View tracker

F R O Z E N Cider från förra året. :)

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Jag tror inte att någon var beredd på att det skulle snöa. Men nu har vi snö, och vilken glädje det är för oss. Nu kan vi åka pulka, bygga snögubbar mm. Jag har varken byggt snögubbe eller åkt pulka på flera år, så det ska bli roligt att få göra det tillsammans med barnen.

Likes

Comments

View tracker

Blåsig dag och fullspäckat schema idag. Möte som har avlöst varandra, tandläkarbesök, bvc mm har vi hunnit med idag. När vi kom hem var alla trötta, så vi valde att vila en stund. Idag har vi inte varit ute pga att det har blåst något ofantligt mycket.

Imorgon ska jag och Luna till mammagruppen. Vi missade förra gången det var, så det ska bli kul att träffa alla igen.

Likes

Comments

Trött men vaken. Barnen är vakna och nu ska vi snart bege oss till förskolan. Idag står det mycket på schemat. Flickorna ska på sitt första tandläkarbesök, nervöst men spännande.

Senare ikväll ska jag iväg på fotbollsträning, hoppas att det inte blåser då, för fy attans vad kallt det är nu.

Likes

Comments

Luna, min fina älskade bebis. Tänk så fort tiden går. Där var hon knappt tre veckor, och nu är hon två månader.

Likes

Comments

Med en kopp Chai Latte i min hand sätter jag mig äntligen ner och pustar ut. Dagen har varit krävande för psyket, och nu är jag helt slut.

Likes

Comments

Stressad morgon, men det gäller att behålla lugnet. Det gick förvånansvärt bra idag, med att klä på sig. Inget gnäll eller bråk. Fast man ska väl inte ropa hej förens man har kommit över bäcken? Mina "stora" flickor är så duktiga på att lyssna när man är ute och går och idag gick de hela vägen till förskolan.

Jag och minstingen gick en lång runda idag. Hon njöt för första gången att ligga i vagnen och vi kunde njuta av promenaden. Det är verkligen skönt att hon har börjat vänja sig vid vagnen, annars har det varit skrik så fort jag har lagt ner henne.

Jag hämtade flickorna från förskolan och de trivs som fisken i vattnet på Nallen (förskolan heter så). Skönt att veta att de har det bra, det känns alltid lite oroligt i hjärtat om de har det bra, men oron lättar alltid snabbt när man möt med glada leenden

Avslutar mitt inlägg med två bilder på mina fina barn. 😊  Likes

Comments