View tracker
View tracker


Tänk dig att du står på Stockholms Central, tåg rullar in, åker förbi och lämnar spåren, en efter en. Du hör någon prata i högtalarna om ett tåg som anländer till ett spår och att du ska se upp för ficktjuvar. Människor springer förbi, barn gråter och folk ropar efter anhöriga, någon tappar något och suckar högt, en annan bråkar med en konduktör. Till slut hör du inte något tydligt längre, allt blir ett stort sorl av ljud. Du känner hur pulsen ökar och hur stressad du blir trots att du står på rätt spår, det är 10 min kvar, relax. Dom ljuden hör du varje morgon när du vaknar och när du går och lägger dig, dom otydliga ljuden. På dagarna slåss du med dina oljud, ljudet av alla tankar, all oro. Du tappar korttidsminnet och minns inte ens varför du gick in till köket. Ska jag äta? Har jag lunch? Du kommer på dig själv att skrika ibland när du pratar för att du tror att oljudet är omkring er och du är orolig att dom inte hör dig, att du inte hör dig.

Allt har blandat sig till en enda stor röra, dina drömmar och mål, den du är, har blandat sig med tankar som ”tänk om” och ”du borde”. Det har pågått så länge nu att du inte längre vet vem du är, vad du egentligen vill göra. Du kan inte separera dina drömmar med dina ”borde”. Du är så stressad att hitta dig igen att du tappar nuet, du låter tiden rinna iväg och ju längre tiden rinner iväg desto mer stressad blir du. Du springer i ett hamsterhjul och vet inte hur du stannar.

Tänk om tiden rinner iväg helt och hållet och du inser allt försent.

"Vad har du gjort av ditt liv?"Likes

Comments

View tracker

Fått min första lilla text publicerad idag. Den skrev jag när jag älskade någon så otroligt mycket, som utnyttjade mina känslor och tog mig för givet. Om hur svårt det kan vara att gå vidare och släppa taget även fast du vet att du borde.


Du kan läsa den härLikes

Comments

Jag försöker att inte bara leva för helgen men äsch nu kör vi.

Fredag Fredag Fredag Fredag Fredag Fredag Fredag

Likes

Comments

The Weeknd släppte precis två(!!!) nya singlar inför hans nya album som släpps den 25e Nov. Kommer lyssna på repeat hela jäkla fredagen!

Likes

Comments

Så jag har klantat mig rejält, jag har gått och skadat min rygg. Va faan? Kom knappt upp ur sängen idag och igår när jag låg på min foam roll (tänkte att det skulle hjälpa?!) så kom jag inte upp och fick till slut ropa på hjälp...Jag kände mig så patetisk, där låg jag i en sjukt konstig ställning liksom, att jag inte kunde sluta skratta samtidigt som jag grät av smärta haha. Jaja lyckats boka in en tid hos en naprapat idag iaf så let's hope for the best! Aldrig varit hos en fast jag nog har behövt gå i flera år. Känner mig vuxen.


Tips! 

"Nya" serien You're the Worst på Netflix, redan kollat igenom hela säsong 1 sen igår kväll, är helt klart värd att se! 

Likes

Comments