ALLMÄNT

Igår fyllde jag 16 hela år, nu får jag börjar övningsköra, jag får börja jobba på "riktigt", my parents får också inte barnbidrag utan istället studiebidrag längre.

Det känns bra att jag är 16 och firade den på det bästa sättet med de finaste vännerna!! Sandra, Frida, Fanny, Maja och Tilda överraskade mig med massa olika tårtor på Årummet med en hel del glass, så mysigt. Jag fick även en väldigt fin present av de. Blev iallafall så glad och tacksam för det de gjorde för mig. Efter jag fikat med girlsen, mötte jag upp familjen på rådhuset för att äta middag på frenchi fast på övervåningen, super god mat verkligen! (Tips!)
Och efter det mötte jag upp tjejerna igen fast på basketmatch, hade en super mysig födelsedag och är så tacksam för alla som var med i den, KRAM

Likes

Comments

Denna dag har spenderats i skolan, hade inte så "jobbig" dag men det är ju ändå skola liksom!! När jag slutade kl 3 vandrade jag hemåt för att plugga, tog allt plugg som jag behövde ta tag i, satt mig vid skrivbordet, tände lite ljus och började bara att plugga. Blev av med en uppsats och flera små läxor, super skönt!!
Nu har jag precis ätit halloumiburgare och sitter i skrivande stund och kollar på "för känd för kärlek" Hahaha, lite kul program!! Jag tycker att Kristian Täljeblad är så charmig <3 smått kär

Xoxo

Likes

Comments

ALLMÄNT

Gamla bilder, när jag befann mig i yngre ålder

Idag har jag varit på prova på dag på ett gymnasie, måste säga att jag blev glatt övertygad om att det är en bra skola. Så vi får se hur det blir.

Just nu steker jag soja Nuggets efter löpning som jag som äta tillsammans med pommes och sallad, mums!!

Likes

Comments

Sandra Beijer, en bloggerska gjorde dessa frågor så jag tänkte göra samma som henne då det verkade roligt!

1. Om du hade fått en dotter nu, vad hade du döpt henne till? Chloé eller Luna, heter Chloé i mellannamn, hihi

2. Har du bra självförtroende? Nej det skulle jag inte säga, men iallafall mycket bättre än vad jag hade förut. Jag vill dock verkligen ha det, jag tycker det är viktigt.

3. Nämn tre saker på din att-göra-lista? På min "bucketlist" vill jag resa jorden runt i bla, Afrika, Maldiverna, Hawaii mm, lära mig surfa och bada i ett vattenfall till exempel ! :)


5. Beskriv ditt drömutseende. En person som skulle vara ganska naja att se ut som måste antingen vara Candice Swanepoel eller Broke Shields som ung, det är de jag kan komma på just nu men det finns såklart massvis med fler!


6. Har du kvar klädesplagg från då du var liten? Ja, ganska mycket speciellt från när jag var riktigt liten. Min mamma har sparat en hel del men då har on sparat de "finaste" kläderna och de i bäst skick.

7. Vad väljer du, godis eller chips? Just nu skulle jag valt godis, godis i smaker som surt, salt och choklad hade varit riktigt smaskigt nu, men annars skulle jag nog valt chips, sourcream & Onion är riktigt gott.


8. Hur uppvaktar man dig? Om man är oblyg, skrattar åt min skämt, tar "ledarrollen" och liksom visar självsäkerhet.

9. Din absolut sämsta egenskap? Det måste nog vara att jag är så envis, måste alltid få min vilja igenom allt haha, vilket ibland kan vara dåligt och påverka andra.

10. Din bästa egenskap? Cringeeee haha, men jag är ändå väldigt snäll och omtänksam, vill allas bästa.

11. Kan man vara vän med sitt ex? Det beror ju verkligen på hur relationen slutade, men om man på något sätt lyckades göra slut på ett smidigt sätt och att båda tyckte det kändes någorlunda "bra" kanske det skulle funka. Men om man skulle ha några känslor kvar skulle jag till exempel inte vilja att mitt ex var med i mitt kompisgäng liksom.

12. Har du kysst en kompis? Yes


13. Hade du kunnat ha distansförhållande? Väldigt tveksamt, det beror verkligen på hur lång distansen skulle vara. I Stockholm, absolut i Skåne, njaa


14. Hur lång är du? 171/172 cm

15. Ett boktips? Mina Drömmars Stad eller alla Hungerspelen.

16. Bäst just nu? Finner inget positivt i nuet, men kanske att en termin kvar väntar innan sommarlovet aka livets tid ;)

17. Om du fick välja att leva i en tv-serie, vilken skulle du välja att leva i då? Gossop Girl eller typ Once upon a time haha


18. Vilken är din bästa danslåt? Like a G6, Hjärtslag, Happy, Från och med Du, kan inte välja än :O

19. Vilken är din favoritstad i världen? Paris eller London

20. Du är en superhjälte – vilken är din superkraft? Att kunna teleportera mig eller osynlighet, lätt
Likes

Comments

MAT, ALLMÄNT

Vaknade av pannkaks doft imorse, steg upp för att äta frukost vilket då blev pannkaka som Kimia lagat, mumsigt!!

Dagens planer
- träna
- äta
- plugga

Har inga mer planer för dagen vilket ändå känns ganska skönt. Imorgon ska jag på prova på dag på en gymnasieskola, och på tisdag ska jag på en till. Är sååå taggad!!

Xoxo

Likes

Comments

ALLMÄNT

Extra syskonen Sofi, Olle och Bella <3 loveu

Hade en mysig fredagskväll och middag med bästa extra familjen. Efter de åkt hem kollade jag om och mami på Amy Winehouse dokumentären "Amy", rekommenderar starkt. Min mamma fullkomligt älskade den förutom den stora och vidriga baksidan med kändisskapet, usch spyr

Likes

Comments

ALLMÄNT

//färgat håret super duper mörkt brunt/ svart // ätit världens godaste glass även kallad trippelgod choklad glass!!

Xoxo

Likes

Comments