// En söndagstur i kylan med bästa sällskapet //

// En fin promenad på stranden //

// Min favorit // En trött Oscar// Ted- för kärlekens skull //

// En av alla sömnlösa nätter denna veckan.. // Ett gott mellanmål //
// En enorm saknad av mina vänner i norr, saknar verkligen att kunna träffa dem sådär spontant när man kan..//
// .... // Bästa peder! // Massa flyttkartonger// 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Psykisk ohälsa, texter

När min ångest är stark, alltså riktigt jävla stark, då är de som att jag, Nikolina, stänger av, ångesten tar över och de är ångesten som pratar och reagerar på saker, inte JAG, vilket är läskigt, JAG har fortfarande inte makten över min kropp egentligen, så fort ångesten är för stark så tar den över mig..

De dagar jag sovit riktigt dåligt, eller kanske inte alls, så måste jag verkligen tänka lite extra på att äta BRA, men de är även de dagarna de är som svårast och jobbigast att äta ordentligt, för jag har ingen energi att stå emot ångesten, jag orkar inte kämpa emot och även fast jag inte vill så tar ångesten över och de slutar med att jag bara gråter, för jag blir arg, ledsen och så jävla trött på skiten... Ibland kan de lätta lite av att gråta men oftast kan träning, slag/ fysisk aktivitet få ångesten att lätta men när man är så trött orkar jag knappt röra ett finger alltså... jag är helt slut...

Jag behöver verkligen känna kärlek och trygghet när ångesten äter upp mig, för de mitt huvud säger till mig då är verkligen så jävla hemska saker om och emot mig själv och de enda mitt huvud säger är att jag inte är älskvärd, fin, omtyckt eller borde leva...


Likes

Comments

Listor

1. Beroende av?
Min pojkvän, cola, mamma, mobilen, djuren

2. Du måste klä dig i en färg resten av livet, vilken?
Svart såklart, tror typ 90% av världens tjejer svarar svart på denna haha..

3. Vad får du oftast komplimanger för?
Mina ögon tror jag, får inte så ofta komplimanger haha.

4. Dina planer under 2018?
Bli friskare, jobba mer på att lära mig att acceptera mig själv och kanske börja jobba eller plugga, annars bara försöka njuta av livet så gott de går.

5. Brukar du skratta för dig själv?
Inte speciellt ofta men de kan hända

6. Vad är det konstigaste du ätit?
Oj, är rätt kräsen när det kommer till konstig mat så vet faktiskt inte, men hästmat kanske räknas? Nämn en hästtjej som inte ätit betfor heheh

7. Vilken stad vill du bo i för resten av livet?
Herregud, hur ska man kunna veta de redan.. Men jag trivs i Ängelholm.

8. Hur ser din morgonrutin ut?
Lite olika men tvingar upp mig från sängen senast halv 8, (beror på vad jag ska göra under dagen) går en runda med Oscar, sätter mig i soffan ett tag när jag kommit hem, äter något, borstar tänderna typ.

9. Vad längtar du efter?
Sommar, värmen, ha en fungerande vardag och kropp.., köpa lägenhet, bli mamma och bli gammal med min sambo.


10. Serier du följer just nu?
Ingen alls just nu men kan tipsa om Gåsmamman, Riverdale och 13 reasons why..

11. När brukar du oftast gå och lägga dig?
Runt 22 på vardagarna - behöver mina rutiner även fast jag knappt kan sova.. 

12. 5 saker du vill göra i framtiden?
Oj, gifta mig någon gång, få barn, köpa hus och allt de där, ha mitt drömjobb (vad det är vet jag inte tyvärr), besöka Santorini och andra fina platser i världen.

Likes

Comments

Tips

~ inlägget är ett samarbete med bgafotobutik.se ~

I och med vår flytt om ca en vecka så har jag kollat runt lite på inredning, mest för att de är väldigt kul att kolla runt efter de, jag kom in på bgafotobutik.se , en hemsida som jag tidigare tipsat er om som jag personligen verkligen gillar, dem har otroligt mycket fina saker och verkligen HELT fantastiskt fina speglar! Alltså, dra mig baklänges vad fina dom är! Dom har speglar i olika former, färger och sen kan man även beställa vissa speglar i dem måtten man själv vill ha, vilket ju är perfekt! Dem har över 200 måttbeställbara speglar och över 500 färdiga.
Vissa speglar påminner mig även om UF företaget jag hade på gymnasiet, bara att vi återvann gamla tavelramar och satte in speglar i dem, men ramarna på vissa speglar dem har, påminner om sådana där fina, gamla, udda, mer speciella tavelramar - som jag tycker är otroligt fint!

BGA Fotobutik är ett familjeföretag med sitt ursprung i Gävle där verksamheten startade för flera flera år sedan. Företaget består idag av en butikskedja med 10 butiker runtom i Sverige & Norge.

Alla vet vi hur viktigt det är med speglar. De flesta av oss använder dem varje dag, kanske till och med flera gånger om dagen. Alla har så gott som minst EN spegel i sina hem men hur den perfekta spegeln ser ut har vi naturligtvis olika uppfattningar om. Det beror på vad man själv tycker är snyggt – och praktiskt. En del föredrar väldigt enkla, stilrena speglar som inte drar till sig alltför mycket uppmärksamhet medan andra gillar speglar med snygga pampiga guldramar. Vissa föredrar härligt färgstarka ramar och andra tycker det är snyggast med klassiskt svart eller vitt.

På BGA fotobutik kan ni hitta allt ni söker och om ni klickar HÄÄÄR kommer ni direkt till deras speglar!


// Spegel 1 // Spegel 2 //

Likes

Comments

klockan är 03.43 och jag ligger klarvaken i sängen.. Jag kan verkligen inte somna om, jag är klarvaken men dötrött.. Bruset av grannen som spolat vatten i någon timme nu underlättar verkligen inte för att jag ska somna.. vem fan duschar nu egentligen? Eller egentligen tror jag inte att han duschar, inte i flera timmar.. kommer inte sakna honom när vi flyttat iallafall..  aja.

Ted filmen var otroligt bra, inte bara för att jag älskat Ted sen innan utan för dom verkligen visa han och hans brors relation, hur musiken deras blev till och hur Ted mådde och även hur lite kunskap de fanns om psykisk ohälsa... fan Ted, vad jag önskar att du levde idag.. hade du haft konserter hade jag gått på alla! - väldigt se värd film för alla!!

I natt dubblade jag min dos sömntabletter, för att se om de kunde hjälpa, känns inte riktigt så just nu hehe, men måste säga att jag är väldigt tacksam som har en syster som är läkare när dom inte längre har en enda läkare på psykiatrin i min stad...

Tillbaka till min granne.. seriöst? vem fan spolar vatten i flera timmar mitt i natten?? whats the fucking problem?? Att höra detta ljudet ekandes i öronen underlättar verkligen inte mitt insomnade... De ekar fan i hela lägenheten.... så fort han stänger av vattnet i 5 sek så blir de sååååå tyst och lugnt.. Nej jag får snart panik...

Likes

Comments

Min vardag

Nu sitter jag i biosalongen med mamma och väntar på att filmen ska börja, vi ska se Ted - För kärlekens skull, och som den Ted Gärdestads älskaren man är har jag höga förväntningar samtidigt som jag VET att filmen inte kan vara annat än bra med hans låtar i!

Likes

Comments

Psykisk ohälsa, Anorexia

Folk säger ofta att dem förstår min resa jag gjort, men helt ärligt tror jag ingen gör de..

Jag tror att dem som själva kämpat emot anorexia kan förstå lite, en del av resan jag gjort, men dem som verkligen kan förstå resan bäst är nog dem som SJÄLVA kämpat emot anorexin helt själva.
Ni som tagit er ur sjukdomen, tänk er att göra den resan ni gjort själva, ensamma, helt utan stöd från en ätstörningsenhet eller psykiatrin, att ta sig ifrån döende till levande själv, utan något stöd av en ätstörningsenhet eller psykiatri.. helt ärligt kan jag knappt förstå själv att jag tagit mig så långt som jag faktiskt har gjort SJÄLV.

Självklart är ALLAS resor enorma och olika och att kämpa med sjukdomen är TUFF för alla.

Jag blev erbjuden inläggning i Lund i våras, de tackade jag nej till för jag gick NER i vikt under veckan jag var där, att vara inlagd där ifrån de som var min trygghet och dem som kände mig klarade jag inte av. Dem kunde även erbjuda mig dagvård när jag gått upp x antal kg själv men de har jag redan testat tidigare och de var något som verkligen inte fungerade för mig, de jag önskade och sa att jag ville var ha en samtalskontakt genom dem, få träffa en psykolog... Men nej de kunde dem inte erbjuda mig... Även patienterna på avd sa att jag aldrig skulle fixa de själv hemma, inte när jag åt så lite som jag gjorde.. men med en jävla anamma och envishet kan man ta sig en bit på vägen själv, men Nej, jag är inte frisk än.

Så där kunde jag bara välja att ge upp helt, att dö, eller kämpa för de friska helt själv...


Resan jag har gjort har vart enormt tuff för mig, (även för mina närmaste!!) de har vart en helvetes jävla resa att ta sig igenom själv, och nej, jag är inte fri och frisk än, vad som egentligen är friskt har nog alla olika definitioner av, men att jag faktiskt ha tagit mig sig så långt som jag ändå gjort helt utan stöd eller hjälp av sjukvården är jag faktiskt stolt över, dock har jag fortfarande rejält mycket ångest som jag inte alltid kan hantera så bra... De har vart ett rent helvete och de är de fortfarande..

De är få som förstår hur jävla mycket jag kämpat, hur jävla tufft de är att leva med anorexi, hur jävla tufft jag fortfarande har de och hur otroligt tufft de är att försöka ta sig ur den sjukdomen...

Utan mina anhöriga hade jag aldrig stått där jag står idag, utan min mamma, min sambo och mina vänner som aldrig gett upp om mig och alltid stöttat mig hade jag aldrig orkat kämpa, jag hade inte levt idag, jag hade gett upp för länge sen, jag har förlorat många fina personer på vägen, men ni som finns kvar, ni vet vilka ni är, jag älskar er oändligt mycket!

Anorexin har vart min trygghet, en nära, men jävligt ond vän, som tagit så otroligt mycket ifrån mig under alla dessa år..

Likes

Comments

Bilder, Natur

Igår hittade solen äntligen tillbaka hit till Skåne så självklart passade jag och Henrik på att åka ner till havet en sväng, precis som resten av äholm haha.
Även fast vi inte har så mycket snö här under vintern kan de vara löjligt vackert ändå - naturen är verkligen löjligt vacker!


Likes

Comments