Header

Detta är mina favorit serier just nu. Och ja jag vet vissa har uppehåll osv men av de som finns att se så lovar jag att dessa är de sjukaste som finns idag. Såklart ska man inte glömma bort serier som är slut som Breaking Bad! För då är du dum!

Titta på dem om du har "lite" tid över!​

Arrow
The Flash
Mr. Robot
Empire
Suits
Daredevil
Orange Is The New Black

Så alla ni som kollar på skit som PH tänk om! OKTY

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

​Sa att de skulle ta 2 dagar. I lied. Men här är den.

Jag tänkte man kanske ska skriva vad man gör om dagarna här för de är väll sånt folk ska bry sig om visst. Idag har jag dansat.

Ha det!

Likes

Comments

Har inte gjort något inlägg på länge för jag har varigt upptagen med annat men nu är jag här. Och antagligen om 2 dagar så kommer jag vara färdig med min nya Photoshop som jag tänkte hade kunnat vara en ny header. Men vet vet. Ni får säga vad ni vill men än så länge ser det bra ut. Tycker jag då. lol.

 I andra nyheter så har jag dansat från 9-17 typ tror jag. har inte riktigt koll när vi sluta. Det var länge p.g.a att vi tränar inför föreställning (som är den 3 oktober köp biljetter av mig okty) och snart ska vi börja träna inför tävling. Tävlingen är om en månad typ (om jag har rätt nu i huvudet) så kanske är dags att börja nu ändån. 

Ha det fans sen snart med något roligare än detta okbye

Likes

Comments

Här är än en gång lite tips till alla er coola jäklar som kollar min blogg. Ni kanske inte har samma smak som mig men sånt får vi leva med <3

Likes

Comments

Här har vi då den färdiga photoshoppen på min cate. Skulle göra det tänkte jag nu när jag ändån är färdig och samtidigt visa er de flesta bilder jag använt.

Om någon vill kan jag gå djupare in i hur man gör men tror att de flesta redan vet.

Likes

Comments

​Jag tyckte att de var dags för mig att också hoppa på tåget och göra den SJUKASTE smink videon hittills. 

Likes

Comments

Alla dessa leksaker är goals! <3 Klicka gärna och kolla REAN så får jag para samtidigt.

Likes

Comments

​Här han ni lite tips på kläder jag tycker ät feta som passar både pojkar och flickor (tycker jag) 

BTW vissa är på REA så klicka på bilderna för att checka läger liksom!

Likes

Comments

​Idag så fotograferade vi bilder som vi skulle använda på vilket sätt som helst i Photoshop syfte. Här har jag tagit mina 2 bilder (Oliq och Cate Junoir) och snabbt testat den idén jag hade i huvudet. Ganska sjuk ändån. Om nån har en bättre idé på bakrund så lyssnar jag gärna!

Likes

Comments

När jag gick mot tåget med Ebba idag så såg jag 2 killar stå och bråka. De såg riktigt 12 ut för de va 3-4 killar runt om som filmade och jag tänkte "Waow. Slagge!" så jag kollade på medan vi gick. Sen tyckte jag se en av dem knuffa den andre och så flög dem ihop och kramades/brottades. Såg riktigt sjukt ut! Dem la av en stund (blev nog lite överbelastade) sen började dem knuffas igen. De bara flög tänder ur munnen på båda. Men som tur va så kom en securitas gubbe med skalligt huvud och sa till båda killarna. Riktig galet ändån!

Tycker att ni borde skärpa er!

Vad jag vill komma till med detta är att ifall du ser 2 eller flera personer slåss, FILMA DÅ INTE MED MOBILEN STÅENDES ERA JÄVLA NÖTTER! HUR FAN SER DE UT SEN VA? TÄNK LITE! BRUKAR DU KOLLA PÅ EN TV SOM HÄNGER SÅHÄR.

I rest my case.

Likes

Comments

Instagram@_seriousn_