Header

I helgen var jag och Wilma i Köpenhamn och visade upp bröllopsklänningar för Bröllopsmagasinet!! Var så himla himla roligt och klänningarna var ju bara att dö för. Det var två visningar per dag både lördag och söndag och innan dess skulle hår och makeup vara perfekt. Första dagen var det så stressigt och kaos bakom scenen. En tjej blev klippt ur sin klänning för hon inte fick av den i tid (vi skulle visa 5 olika klänningar per visning så det gällde att byta om snabbt...) Trots det gick allt bra och alla behöll lugnet väl uppe på scenen.

Har aldrig blivit så fint sminkad och fixad i håret som då. Tror det gick åt en hel sprayflaska per modell haha...helt galet vad stelt håret var när man skulle försöka få loss allt.

För att slippa pendla sov jag och Wilma på hotell i Köpenhamn och det var så himla mysigt! Så ja, denna helgen får verkligen full pott!!

Likes

Comments

Balen <33

Får nostalgi av att kolla på dessa bilder. En kväll som visade sig toppa alla förväntningar. Galet att det redan gått ett halvår sedan dessa bilder knäpptes, ännu galnare att gänget ovan om drygt fyra månader befinner sig på en annan kontinent tillsammans. Time flies vänner, time flies. Men mycket består.

Likes

Comments

Måndagen den 31e oktober var det halloween. Den spenderades först på restaurangen Tast där vi åt så mycket tapas att vi knappt kunde stå upp. Allt ifrån gambas, friterad camembert, grislever och bläckfisk. Därefter begav vi oss längst huvudgatan mot vårt mål: Cuba Club, där jag och Wilma dansade med våra föräldrar sent in på natten.

Likes

Comments

Vandring i Déia och Port de Sóller som avslutades med ett svalkande dopp på en gömd strand. En bit ut i havet upptäckte vi en segelbåt som låg och guppade, så vi simmade dit och blev uppbjudna på läsk och traditionell leverpastej (äckligaste jag smakat). Efter ytterligare lite sol och bad begav vi oss hemåt igen, men vi kom inte långt...mitt på vägen stod två åsnor och blockerade vår gångväg. Det blev många skratt och försök att komma runt dem då vissa (nämner inga namn...) hade åsne-skräck. 

Likes

Comments

Vi paddlade ut så långt våra armar orkade innan vi med skakiga ben ställde oss upp på brädorna. Solen bländade oss och saltvattnet droppade från våra kroppar. Oh vad livet är härligt, tänkte jag.

Mitt ute på havet la vi oss på rygg på brädorna och slöt ögonen, lyssnade på melodin från havet och kände solen värma våra kroppar inifrån och ut. Såhär vill jag alltid ha det, tänkte jag.

Likes

Comments

Ur fotoalbummet: En varm sommardag begav sig familjen Nordkvist söderut för att uppleva den pulserande staden Köpenhamn. Elcyklar hyrdes, god mat avnjöts och sevärdheter besöktes (typ Christiania haha). 

Vem vet, kanske studerar jag i denna staden om ett år. Har ju ingen aning var eller vad jag vill plugga. Det får tiden utvisa.

Likes

Comments

Likes

Comments

Likes

Comments

Tröjan fyndade jag på Linnea Trädgårdens loppis för typ 50kr, byxorna kommer från Gina!

Likes

Comments

Vackra Göteborg som jag och mamma besökte under tre dagar förra veckan. Eller ja...besökte och besökte. Vi spenderade 80% av tiden inomhus på en hydralik-mässa där vi serverade kaffe till Hydacs kunder. Var väldigt roligt men tog på krafterna då jag inte var helt frisk. Trots de långa dagarna på mässan hann vi med shopping och massa goda middagar. Såå mysigt!

Likes

Comments