Header

Ur fotoalbummet: En varm sommardag begav sig familjen Nordkvist söderut för att uppleva den pulserande staden Köpenhamn. Elcyklar hyrdes, god mat avnjöts och sevärdheter besöktes (typ Christiania haha). 

Vem vet, kanske studerar jag i denna staden om ett år. Har ju ingen aning var eller vad jag vill plugga. Det får tiden utvisa.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Likes

Comments

Likes

Comments

Tröjan fyndade jag på Linnea Trädgårdens loppis för typ 50kr, byxorna kommer från Gina!

Likes

Comments

Vackra Göteborg som jag och mamma besökte under tre dagar förra veckan. Eller ja...besökte och besökte. Vi spenderade 80% av tiden inomhus på en hydralik-mässa där vi serverade kaffe till Hydacs kunder. Var väldigt roligt men tog på krafterna då jag inte var helt frisk. Trots de långa dagarna på mässan hann vi med shopping och massa goda middagar. Såå mysigt!

Likes

Comments

Vad gör jag på dagarna?

I våras sökte jag till något som heter Tekniksprånget, en möjlighet för ungdomar att prova på ingenjörsyrket. En vecka innan starten fick jag reda på att jag kommit in på Helsingborgs Lasarett där jag skulle praktisera på Medicin Tekniska avdelningen. De ingenjörer som jobbar där tar hand om alla maskiner och övervakningen på sjukhuset. De är väldigt kunniga då det är så komplex teknik som ligger bakom allt från kuvöser, anestesiapparater, robotar och mycket mycket mer.

Jobbar heltid och får betalt, dock är det minimumlön vilket är lite segt... Varje vecka går vi bredvid olika personer och denna veckan ska vi vara mycket på OP (operation) där man måste ha gröna dräkter. Jag och Elin (praktikant nr.2) ska även driva ett projekt vid sidan om där vi kommer göra olika studiebesök. Så utöver de otroligt långa dagarna (8h) och att vi ibland har lite att göra är det väldigt lärorikt!!

Likes

Comments

Kan gå runt i timmar på stan och bara prova en massa kläder, som jag sedan aldrig köper. Finner en inre frid när jag i lugn och ro strosar runt på kullagatan och provar ut alla möjliga outfits. Kan även spendera otroligt mycket tid på sidor som sheinside, missguided och na-kd. Åhh love it. 

Ja nu vet ni det, fet kbry på den.

Likes

Comments

Vart tog helgen vägen, som jag längtat hela veckan och vipps så var den slut. Detta hann jag med:

Fredags - Sov i två timmar när jag kom hem från jobbet haha... På kvällen blev det mys/chill häng med Molly, Jenny och Amanda i hennes lägenhet.

Lördags - På dagen tvingade Oscar med mig och Madde på frisbeegolf. Hade inga förväntningar alls då det låg på Dalhem haha...men blev glatt överraskad!! I drygt 2 timmar var vi ute i friska luften och kastade så långt vi bara kunde, riktigt skoj faktiskt. Därefter träffade jag Molly innan vi begav oss ner mot stan för en liten reunion med folk från procce. Filippa och Abdo som numera pluggar i Lund kom till down-town för lite gott häng på Pitchers tillsammans med resten av gänget. Kvällen avslutades på rackethallens tak där vi åt MC och letade stjärnfall på himlen. Megamys!!

Söndags - Den obligatoriska vilodagen. Latade mig i princip hela dagen och försökte vila upp mig inför den kommande intensiva veckan. Jobbar numera heltid på Lasarettet där jag är praktikant på Medicin Tekniska avdelningen, kan berätta mer om det sen.

För nu ska jag sova och som jag längtat!!

Likes

Comments

De senaste dagarna har det känns som att jag verkligen inte har något att ha på mig. Är så trött på alla mina kläder och vill bara rensa ut allt för att kunna köpa nytt. Men mycket av det jag vill köpa har jag redan i liknande plagg, så bestämde mig för att göra lite kollage med kläder som faktiskt finns i min garderob istället för inspirations-kollage. Insåg att man faktiskt kan göra rätt roliga saker med de man redan har!

Likes

Comments

Klockan har passerat midnatt för längesen och jag kan fortfarande inte sova. Har slagit rekord i antal inlägg på en dag, detta blir det 5:e på bara några timmar haha. Ovan ser ni en stel outfit bild när vi skulle till Gustavssons och kolla fotbolls-tjejernas final i OS. De andra bilderna är från http://ceselle.tumblr.com. Älskar hennes tumblr, kan sitta i flera timmar och bara bli inspirerad, så in och kika på den när ni har tid. Det är vad jag ska fortsätta göra nu, tills mina ögonlock blir alldeles för tunga. 

Likes

Comments