Jag har länge funderat på att göra några injektions behandlingar. Följer flera på instagram som verkligen får fina resultat där man ser en otrolig skillnad. Jag har ett par ställen i ansiktet som jag vill snygga till och förbättra. Jag har en väldigt ojämn panna som jag vill släta ut, jag har som två bulor längst upp i pannan som har stört mig väldigt länge! Det blir klart prio 1. Jag vill även fixa till näsan då min näsa är ganska bred och platt över näsbenet. Jag vill ha en mer spetsig näsa då den även ser mindre och sötare ut. Jag älskar formen på mina läppar så det ända jag vill göra med dom är att få formen ännu mer synlig och göra dom något mer fylliga men inget märkbart. Något som också ligger på min prio lista är att fylla under ögonbrynen för att lyfta upp ögonlocket lite. Det gör ju att man ser piggare ut och det blir lättare att få till en snygg ögon sminkning. Jag vill också få mina käkben att synas mer och göra hakan lite spetsigare.

För mig är det väldigt viktigt att se bra ut och kan jag göra mig ännu finaste tycker jag klart att det är värt det! Det får helt enkelt kosta vad det kostar.

Vad tycker ni om botox och fillers?

Visst hade det varit trevligt om man kunde spara in någon krona eller två men det avgörande kommer vara att få ett bra resultat.
Därför tänkte jag fråga er om tips på bra ställen med bra referenser.

Självklart kommer ni få för-och efterbilder :)


Kommentera gärna nedan!🌸

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Då var det första advent och julen smyger sig fram.

Jag kommer ihåg när jag var liten och det var såå svårt att somna dagen innan julafton. Det pirrade alltid lite i magen och jag var så nyfiken på vad som gömde sig i alla paketen. Minns när jag en jul fick ett riktigt stort paket. Jag hade den julen önskat mig pennor och målar saker. Jag öppnade paketet och där låg världens största portfölj med alla sorters pennor och penslar. Det riktigt glimtade i ögonen på mig av glädje. Att få det man hade önskat sig som barn var oslagbart.

Även idag älskar jag julen 🎄

Att samlas hela familjen och bara ha det mysigt. Doften av julgranen, brasan i den öppna kaminen, samtidigt som man spelar familjespel. Det tycker jag är det bästa med julen. Så önskar jag att alla kunde ha det, alla förtjänar att få dela det med sin familj.

Vad tycker ni är det bästa med julen?🎅🏼

  • 5 Readers

Likes

Comments

Idag läste jag om en kille på Facebook som hade fått 400 gratis (snurr?) som sedan hade vunnit över en miljon och efter det vunnit stora summor flera gånger till. Jag kan tänka mig att det antagligen var en påhittad historia men dum som jag är tänkte jag att nämen varför inte testa bli medlem!? Jag vinner aldrig på triss så kanske detta är min grej?
Satte in 100kr för att få mina gratis rundor. Förstod mig inte riktigt på hur spelet gick till men snurra gjorde det och pengar försvann så något rätt borde jag gjort. Det snurrade och snurrade. Kvar satt jag där med 100 mindre kronor och ännu mer falska förhoppningar på att bli rik.

Antar att det där inte heller var min grej.
Men visst hade det suttit fint med en miljon eller två
💸
Då hade jag köpt mig en fin lägenhet och rest en sväng
☀️

Vad hade ni gjort med vinstpengar på kontot?

  • 4 Readers

Likes

Comments

Inom de närmsta månaderna kommer jag och min sambo flytta till en annan lägenhet. Vi kommer då att börja om från scratch och vilja inreda den tillsammans. Men hur ska det gå till?

Vi har två heelt olika stilar! Min sambo gillar mörka möbler och gillar inte massa krims krams vilket jag älskar. Jag vill ha det ljust, öppet och som jag anser det
fint.

Jag har funderat på om man kanske kan ha hans stil i vardagsrummet och min i sovrummet eller tvärt om. Men samtidigt känns det också tråkigt. Jag hade ju velat att båda trivs med inredningen i hela lägenheten. Jag
vill ha struktur på inredningen och vill att allt ska smälta ihop liksom

Hur ska vi ens få ihop det här undrar jag!? Jag vill ju verkligen inte att det ska bli massa konflikter pågrund av detta. Det känns väldigt onödigt.

Har kommit fram till att ljusa väggar med silvriga ljusstakar och mörkbrunt trä som inredning med något hjort horn och svartvita tavlor på väggarna. Mörkbrun soffa med ett hjortskinn/filt i soffan med ljusa kuddar och vita möbler kan bli "våran" inredning. Lite som på bilden nedan. Dock blir det lite mer åt min vilja ändå om vi ska ha det så.

Hur har ni gjort när ni inrett ett ställe gemensamt?

Kom gärna med tips :)

Likes

Comments

Att ligga vaken om nätterna börjar verkligen bli min grej.
Att vara så himla trött men ändå inte kunna somna är typ det värsta som finns samtidigt som jag tycker nätter är mysiga. Jag är den där nattugglan som kan sitta och kolla på serier avsnitt efter avsnitt hela natten utan att ens blinka till.
Samtidigt som jag trivs att vara vaken på natten blir jag ganska trött och grinig på dagarna vilken går ut över min sambo och andra i min omgivning. Jag kan inte resonera rätt och tänker på ett konstigt sätt. Det är ju verkligen inte okej!
Jag vet dock inte vad jag ska göra för att kunna och vilja somna.
Man kan ju undra varför jag sitter klarvaken på kvällarna när man borde gå och lägga sig. Jag har länge funderat på det och försökt hitta någon anledning. Det kan faktiskt vara så att jag har hittat svaret.

Jag har länge mått väldigt dåligt när jag vaknar. Det spelar ingen roll om jag sover 6 timmar eller 10 timmar. Jag vaknar alltid med ångest och känslan av att jag hellre hänger mig själv än att gå upp ur sängen. Ni vet den där feberkänslan, den har jag i kroppen varje morgon. Ont hör det, i hela kroppen, sprängande huvudvärk och noll ork. När jag ska gå ner för trappan på morgonen för att rasta hunden är det som att bestiga Mount Everest. Men efter jag har varit vaken några timmar är ju allt som vanligt igen. Det är såå konstigt.

Detta är varför jag verken vill eller kan somna på nätterna. Jag är rädd för den där känslan. Rädd för att må dåligt.

Någon som känner likadant där ute i världen?

Likes

Comments

Jaha och hur gör man det här då?

Är det bara jag som står mellan de två stora valen mellan ung och galen eller vuxen och galen? Ena sidan av mig säger att fuck det där med barn och familjelivet. Jag har hela livet framför mig. Det är fortfarande väldigt kul att festa, resa och vara spontan. Det finns fortfarande många saker jag vill göra. Jag vill jobba i bar på en semesterort, jag vill jobba som reseledare, jag vill backpacka, jobba i norge på en plattform för att tjäna cash. Jag vill jobba på en kryssning mellan usa och karibien. Allt det där vill jag göra och det vill jag göra nu. Men.. Sen har jag min andra sida som håller mig tillbaka och saknar trygghet och närhet. Lockas till bebismys och kärlek. Att äntligen kunna få allt att falla på plats och inte behöva sitta på soffan med myror i bena för att man inte vet vad man skall göra. Slippa känna sig ensam och alltid ha familjen att luta sig mot. Kunna hitta nya äventyr och resor tillsammans med dom. Men då kommer jag inte kunna ta det där jobbet i magaluf. Jag kommer inte kunna ta en spontan krogen runda efter bion med min tjejkompis. Jag kommer inte kunna ta den där sista drinken jag egentligen inte borde tagit.

Kan inte bara någon välja åt mig?

Likes

Comments