer ha mer tid med lite mer repetition förhoppningsvis! Känns inte jätte stressigt nu iallafall. Idag kan jag vila MER än igår. Men ett tal ska tränas in. Men sedan. Imorgon ska jag vila ut lite mer! Kram på er / pluggniko


Drömmer tillbaka till dessa avslappnade tider: 
 


Likes

Comments

Nu väntar 2 Frankrike resor! Första till Saverne för att träffa mina älsklingar m.m och sedan Nice där jag kan träffa min kära mormor men även vara där med min franskagrupp. I min franskagrupp är det helt underbara människor, blir vår andra resa ihop. Detta kommer bli en spännande tid!

Likes

Comments

Detta 3 plagg, linnet, koftan och t-shirten gillas otroligt mycket! Wow. 
 

Likes

Comments

Vaknar med ett leende på läpparna och faktiskt lite träningsvärk i ryggen. Just att det är i ryggen gör mig så otroligt glad. Det visar bara att jag gjort rätt och att både simning och yoga tränar upp ryggen. Då vet jag att jag att jag kan använda dessa träningsmetoder mer för att bygga upp min rygg. Och om ni undrar. Har ej fel på min rygg, absolut inte. Men jag har burit för tunga väskor m.m så det är som om jag har fel på ryggen. Men med lite träning så blir detta endast ett minne! Hehe! Vill egentligen bara styrka den så att jag ej ska få fel i framtiden, då det är försent! 

Likes

Comments