Bloggen har ekat tomt ganska länge vilket har berott på skolan. Vilket är den vanligaste saken som alla skyller på men är den enda faktorn i mitt fall som varit orsaken till att jag inte haft en ork att blogga. Men det är jullov och jag hinner blogga vilket skall bli spännande igen.

Det är julafton imorgon och uppesittarkväll idag vilket skall bli så mysigt!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Tja,

här var det ju ett tag sedan jag postade ett inlägg. Tiden har bara flugit iväg helt enkelt, jag skall försöka bli bättre på att uppdatera och lägga ut bilder och nu är det ju speciellt rätt årstid för det med!

Hoppas att ni har en fortsatt trevlig dag och vecka! 

Likes

Comments

Det var ett tag sedan det kom upp ett inlägg här men idag så hade jag äntligen något att lägga upp på bloggen. jag har nämligen bakat banan- och chokladmuffins och dem vart rätt goda! (Men dom kunde ha varit liiite längre i ugnen) men annars blev dem väldigt bra. Kommer också försöka att uppdatera bloggen oftare med bilder!

Här är också receptet på muffinsen:

©       100g smör

©       1 dl mjölk

©       2 st ägg

©       0,5 dl farinsocker

©       5 msk oboy eller kakao

©       3 tsk vaniljsocker

©       1 tsk bakpulver

©       3 dl vetemjöl

©       1 dl socker

   1 hel banan 

Tillagning: Ugnen skall vara på 225 grader. Först skall äggen, sockret och farinsockret vispas ihop efter det skall smöret smältas och blanda ihop smöret + mjölken. När det är klart blanda ihop den blandning och blanda sedan i de torra ingredienserna. Grädda till slut muffinsarna i 10 min. 

Likes

Comments