Ber om ursäkt för dålig uppdatering.. Hänt mycket på sista tiden och jag har inte riktigt haft orken att skriva ner allting eller dokumentera i bilder på kvällarna. Detta ska det bli ändring på.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Efter en underbar kväll vaknade vi upp till en ny dag och midsommar stod på schemat. Efter mycket om och men begav vi oss vidare hem till R för att äta lite mat med hans kusin och därefter bege oss alla tre vidare till festligheter några gator ner. När vi kom dit var vi ganska glada och vimsiga och vistelsen där nere blev inte jätte lång. Hemkomna hamnade vi i säng och sov, sov, sov.

Dagen därefter bestod enbart av sömn, tv:tittande, återbesök till huset vi varit i kvällen innan för att hämta en väska, gå och köpa pizza, spela boul, åka in till Willys och köpa godis och bara slappa. Behövligt efter en tuff dag. På kvällskvisten åkte jag och R hem till mig. Utkommen ifrån duschen hittar jag honom i köket med armarna nere i vasken. Så otroligt gulligt av honom att ta hand om disken åt mig! När lägenheten var städad slängde vi oss i sängen till en film. Välförtjänt!

Likes

Comments

I torsdags kom R hem efter jobbet och gymmet till ett uppdukat bord med massa gott. Det var det minsta jag kunde göra, han förtjänar det. Resten av kvällen följde i samma mönster. Prat, skratt och massa mys.

Likes

Comments

Vilken tråkig början på det så kallade sommarlovet. Att det är lov kan jag gå med på men det här med sommar.. Nja, inte riktigt. Har i alla fall haft storstädning idag. Dammat, dammsugit och diskat. Nu är det rent och fint, hemtrevligt. Är inte direkt jätte glad över det här med lov egentligen. Kommer inte på något att hitta på om dagarna. De få vänner jag har är upptagna, R jobbar, vädret tillåter inga utflykter till stranden direkt och att sitta inne i lägenheten och uggla är inte direkt världens roligaste fritidssyssla. Efter bara två dagar av ett långt sommarlov vill jag att det ska ta slut. Jag vill påbörja det sista, bli klar och sen leva ut mitt liv.

Likes

Comments

Sitter i soffan. Det är rätt tyst. Ser inte fram emot att gå och lägga mig. Har en tendens att drömma obehagliga och osammanhängande drömmar som lämnar mig förvirrad, stressad, orolig och fundersam när jag sover ensam. Att sitta här och inse att man inte längre behöver ta sig upp till skolan på måndag morgon, att man när man kommer tillbaka till skolan inte går på samma skola längre.

Min tid på Carl Adolph Agardh är över. Min tid som student i Lund är över. Sista året befinner jag mig i Malmö på en skola jag tvekar över om jag tycker om eller inte. Jag tvekar på vem jag egentligen är och vart jag passar in. På om jag valt rätt vägar i livet när det gäller skolgång och umgänge. Det är först nu när den ända jag kan förlita mig på är Olivia och R som jag inser hur fel den vardag jag levde i förr var. För jag är nöjd med hur tillvaron ser ut nu. Börjat hitta den riktiga Nikolina.

Skolan släpper jag tankarna om just nu. 10 veckor, sen kan jag tänka på det igen. Nu fokuserar jag på att ta hand om mig själv, umgås med människor som får mig att må bra och försöka hitta det lugn jag varit av med alldeles för länge.

Likes

Comments

Den här fredagen kunde inte ha blivit bättre. Avslutning, fika med bästa Olivia, älsklings carros student och fest, bli hämtad av världens finaste och spendera tid med honom.

Likes

Comments

Våra mentorer bjöd med oss elever på fika och lite småprat. Vi begav oss till Espressohouse. En härlig och mysig avslutning dagen innan den egentliga skolavslutningen. Nu beger jag mig hemåt och ska ladda upp med ny energi inför imorgon.

Likes

Comments