Header

Idag har varit en sådan dag där alla känslor har tagit över, jag har verkligen inte mått bra och känt mig så himla ledsen och nedstämd. Alla dessa känslor man har i kroppen som gravid, det går inte att styra över. Jag är oftast glad men idag har jag inte kunnat vända mitt humör oavsett hur jag har försökt. För varje sak jag försökt att ta mig an har det slutat i tårar. Det har inte hänt något speciellt utan jag antar att det bara är hormonerna som spökar. Ibland kan jag få den känslan utav att vara otillräcklig, det är nog bland det värsta att känna. Jag vill verkligen inte sprida negativ energi men ibland är det skönt att öppna hjärtat och bara skriva att det varit en tuff dag. Det kommer säkert komma flera tuffa dagar framöver, en graviditet bjuder på så mycket känslor i en och samma kaka så ibland vet man varken ut eller in. Jag hoppas att jag kommer må bättre under kvällen när jag får umgås med min familj<3

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Tänk att vår förstfödde, han som förändrade hela vårt liv skall bli en förebild, en hjälte och en stor trygghet för ett litet syskon. Igår låg vi i soffan och då ville Kelian ge mig en stor kram, sedan Gustav en stor kram och likaså med bebisen i magen. Sen sa han " jag vill sova med bebisen" och då började jag längta så otroligt mycket efter att få se dom två tillsammans. Jag vet att Kelian kommer bli en sådan otroligt fin och omtänksam storebror. Jag är inte så orolig över att utöka vår familj. Jag vet att många tänker " hur skall jag kunna älska ett barn till" men det är inget som börjat oroa mig än. Det är så självklart att ett syskon skall komma och förgylla vår värld och vårt familjeliv. Det finns inga tvivel på att kärleken inte kommer att räcka till. Hela vår familj är kärlek och vi är så förväntansfulla på en till att få dela den kärleken med.

Likes

Comments

När vi plussade med barn nummer två kändes allting så självklart, det är vårt liv. Jag tror att de flesta i våra familjer och våra närstående har varit beredda på att det förhoppningsvis skulle komma ett barn till. Jag tror inte att någon blev speciellt chockad men alla blev såklart glada. Det är något speciellt med att berätta just det där att man skall ha barn. Det är så känsloladdat, det är så stort. Det är verkligen livets största händelse (enligt mig) och det måste vara så mäktigt att få se sina barn gå igenom det, att få veta att man skall få barnbarn måste vara en otroligt speciell känsla. Vi berättade väldigt tidigt för våra familjer då dom är en sådan stor del utav vårt liv, jag hade aldrig kunnat hålla något sådant ifrån min mamma. Det hade aldrig gått. Hon är den första jag ringer oavsett vad det är som händer och så kommer det nog alltid att vara.

Våra vänner blev också glada, det är så mycket kärlek och lycka i vårt gäng att man aldrig behöver känna sig nervös för att berätta något. Vi umgås endast med människor som vill oss väl och som blir lika lyckliga åt våra framsteg som vi själva blir. Likaså känner vi för våra vänner. När man blir äldre tror jag det faller sig ganska naturligt att ha mindre vänner som man är mer tajt med än många flyktiga vänner. Det är klart jag fortfarande har bekanta som jag ibland umgås med men det är en stor skillnad på vänskapen nu när jag blivit äldre och skaffat familj. Jag skulle inte säga att jag är mer stängd, jag lär gärna känna nya människor men det tar nog lite längre tid innan jag släpper någon in på livet. Våra vänner känner oss både utan och innan och Kelian har byggt upp en stor trygghet i våra vänner. Det tar lång tid att bygga upp ett sådant band men jag är så otroligt glad över att vi har vår lilla minifamilj. Vi kommer helt enkelt bli en till i vår lilla clique och jag tror att det faller sig nog lika naturligt för alla runtomkring som det gör för oss.


Likes

Comments

This post contains adlinks from AdviralBlus / Byxor / Skal / Solglasögon / Skor / Jacka

En outfit jag skulle vilja bära nu i höst, jag älskar den gröna toppen. Har verkligen fått upp ögonen för grönt nu på senaste. Köpte en sån himla fin klänning i grön och sen dess har jag varit hooked. Armarna på denna toppen gör mig också helt förälskad. Jag bara måste klicka hem den. Något annat jag funderat på till denna höst/vinter är en fuskpäls. Jag har spanat på denna päls ett tag, den finns i massor med roliga färger. Men jag tror att svart skulle vara det smartaste valet som passar till allt. Men är det kanske tråkigt? Skulle ni kunna bära denna outfit? Vilket plagg gillar ni bäst? Glöm nu inte att ni fortfarande får 20 % på nellys egna märken ifall ni skall shoppa!!

Likes

Comments

Godmorgon, två rostade mackor på surdeg och havssalt med gurka ( otroligt goda mackor ni måste testa) yoghurt med müsli och varm choklad. Det är verkligen min standardfrukost just nu, så himla gott. Cravinget för varm choklad håller i sig än men jag försöker att trappa ner för att inte få i mig för mycket socker.

Om ni inte följer mig på instagram ( nikkireijo) borde ni göra det. Jag hade en live igår och det var så himla bra och roliga frågor. Vill man lära känna mig bättre kan det vara bra att följa mig där!

Likes

Comments

Hej älsklingar, ser ni något nytt med mig? Jag har nämligen kapat av flera centimeter utav mitt långa hår och kör nu på kort. Sist jag var höggravid med Kelian gjorde jag samma sak. Det är så skönt att slippa ha långt hår även om det är så himla fint. Jag trivs i det här korta så jag kommer köra på det tills håret växer ut igen. Mitt hår växer väldigt snabbt och starkt så jag har ingen ångest över att jag klippte av det. Många undrar nog hur jag vågar men för mig är det bara hår och det växer alltid ut. Jag passande även på att färga håret så nu känns det verkligen så otroligt fräscht. Vad tycker ni om min nya frisyr?

Likes

Comments

En utav dom vackraste ögonblicken i hela mitt liv. Tänk att vi stod därute på stilla vatten och du gick ner på knä. Jag vet att du var rädd för att inte skapa ett ögonblick värt att berätta om. Men jag behöver inte berätta, det är sådant som inte behöver berättas om. Det är sådant som lyser, sådant som syns.

Likes

Comments

Kan du inte berätta lite mer backstory om dig, Gustav och er familj?

Jag och Gustav träffades på våren 2013. Han hade precis kommit hem ifrån Norge och jag hade det lite trassligt med en gammal relation. Vi har haft gemensamma vänner och har i efterhand kommit på att vi varit på samma fester men aldrig lagt märke till varandra. Just den dagen, den första gången vi träffades var jag med vänner i en park. Han kom med tre vänner och jag som var rätt kall på den tiden brydde mig inte så mycket om vilka dom var. Ändå var det något, ni vet när blicken möts och det sticker till inombords, ni vet när det känns som någon ser ner i ens djupaste hemligheter? Det var precis så. Det var läskigt för mig för jag var väldigt trasig och sårad på den tiden. Jag var inte alls den människan som jag är idag. Ändå är jag glad för allting jag har gått igenom, för det har gjort mig starkare. Gett mig nya perspektiv och fått mig att växa. Jag tror att alla händelser i livet formar en och får en att komma dit man är idag oavsett om dom var bra eller dåliga.

Gustav har berättat efteråt att han frågat en vän om vem jag var så fort dom gick därifrån, att han snappat upp ett intresse direkt och velat veta mer. Det tog ett tag för oss att ses igen efter det, vi pratade lite till och från men det var inte så lätt. Jag hade stora beslut att ta i mitt liv som såhär i efterhand var så otroligt självklara men som jag inte kunde se då. Det är svårt för mig att skriva om utan att gå in på saker som inte hör hit eller som handlar om människor som inte vill vara med här. Jag har väldigt stor respekt för mitt förflutna och har valt att lägga det bakom mig även om det är svårt att gå tillbaka och hoppa över stora delar i en historia. Men det är helt enkelt så vi får göra nu.


Hela sommaren var vår, det fanns bara han och jag. Jag gick med ett stort leende som inte gick att tvätta bort. Jag var där högst upp på toppen där ingen kunde nå mig. Vi var inte ifrån varandra en enda dag. Jag hade blivit förälskad i min bästa vän. Jag bara visste, att det alltid skulle vara vi.

Vi flyttade ihop i augusti och många tyckte säkert att det var ett för stort steg för snabbt men vi båda ville flytta hemifrån och vi bodde redan tillsammans så det kändes onödigt att bo på två olika ställen och betala två olika hyror när vi ändå skulle vara i en lägenhet hela tiden. Vi bodde tillsammans i ett år innan vi fick första tjing på att köpa då vår hyresvärd ville sälja och det gjorde vi. En månad efter att vi signat papper och var nya ägare fick vi reda på att jag var gravid. Jag hade börjat känna mig väldigt trött och illamående men trodde att jag var påväg att bli sjuk. Jag bad Gustav köpa hem ett graviditetstest bara för att försäkra mig om att jag inte var gravid men istället fick vi världens lyckligaste chock. Det var aldrig något prat om att göra abort, vi båda hade redan bestämt oss för att vi ville behålla så vi var bara lyckliga och förväntansfulla. Hela graviditeten gick fort och jag har aldrig mått så bra som när jag var gravid med Kelian, jag kände mig så tillfreds och harmonisk. En söndag den 5 juli 2015,föddes vårt första barn, vår älskade Kelian edvin. Som har förgyllt vårt liv med så mycket lycka och kärlek. Den känslan jag får när jag tittar i hans ögon, går inte att beskriva. Han kom och gjorde mitt liv helt.


Vi levde i bebisbubblan och fick snabbt bli medvetna om hur fort ens barn växer, Kelian blev ett år 5 Juli 2016 och skulle snart skolas in på förskola. Jag glömmer aldrig den dagen när det var dags, jag grät i dagar, jag grät när jag öppnade grinden, jag grät när jag såg honom. Det gjorde ont i mig att behöva lämna honom ifrån mig. Han som jag tagit hand om i ett och ett halvt år. Han som var mitt allt, jag ville inte låta någon annan ha ansvaret över honom. Jag visste inte hur det skulle gå. Den första tiden var otroligt svår att vänja sig vid, jag kände mig vilsen och halv. Förskolan gick bättre än vad jag trodde, Kelian älskade att vara där och det kändes lättare för mig att gå vidare och börja leva mitt liv utanför mammaledigheten. Jag fick nytt jobb och hela familjens rutiner började rulla på igen.

Ju äldre Kelian blev, ju mer plats behövde han och vi kände sakta men säkert att vår lägenhet var för liten. Vi bestämde oss för att sälja vår första lägenhet och köpte nytt i mars i år. Så lagom innan sommaren hade vi installerat oss i vårt nya hem och det kändes så otroligt bra. Kelian fick eget rum, vi fick mer space och vi kunde börja bygga ett familjehem och här bor vi nu och har haft en fantastisk sommar tillsammans där Kelian har hunnit fylla två år.

Lagom sommaren började lida emot sitt slut plussade jag och vi fick reda på att vi skall få ett till barn. Vår älskade Kelian skall bli storebror och vi skall få äran att bli föräldrar igen. Det känns så fantastiskt och som en dröm som blivit sann. Jag är gravid i vecka 15 och vårt andra barn är planerat att komma i mars. Hela familjen är så spänd på att få reda på vem det är som gömmer sig därinne i magen och det får vi förhoppningsvis veta i oktober.

Likes

Comments

Contains affiliate links

1 HÄR 2. HÄR ( adlinks)

Alltså är det bara jag eller är den här dressen hur snygg som helst? Jag är så sugen på att klicka hem den och mysa i hela hösten. Just nu är det även 20 % på alla nellys märken och där igår denna så det känns väldigt värt att klicka hem den. Vill ni kika på den kampanjen hittar ni den HÄR ( adlink). Jag handlar nog mest mina kläder på nelly när det kommer till nätet. Det är där jag klickar mig in först. Vart handlar du?

Likes

Comments