Hos http://www.tourn.se kan du hitta
massor av företag som vill sponsra din blogg med gratis produkter till
produktrecensioner och bloggtävlingar.

För att hitta en sponsor för en gratis produkt eller en bloggtävling så måste
du bara registrera dig helt gratis på Tourn och sedan anmäla dig till de
produkter som du önskar att bli sponrad med.Företaget går sedan igenom din blogg
och din anmälan för att se om de vill bli din sponsor. Om de tycker att din
blogg passar deras företag bra så väljer de i sådana fall att sponsra dig, och
du får då antingen en produkt hemskickad eller en bloggtävling till din
blogg.

Ps!... Just nu tävlar de ut en Ipad-Mini & glöm inte bort att det är helt
gratis! Klicka på länken http://www.tourn.se/redirect/569?u=4475
för att komma dit. /Nikki

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Har glömt att skriva att jag har ny blogg med min vän Sofie. Så om ni vill fortsätta läsa om mitt liv är det bara gå in på http://www.twooatonce.myshowroom.se där du får läsa om mitt liv. Alltså om vad jag gör om dagarna, tips på olika saker m.m. Btw grymt bra blogg!!! Du får även läsa vad min vän skriver. Så två flugor i en smäll.

Likes

Comments

För er som har missat, så fyllde jag år för några dagar sen. Jag fick ganska många olika presenter. Och en som jag fick lite senare vilket var idag var ett skal som min lillasyster hade gjort till mig. Det är till min telefon så hon tyckte det var kul att jag kunde använda den ofta. Det ä många diamanter eller paljetter eller vad det nu kallas. Och den är sjukt skön att hålla, man får ett fast grepp lixom. Ni förstår vad jag menar. Den är ganska fin oxå, det står ju trots allt mitt namn på den!

Likes

Comments

Fick några presenter för några dagar sen. Jag fick en stor väska från märket mulberry som jag sa att jag önskade mig, en ögonfransföelängning, en nagelfixning där jag antingen får fixa förlängning eller förstärkning, en privatkurs i sminkning på make up store, kontanter, en massa alkohol, en stor blombukette som min moster gjorde, en iphone och min favorit en Thailand resa som jag åker på om en vecka. Älskar er alla för alla presenter dem har varit grymma och är grymma <>

Likes

Comments

Fyllde är i lördags, skönt som fan. Tänk dig 18 år all den längtan efter att fylla 18 och nu efter så vill man väl inte bli äldre.....jag hade en härlig kväll med familj och vänner. Åt middag med pappa, vi har som tradition att den som fyller år får bestämma mat så jag valde Kina mat. Och som plus att vara 18 så kunde jag ta en cider. Det roliga va att dem inte ens kolla leg. Antingen så såg jag gammal ut eller så märkte dem att det var min pappa :) efter det runt klockan 9 drog jag till kärrtorp. Var tvungen att köpa cigg och ringa polisen för ett pågående inbrott. Sjukt läskigt. Två maskerade män gick runtom en kofot och en stor stenblock. Duktig som man e så ringer man 114 14. Drog hem runt klockan 00:30 för det börja regna. Och söndag igår alltså var allt annat än enkel. Pappa sa åt mig att städa så jag tänkte aa det är väl den veckliga städdagen så jag började städa. Sen några timmar senare kommer det massa människor som jag känner igen och jag blev så chockad när jag såg vilka det va. Det var typ nästan hela min släkt. Så min pappa hade i hemlighet planerat ett litet kalas eller vad man ska kalla det. Super gulligt :P fick massa fina saker som jag visar senare för jag e inte hemma. Utan är ute på partyts Philip och Pablo. Var ute på snaps i media med dem tidigare.

Likes

Comments

Omg mitt huvud värker som fan. Kommer säga som alla andra "jag kommer aldrig dricka igen". Andra dagen i rad så nu måste jag ligga på soffan i någon dag och på fredag händer det igen. I söndags var det bara jag och tre tjejkompisar. Sen igår var det jag, Sofie, Hanna, Jesper och Linus. Kommer troligen träffa dem på fredag oxå.
Denna natten var hemsk, fick springa och torka spyor och kiss på golvet. Dessutom fick jag byta kläder på damerna för att d var helt borta. Så idag kommer jag vara tvungen att städa, tvätta och bara ligga på soffan för e så bakis så det inte är sant.

Likes

Comments

Idag är första dagen jag är helt ensam utan någon förälder. Han e inte ens i Sverige. Saknar dem massor och det har gått 13 timmar bara. Tänkte att det här är "a piece a cake" eller som sagt lätt som en plätt och jag kommer vara utan dem i nästan tio dagar. Saknar dem redan.......men får bli uppmuntrad av Hanna och Sofie för dem två bruttorna ska slagga hos mig. Blir att utnyttja alla möjliga saker nu när pappa inte är hemma :) från a angel to a biatch. Men måste ju bryta mot reglerna någon gång. Love you guys and I miss you a lot! 😘😘😘😘😘💛💙💜💚❤💗

Likes

Comments

Fyfan vad härligt det är i Sverige nu. Bästa vädret hittills. Hoppas det är lika bra väder nästa vecka när jag har huset för mig själv för pappsen drar till Danmark :) awesome just nu ligger jag i solen och solar lite kan ju inte komma helt vit tillbaka till skolan. Ska vara brunast exept dem svarta.......….

Likes

Comments

Det här med självkänsla är ju ganska viktigt tycker jag. Jag har aldrig haft den bästa självkänslan. Jag känner mig inte alls snygg vissa dagar och vissa dagar kan jag tänka uff vilken modell. Den skiftar lite. Men när jag hör min kusin säga att jag ser smal och bra ut åker min självkänsla upp på topp. För han säger vad han tycker. Det betyder ganska mycket för mig för han har alltid haft pinnsmala tjejer och nu har han en som har lite mer kött på benen. Så det betyder mycket när han säger något sånt. Man blir alltid så glad av att vara med han och att han finns. Har ju bara två kusiner men dem räcker gott och väl för det är dem två bästa man kan ha! Älskar er!

Likes

Comments