Postad i: Allmänt

Nämen hejsan, här ekar det minsann tomt.

Ja men vad har hänt då? Det skall jag berätta, jag tog studenten för exakt en vecka sen och det går verkligen inte att beskriva hur konstigt det känns, jag behöver inte gå i skolan längre ifall jag inte vill, jag kommer aldrig mer se mina klasskompisar eller mina fina lärare igen. Självklart kommer jag ju att stöta på dem men det är ju en väldigt liten risk. Jag förstår fortfarande inte att jag har slutat skolan och så kommer det nog att vara ett tag framöver. Studenten var en av det roligaste sakerna jag upplevt under mina 18 år på jorden men även en av de ögonblick som var tråkigast och ledsammaste då jag aldrig mer kommer att gå på Jälla, jag kommer aldrig att ha mina lärare igen eller att gå med samma personer i samma klass igen. Självklart fanns det ju roliga stunder med hela studenten och det roligaste var nog att åka flak, det går verkligen inte att beskriva hur kul det var och det var även så kul att springa ut ur Vita Huset även om jag bröt ihop av lycka. Lärarnas fina uppträdande kommer jag att bära med resten av livet och deras fina råd. En sak som jag aldrig tänkte på var att ta vara på tiden för den går verkligen fort och det är nog ingen som tänker på det förrens man verkligen står där.


En till sak som även har hänt är att Caspian är hemma, vilket är både kul men även lite jobbigt då han nästan river hela lägenheten vissa gånger, fast så skall det ju vara när man har en kattunge. Han pratar en hel del och bits en hel del den lilla filuren men många gånger är han väldigt mysig.

Tänk vad tiden går fort och snart skall jag börja jobba och jag har verkligen ingen aning om vad som kommer här näst men det är väl det som är meningen med livet antar jag, ett nytt kapitel i ens liv.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Postad i: Allmänt, Hjördis

Nämen hejsan!

Här har det ekat tomt igen, skall verkligen försöka att uppdatera men nationella proven har hållt mig upptagen samt att försöka få rummet på elevhemmet tomt, om två veckor tar jag studenten? vad händer? Jag tyckte just jag började på Jälla och nu är jag snart klar, usch skrämmande. Kommer sakna att glo ut genom fönstret på morgonen uppe på elevhemmet. Nej, nu skall vi inte vara sentimentala och ledsna, det tar vi om några veckor istället.

Under tiden som jag inte bloggat har vi haft den mysigaste studentskivan, jag har pluggat sönder och bara njutit de sista dagarna som är kvar på denna termin. Jag har hunnit fokusera på uppgifter som skulle in till mina lärare, jag har hunnit haft mina sista praktikveckor på röntgen vilket har varit mycket skönt, det har varit skönt att komma tillbaka till skolan. Som sagt jag har haft nio veckor praktik (haft dem på UDS hästkliniken och på röntgen) och dem har verkligen gått fort och jag har lärt mig otroligt mycket på dessa veckor.

Men i varje fall nu är planen att tömma rummet på elevhemmet, lämna in alla böcker, göra dom sista uppgifterna och proven. Sedan hämta Caspian och hem med honom och Hjördis. Puh.

Likes

Comments

Postad i: Allmänt

Hej och gud så längesen det var!

Jag har hunnit med en hel del kan jag ju säga, hunnit haft praktik i nästan nio veckor nu (6 dagar kvar), jag har exakt 1 månad kvar av skolan imorgon, usch så läskigt och skönt det skall bli. Jag har hunnit flyttat till en lägenhet hemma på Åland med Joel, hur mysigt som helst, vi har hunnit gjort valet att vi skall skaffa en liten katt, skall bli så kul att hämta honom om en månad, och ja vad har jag hunnit gjort sen då? Jo, fira valborg har jag hunnit med också!

På min Valborg hände det faktiskt inte så mycket, jag tog det ganska lugnt vilket var väldigt skönt eftersom det är ganska mycket med parktik och skola just nu, vill ju gå i mål nu efter tre års studier på gymnasiet! Jag var med Alexandra på Valborg, vi åkte ner till Bodegan och åt, var väldigt gott men hamburgaren var lite torr men annars väldigt mysigt faktiskt! Efter det köpte vi en glass och kollade på den stora brasan (vilket inte alls var stor) men det var mysigt ändå!

Sen har det nog faktiskt inte hänt så mycket alls, jag skall även ta tag i mitt bloggande känner jag och det skall bli mycket mera inlägg!

Vi ses!

Likes

Comments

Postad i: Allmänt

Bloggen har ekat tomt ganska länge vilket har berott på skolan. Vilket är den vanligaste saken som alla skyller på men är den enda faktorn i mitt fall som varit orsaken till att jag inte haft en ork att blogga. Men det är jullov och jag hinner blogga vilket skall bli spännande igen.

Det är julafton imorgon och uppesittarkväll idag vilket skall bli så mysigt!

Likes

Comments

Postad i: Allmänt

Tja,

här var det ju ett tag sedan jag postade ett inlägg. Tiden har bara flugit iväg helt enkelt, jag skall försöka bli bättre på att uppdatera och lägga ut bilder och nu är det ju speciellt rätt årstid för det med!

Hoppas att ni har en fortsatt trevlig dag och vecka! 

Likes

Comments