Header
View tracker

Bilder

Idag är de 4 år sedan jag flög för första gången i mitt liv, jag flög ända bort till Florida. Och även fast den resan verkligen inte blev som jag hade tänkt (mke tack vara anorexin, en svag kropp och mina trauman) så är jag glad över att jag vågade göra resan, fick hjälp av mamma att göra resan och vågade testa även fast de slutade med att jag åkte hem alldeles för tidigt och till ett sjukhus när jag väl kom hem till Sverige.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Bilder, Min vardag

Gårdagskvällen blev väldigt bra och på något sett har jag blivit bra på bowling, haha, eller de var nog mest tur men en ganska överlägsen vinst vart de för min del iallafall. De blev en super mysig och bra kväll med min favorit.

Nu har jag och min pojkvän ätit god frukost och ska åka iväg och göra lite ärenden och sen ska jag nog till stallet. En lugn och skön lördag med andra ord.

Likes

Comments

View tracker

Min vardag, Psykisk ohälsa

Jag vet inte vart jag ska börja.. Jag är så jävla less på folk som inte lyssnar på en.. Var på mötet idag med läkare och E, även fast E hade lovat mig att jag skulle få träffa läkaren själv en stund så fick jag inte de. Sen lyssnar dem inte ett skit på mig, vad jag säger, vad jag vill och vilka erfarenheter jag redan har om saker och ting. De vägrar lyssna på mig och drar bara sina egna slutsatser och efter en massa tårar från mitt håll gick jag med på att de ska skicka remiss till Lund, även fast jag redan testat dagvård och märkte då att de inte fungerar för mig.. jag blir bara så jävla ledsen för att de inte kan lyssna på mig utan bara kör över mig och inte bryr sig om mig, vad jag vet och vad jag vill..

Nu ska jag iallafall försöka släppa allt jobbigt och sminka mig för sen ska jag och min älskade pojkvän iväg och bowla. Ska bli väldigt kul även fast jag suger på bowling, haha.
Vet förövrigt inte hur längesen de var jag hade tighta byxor på mig och vet inte om jag kommer klara av att ha dem på mig ikväll heller, men jag fick iallafall på mig dom och en bild som bevis haha.

Likes

Comments

Bilder, Min vardag, Kärlek

Idag har min fina pojkvän vart min i 9 månader. Sjukt vad fort tiden går. Henrik är de bästa som någonsin hänt mig, den finaste killen jag någonsin träffat, den finaste killen jag vet, inifrån och ut. Han är helt fucking underbar och jag är så glad och tacksam för att han är min, för att jag får ha han i mitt liv och för att jag får vara hans.

Likes

Comments

Min vardag, Psykisk ohälsa

De känns bara som jag är i vägen för andra människors liv, att jag bara förstör för andra med min existens, att jag bara är en börda för andra, de jag säger, de jag känner, att jag bara finns.. Jag är livrädd för att folk ska tröttna eller ge upp om mig, att de ska lämna mig, framförallt min pojkvän, killen jag älskar av hela mitt hjärta och killen jag vill ha i mitt liv för alltid... Anorexin växer mer och mer just nu och nikolina försvinner mer och mer...

Jag saknar verkligen en terapeut som jag trivs med, någon jag vågar prata om allt med, någon jag vågar säga allt till, precis allt som finns i mitt huvud och alltid vågar säga sanningen istället för att alltid finslipa allt jag säger..
Jag vet att jag alltid kan säga allt till min pojkvän de är inte de de handlar om.. de handlar om att jag behöver professionell hjälp av någon som jag vågar lita på, någon som inte kommer svika mig, någon som faktiskt kan få mig att tro att jag kan bli frisk... Jag ska försöka ta upp detta på fredag då jag ska träffa läkaren och se vad hon säger, jag behöver verkligen någon jag litar på och kan prata om allt med för att detta ska bli bättre.

Likes

Comments

Bilder, Hästar

Hittade några gamla bilder från sommaren 2014 samt två bilder ifrån vintern 2014.
Denna hästen är verkligen vääärldens snällaste häst som jag tror ni förstår av bilderna nedan, saknar honom och den lilla blonda tjejen extremt mycket.

Likes

Comments

Min vardag

Herregud, de är fan första december imorgon, tiden går så sjukt snabbt ibland..
Idag har jag fördrivit denna dagen med att tvätta en massa och städa lägenheten ordentligt, inte super kul men de känns väldigt skönt när de väl är gjort. Jag har även skickat iväg några paket och fixat lite annat och nu ska jag fixa de sista med tvätten sen åka till stallet och rida.

~En inbakadfläta och min extrema utväxt ~

Likes

Comments

Bilder

Kör en liten tb kvällen till ära, en tb till sommaren 2014, jag saknar verkligen sommaren, värmen och att ha en pool sådär nära som man kunde dra till varje dag de var fint väder.

Likes

Comments

Min vardag

Idag har jag vart på ätstörningsenheten, som vanligt på tisdagar, kul liv typ, vart vägning idag, brukar ha de på fredagarnas möte egentligen men eftersom deras våg vart trasig blev de första gången idag på 2-3 veckor.. Efter timmen där tog jag en lång promenad hem för att lugna mitt huvud och mina tankar.. Har sen legat och kollat igenom massa gamla journaler som man kommer åt, ganska kul att läsa igenom även fast de också är jobbigt, försökte hitta någon journal från mitt bedömningssamtal på MHE kliniken men de var omöjligt tyvärr, fick dock veta att de skulle tagit in mig på slutenvården om inte flytten hade kommit i samma veva, inte ens den informationen kom fram till mig, haha. Hon på mhe är nog den enda personen med rätt utbildning som jag faktiskt har känt skulle kunna hjälpa mig, hon var så bra.. Förövrigt ni som sitter på egna erfarenheter av inläggning, dagvård, psykiatrin i övrigt, ni får väldigt gärna dela med er om hur de var, vart de var, om de hjälpte er osv.. vore väldigt intressant och hjälpande att läsa.
Nu ligger jag bara i soffan iallafall med en Nocco och lite julgodis och väntar på att min favorit ska komma hem från jobbet.

Likes

Comments

Bilder, Min vardag

Igår på kvällen bakade jag och min pojkvän lite, lite till julgodis, som garanterat kommer bli uppätet innan jul haha, väldigt gott vart de iallafall och de är ju huvudsaken hehe. Dock gick de inte felfritt då de bubblade över vatten i chokladen när chokladen höll på att smälta och ni som aldrig vart med om de tidigare, testa de inte, de blir bara bajs, haha och vi fick lov att köpa ny choklad för att kunna baka klart. Tillslut blev resultatet bra och väldigt gott iallafall.

Likes

Comments

Nikolina Pettersson@nikolinapettersson