Listor

Tre saker jag skulle vilja uppleva igen - Håkan Hellström konsert, utomlandsresa med min pojkvän och känslan av att vara stolt över mig själv..

Tre saker jag uppskattar- Min pojkvän, min mamma och några andra i min omgivning.

Tre saker som jag vill ha - Egentligen har jag allt jag vill ha eller iallafall behöver! men okej, en fantastisk sommar, en frisk kropp och några matteriella saker är aldrig fel så ett par adidas skor, träningskläder, en träningsklocka, nytt träns till ticke och ett par vita ridbyxor och en tävlingskavaj, oj, vart många fler än tre saker hahah

Tre saker jag älskar att göra - Umgås med min pojkvän, vara i stallet och rida och åka på utflykter och upptäcka nya saker

Tre ord som beskriver mig - realistisk, självkritisk och oegoistisk

Tre saker jag vill bli bättre på - Ge komplimanger, acceptera mig själv och vara snäll emot mig själv

Tre saker jag inte kan vara utan - Henrik, mamma, mina vänner och självklart mina djur!!

Tre drömmar jag hoppas blir verkliga - Att jag får dela resten av mitt liv med Henrik, köpa ett hus tillsammans med honom och att jag får en bra relation till mig själv och min kropp.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Inspiration , outfits, Tips

Jag fick hem denna otroligt fina jumpsuit häromdagen, den kommer från denna hemsida, jag har en i svart sen tidigare och kunde verkligen inte motstå att beställa hem den i rosa nu också Den sitter verkligen som smäck och är verkligen SÅ fin!!! Ni kommer garanterat få se denna jumpsuit fler gånger så ett hett tips till er som är ute efter en fin, billig jumpsuit nu till sommaren.

Ni hittar den HÄÄÄÄÄR

~ Inlägget är ett samarbete ~

Likes

Comments

Min vardag

I måndagskväll gick jag och blev dunderförkyld med hög feber, alltså de kom bara sådär ifrån ingenstans, pang sa de bara och så mådde jag verkligen SÅ dåligt... Så, jag tänkte höra om någon av er har något riktigt riktigt bra tips som gör att man blir frisk snabbt? Jag har en sak som händer på lördag, något jag längtat efter i en månad men som inte kommer kunna bli av om jag är sjuk vilket verkligen suger.... men jag börjar tyvärr ställa in mig på att de inte kommer kunna bli av... MEN om någon har något bra tips, snälla hjälp mig och skriv de!!!

~ Bild: LISA ~

Likes

Comments

Anorexia, Psykisk ohälsa

Jag har sen mina tonår, 15-16 års åldern, vart deprimerad, jag har haft ett riktigt jäkla mörker i mitt huvud, jag minns så väl när jag satt på mitt rum och aldrig trodde att jag skulle fylla 17,18,19 år, jag trodde aldrig att jag skulle orka leva så länge.. Jag var inte lite nedstämd, jag var djupt deprimerad, jag hade dödstankar varje dag, de var helt svart inom mig, jag såg verkligen bara ett mörker som jag aldrig trodde jag skulle ta mig ur, de var ingen som visste hur jag mådde, alla självmordstankar jag hade, de var ingen som visste vad jag blivit utsatt för, de var ingen som visste, ingen som såg.. Jag mådde så otroligt dåligt men vågade inte lita på någon och berätta om allt..

jag själv visste inte mycket alls om psykisk ohälsa när jag var yngre, jag önskar verkligen någon hade pratat med mig om de i yngre dagar, om psykisk ohälsa, (därför jag själv skriver väldigt öppet om de) jag tog förgivet att alla mådde som jag gjorde inom mig, jag trodde de var normalt.. Mitt mörker och de jag blivit utsatt för har gjort att jag försökt ta mitt liv några gånger, de har även gjort att jag vart ätstörd sen tonåren och haft anorexi i några år (som är en dödlig sjukdom) som också försökt ta mitt liv ifrån mig. Anorexin har vart min trygghet, min falska trygghet, men idag känner jag mig verkligen färdig med den sjukdomen, visst kommer jag falla tillbaka, tappa motivationen ibland men jag ska aldrig ramla ner i anorexins grepp igen och tappa hoppet, depressionen hoppas jag också blir bättre någon gång men jag ska kämpa för att bli fri även fast jag inte tror att jag någonsin kommer bli helt fri ska jag ska lära mig att inte göra några handlingar av alla mina sjuka tankar.

Jag har dippat många gånger och jag kommer garanterat dippa fler gånger men jag ska aldrig sluta kämpa, hoppet är de sista som lämnar en som dom brukar säga och jag har hoppet kvar, jag ska ta tillbaka mitt liv, jag ska våga släppa alla krav på mig själv, våga vara mig själv, alltid, jag ska hitta tillbaka till mig, till den glada, energiska och .... jag, jag ska hitta mig själv igen tack vare allt stöd jag får av min pojkvän. (tro inte att jag inte är mig själv idag, för de är jag, men efter våldtäkterna togs en stor del av mig bort, en del som jag kämpar för att hitta tillbaka)

Likes

Comments

Min vardag, outfits

Kort sammanfattning av min helg: Helt fantastisk! I fredags fotades jag lite av min fina vän Lisa, när Henrik kom hem från jobbet gick vi ut och njöt av solen i flera timmar, vi gick sedan vidare till en uteservering och slutade senare på en annan uteservering med trevligt folk.
Hela lördagen låg jag/vi bakis, jag blir sällan bakis men i lördags, herregud så dåligt jag mådde.. men så värt de eftersom fredagen verkligen var helt perfekt. Gårdagen spenderade vi på stranden, åt lunch och mellanmål på stranden och hade de helt fantastiskt. Jag fick dock en tagg i min häl så håller mina tummar för att den inte ska vara giftig.. har helt sjukt ont... Jag hade iaf en helt perfekt helg med min favoritperson.

Idag åkte jag med Lisa till hbg, väla en sväng då hon skulle göra lite ärenden där och gärna ville ha sällskap, jätte trevligt som alltid och även jag fick med mig lite saker hem, några inredningsdetaljer. Senare på em åkte jag med mamma till stallet och red, älskar verkligen att rida min lilla ponny men idag var han heeelt galen och allmänt jobbig.. lilla idiot ponnyn... haha.

Jag fick hem denna jacka förra veckan, den är helt perfekt att ha på sig när man går morgon- och kvällspromenader med Oscar just nu, tunt material och väldigt skön! Ni hittar jackan HÄÄÄR

~ Sista delen av inlägget är ett samarbete ~

Likes

Comments

Bilder, Inspiration , outfits, Bilder från fotograferingar

Jag antar att vissa kommer tänka att jag lägger ut dessa "lättklädda" bilder för bekräftelse eller något sådant men så är de verkligen inte, och jag vill poängtera en extra gång att jag har gått upp x antal kg de senaste månaderna, jag svälter inte mig själv längre, jag har fortfarande ett extremt självhat emot mig själv, men jag svälter inte mig själv, jag självskadar inte mig själv längre, jag äter faktiskt, och till saken, jag tycker verkligen att dessa bilder är SÅ fina, jag har svårt att själv förstå att de är JAG på bilderna då jag inte ser mig själv så.. eller hur man ska säga.. de är svårt att förklara men ah.. Jag är extremt kritisk emot mig själv och tycker sällan någon bild jag är med på verkligen är fin, men jag tycker verkligen dessa bilder är otroligt fina därför går de inte riktigt ihop.. haha

Lisa är otroligt duktig på att fota och de är så kul att bli fotad av henne, hon bara öser komplimanger så man bara lyser lite extra så jag vill tipsa er igen, ni som vill ha otroligt fina bilder för bra pris och bor i skåne - stockholm, gå in på hennes hemsida eller kontakta henne direkt lisa.wahlander@live.se

Jag kommer självklart lägga upp många fler bilder!!

Likes

Comments

Bilder, Min vardag

Alltså gårdagen, FY FAN VAD LIVET ÄR FINT!
Jag hade verkligen en SÅ fantastisk dag igår, på alla sätt och vis! Kände verkligen ren lycka igår och så mycket kärlek till de fantastiska personerna jag har i mitt liv!! Är lyckligt lottad som har en sån underbar, fin pojkvän och vänner!

Bjuder på några dåliga mobilbilder då jag glömde kameran hemma..

Likes

Comments

Nikolina Pettersson@nikolinapettersson