när man går ner i vikt är kosten den viktigaste delen av dem alla och jag tänkte i detta inlägg dela med mig om vad jag äter till frukost lunch och middag.

Frukost

en portion med havregrynsgröt pågrund utav att få i mig en bra mängd med fibrer

Lunch:

en sallad gjord på tonfiskröra med lättmajonäs, sallad, gurka, ärtor och paprika.

Middag.

Kyckling och ris.

när det kommer till mat måste jag vara strikt och då äter jag detta varje dag, fettsnålt och kolhydratsnålt och de är ju de du vill uppnå när du går ner i vikt!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hejsan, har sett många dieter i mina drar och du behöver inte plåga dig själv. Här ner finns 5 tips som faktiskt funkar iallafall för mig.

1. Svält dig inte

Många tror att man kan ligga på ett hur stort kaloriunderskott som helst men detta är fel. Kroppen kommer tillslut ställa in sig på svält och börja lagra de du äter istället.

2. Drick ett glas vatten de första du gör när du vaknar

När jag vaknar brukar jag ofta vara väldigt uttorkad så jag brukar dricka 1-2 glas vatten plud att de sätter i gång din ämnesomsättning

3. Undvik kolhydrater

Fokusera på att äta en kost vars du får i dig mycket protein och fibrer men samtidigt så låg fett% som möjligt tex: kyckling, de flesta gröna grönsakerna framför allt broccoli som innehåller mycket fibrer, bönpasta om du känner att du behöver en typ av pasta, torsk, tonfisk, eller lax är också bra. Dock innehåller lax lite mer fett men de är bra fetter.

4. Sömn

Sov minst 8 timmar per dag, kroppen behöver faktiskt vila också.

5. Rör på dig!

Om du har gått efter mitt kostråd så kommer du börja känna och eventuellt även se skillnad men det är även viktigt att du rör på dig. Det kommer att maximera din viktnedgång.


Detta är dem viktigaste grejorna om du vill lyckas med din viktminskning om du frågar mig, och detta är de som funkat bäst för mig. Hoppas ni gillade det så hörs vi!Likes

Comments

Hejsan! Detta blir ett väldigt snabbt och oförberett inlägg, jag har följt den svenska Youtube communityt sedan 2009 och samtidigt sett hur föräldrar totalt skiter i sina barns internetvanor samt vad dem kan skapa för skit. 

Jag sitter just nu på jobbet och skum kollar snap och ser att Joakim Lundell lagt ut nya snaps. Vad handlar dessa om då? Jo att barn har sökt sig till deras adress och håller på att trakassera Joanna Lundell som dessutom mår åt helvete dåligt. Vart ska man lägga ansvaret på detta vidriga beteendet? Vart är föräldrarna? Allt håller totalt på att spåra. ​

Är det så svårt för den yngre generationen att visa empati och respekt? 

Jag är otroligt kluven... Hur kommer framtida Sverige se ut? Jag vet inte.. Nej nu måste jag lugna ner mig... Hejs..

Likes

Comments

Hej och välkommen till min blogg! Mitt namn är Nico och jag är 21 år gammal. Jag har hela mitt liv, eller ja, så länge jag kan minnas varit överviktig. Jag som liten hade väldigt stora problem med det sociala livet och det har i sin tur gjort så att jag har ätit med mina känslor. Jag har kommit till en punkt i mitt liv där jag inte längre kan titta bakåt och se allt negativt utan måste blicka framåt då jag är en blivande pappa och allt.

Hur kul är det att väga 147 kg och förklara för sina barn att man inte orkar leka eller delta i aktiviteter för att man har skitit i att ta hand om sig själv? som förälder är man alltid största förebilden för sina barn och då funkar det inte att leva så som jag har gjort, jag vinner inget på det.

fär en vecka sedan var jag ner till södra Sverige och umgicks med min familj när mamma vill att vi ska gå "spåret", en motionsslinga på 2.5 km, vi tog oss igenom den sträckan samtidigt som jag helt och hållet la om min kost.

dagen där på skulle vi gå igen och när vi kommer fram till ett ställe där det delar sig går man vänster fortsätter 2.5 km och går man rakt fram kommer man till 5km spåret. när jag håller på att gå mot 2.5km stoppar mamma mig och säger att vi ska gå 5km, mamma som har 2 slitna diskar i ryggen ville alltså gå den längre sträckan trots konstant värk i ryggen. där och då slog det mig att jag har egentligen inga ursäkter till att inte ha ett aktivt och hälsosamt liv. Nu 1 vecka senare väger jag 141 kg och har alltså tappat 6 kg i vikt på en veckas tid. Välkommen och följ min resa och se vart den leder så härs vi imorgon med lite bilder på min nuvarande kropp! Ha det bäst.

Likes

Comments