Framtiden är ett ganska obehagligt men samtidigt spännande ord för mig. För jag vet inte riktigt vad som kommer hända. Det vet väll ingen egentligen men jag hade verkligen velat veta innan. Jag är ganska rädd för förändringar inom känslor och personer. Inte riktigt för stora förändringar inom livet på det sättet. Jag är rädd att få hjärtat krossat igen. Och då menar jag inte bara av någon man älskar på ett högre plan utan även av vänner som betyder mycket eller familjemedlemmar.

Människor och känslor förändras. Man förlorar och man vinner. Men jag vill inte förlora. Jag är alltså rädd för detta. Jag har varit med om detta väldigt många gånger och just nu känns det inte som att jag skulle klara av det en gång till. För människor betyder väldigt mycket för mig. Både vänner, familj och kärleker. Alla betyder.

Men i framtiden hoppas jag på att slippa det, att allt är precis som det ska vara. Och det kommer det! Det är jag säker på. Jag hoppas på att jag vaknar varje dag med ett leende på läpparna och att varje dag är underbar. Jag både hoppas och VET att livet kommer bli så. För går man in med en positiv inställning så lönar det sig i slutet och livet blir så mycket enklare om man bara är sig själv. Den glada versionen.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Eftersom gårdagen inte riktigt blev som jag hade planerat så blev det inga inlägg alls på bloggen vilket jag ber så mycket om ursäkt över! Men iallafall. Gårdagen spenderades först med mamma och mys till film. Sen stack jag till värdsbästa Emelie för en härlig kväll med skräckfilm, skratt och deep talk. Sånt som bara är ett måste när man träffar sin bästa vän.

Eftersom inlägget om framtid, drömmar och mode inte kom upp igår så kommer det upp idag istället. Och den här gången gör det verkligen det också, haha. Bjuder på en bild på mig och min prinsessa, dock inte den bästa man kan hitta men iallafall.

Likes

Comments
Haft en så sjukt underbar dag/kväll med mina tjejer. Mycket snack, djupa konversationer om killar, pinsamma och skrattiga stunder, tiggt cigg, skrattat, gråtit och bara varit. Åh så underbart, behövde verkligen detta. Har börjat avrunda kvällen lite och just nu sitter jag och Laura här och bara pratar om allt och ingenting. Imorgon kommer jag ta mig ut till Axelvåld och min bästaste Emelie för en super duper mysig dag/kväll! Imorgon kan ni läsa om det och dessutom lite om mina drömmar, framtiden och ändån något litet modeinlägg!

Likes

Comments

Låg och funderade lite inatt, på precis allting egentligen, men det fanns en sak som jag inte riktigt kunde släppa.. Jag vet inte riktigt om ni vet om att jag har mått väldigt dåligt innan, men det har jag. Jag har haft dagar då jag bara suttit ner på en stol och stirrat, känt mig tom och bara död. Dagar då jag inte orkat ta mig upp ur sängen, bara legat kvar och varit trött i både kropp och huvud. Dagar mina ögon bara spottade ut tårar som aldrig tog slut. Och väldigt många tankar på att vilja försvinna.

Jag vet att det är många som kämpar med det jag precis har skrivit om. Att det är många som känner igen sig i detta. Att det är många som sitter där med ärr eller nya skärsår. Vissa har kämpat och lyckats ta sig ur detta. Försöker leva som vanligt. Medans det finns dom som fortfarande inte orkar någonting, som skär sig, som gråter, som mår väldigt dåligt.

Det jag vill säga till er är att man inte ska sluta kämpa. Jag har själv stött på sånna situationer där jag verkligen inte orkade kämpa mer, men man måste försöka ändå. Dessutom blir det lättade om du berättar för någon hur du mår och vad du tänker. Det finns hjälp att få. Det ska du aldrig glömma! Jag har själv fått hjälp och får den fortfarande. Det kommer bättre tider, jag lovar. Livet är jobbigt och tufft men du är stark och kommer att klara dig ur detta.

Jag skriver detta eftersom jag själv vet hur allt detta känns. Eftersom jag vill att andra som har samma problem ska känna att dom inte är ensamma. Inte för uppmärksamhet, den behöver jag inte. Utanför just för att människor som har det såhär och mår så pass dåligt ska veta att dom kan ta sig ur detta. Man måste vara positiv, jag vet att det är svårt, men det måste man iallafall försöka vara. Jag har fortfarande dagar då jag faller tillbaka och det kommer att finnas några sånna, det kommer det, men ge aldrig upp. Tillslut försvinner dom!

Själv har jag fallit tillbaka lite i detta..tyvärr. Det känns dumt att erkänna det men jag vet att det blir bättre om jag själv försöker och vill att det ska bli bra igen.

Kom bara ihåg att du aldrig ska sluta kämpa, aldrig. Och du är inte ensam. Känner du att du vill prata med någon så gör det, dina vänner, din familj, mig? Jag lyssnar gärna och försöker alltid hjälpa. Kik-Nikoliiina.

Du är stark, kämpa.

Likes

Comments


Likes

Comments

Dom här underbara linnena kommer ifrån Bikbok. Ändats 150:- styck! Suveräna till fest då ryggen är öppen och en liten större u-ringning framtill. Linnet har en volang nertill, man kan säga att volangen börjar efter halva plagget. Super fina och finns i flera färger. Verkligen ett fynd!

Likes

Comments

Den här dagen blev inte som jag trodde att den skulle bli. För en stund sedan fick jag reda på att en kompis till mig kommer att ligga inlagd för behandling i 1 helt år. Vi vet inte vilken sorts behandling det handlar om eller vad som är fel, han vill inte berätta. Vi vet bara detta och han kan inte prata med oss. Antagligen tycker han att det är för jobbigt.

Tankarna snurrar rundor lite i mitt huvud. För det mesta känns det tomt, vill inte riktigt inse att det verkligen händer på riktigt. Men sen är jag jätte orolig och lite rädd också. Och ledsen. Just nu kan jag inte göra mer än att stötta honom genom det här. Det tänker jag göra, till 110%.

Sen kunde jag inte ställa in dagens planer eftersom jag lovat min absolut bästa vän att följa med henne till Väla. Hon vill få mig att må bättre efter insidenter som utspelats förra veckan och jag känner verkligen att jag måste ut. Tänka på annat. Men just nu går mina tankar bara till sjukhuset och min vän som ligger där.

Likes

Comments

Ja, hej på er! Jag har bestämt mig för att börja om ifrån början och inte bara med bloggen utan med allting! Jag är ju inte direkt ny här på nattstad, slutade blogga för kanske 6 månader sedan men saknade den utvägen man hade med att skiva så jag hittade tillbaka hit. På min blogg kommer ni hitta bilder på kläder, mode, texter och förslag om träning, musik och ja lite allmänt om vad som händer i mitt liv. Kommer att blogga minst 1 gång dagligen och hoppas på att alla underbara läsare kommer tillbaka, ni var ju faktiskt några tusen. Så se fram emot lite annorlunda inlägg och en helt annorlunda tjej.

Likes

Comments