Hellooo idag är det fotboll som gäller för hela slanten !!! Blev nån miss för tydligen trodde västra Frölunda IF att vi anmält oss till att vara med i deras cup , men det hade vi inte men tränaren slängde ihop ett lag så vi är med ändå . Alltid kul med fotboll 🙂 får hoppas att det inte spöregnar hela dagen som det gjorde igår när vi va på Liseberg haha 7 timmar i spöregn men det fanns ju positiva saker som tex ingen kö 👍

Uppdaterar sen hur cupen gick 🙂

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

  • 49 Readers

Likes

Comments

Hej !! Mitt liv har vänts upp och ner och ja känner att mitt liv kommer aldrig bli detsamma igen . Den 26 nov 2015 är den värsta dagen i mitt liv , då lämnade min bästaste bror livet och lämnade mig helt ensam . Kommer aldrig glömma samtalet ja fick av min pappa när han ringer och säger i luren "Peter har gått bort " och ja svarar honom vart har han gått ???? Min pappa säger orden ja absolut inte vill höra " Peter är död" . Släpper telefon kan inte andas och bara gråter vrf ...vrf svarade ja inte igår när han försökte ringa mig men ja va för stressad påväg till nattjobbet och sen hade han ringt mig på morgonen när ja låg och sov . Jag bara grät å grät och mina föräldrar hämtade mig för att vi skulle åka å säga hejdå och det va så hemskt , inte för att han va en död människa utan denna livlösa kropp som fortfarande va varm va min bror . Min älskade bror ja växt upp med , min älskade bror som ja alltid känt samhörighet med . Alla mina syskon va samlade utan en men den ja ville skulle vara där å stötta mig va Peter men han låg där och började få lik fläckar på händerna och bröstet . Vill bara skaka liv i han så han kunde vakna till och dra nått skämt , men nej han gjorde inte det för han va död och ja kommer aldrig få höra hans röst igen . Det va fruktansvärt tungt att åka därifrån å lämna han där på båren . Och dagarna efter hans död ja bara grät och grät . Verkligheten kom ikapp nu skulle begravning ordnas inann vi äns förstått att han är död , ja valde hans kista , hans fina dödsannons och urnan ja typ allt . Jag valde allt som ja trodde han skulle tycka om .

Begravningen hölls 18 dec och blev jättefin trots en urkass präst , kistan och alla fina blommor va jätte vackert . Efter cermonin bjöd vi på smörgås tårta och visade ett fint bildspel som min fina vän hade satt ihop på Peter och lyssnade på fina låtar och alla grät .

Tiden efter har varit hemsk mkt skuldkänslor och saknad gjorde att ja bröt ihop , ja försökte jobba som vanligt men ingenting fungerade . Ungarnas skola och läxor orka ja inte ta tag i alls ? Deras fotboll kollade ja knappt på . Jobbet va ja tankspridd på och kunde inte koncentrera mig alls och när vi hade dödsfall drog ja mig för att gå in å göra iordning dom avlidna för flashbacks från dagen då min bror dog kom då .

Fick börja hos en psykolog och jo det va väll skönt å prata av sig men när ja kom en tredje gång å han inte kom ihåg mig slutade ja gå dit .
Fick en super bra terapeut och då vände det lite fick råd hur ja ska avstyra mina tankar på bästa sett och han går ja hos en idag .

Nu har ja börjat ta tag i mitt liv och mkt börjar ordna upp sig men saknaden försvinner aldrig och tomheten efter min bästaste bror kommer alltid va kvar .
Blev ett långt inlägg om min älskade bror 💜

Får skriva mer imorgon 😘

  • 50 Readers

Likes

Comments

Gick av i morse efter en jobbig vecka 70 timmar usch kändes som ja levde på jobbet.. Sov till ett sen har ja plockat bort resten av julen nu är det inte en enda tomte, skönt men tråkigt för julstakarna lyser upp fint i fönstret.
Va på step förut fy va jobbigt det va svetten rann verkligen, imorgon blir det bodybalance 😄 Sen nattjobb igen.
Tror ja ska gå lägga mig strax så min trötthet inte går över och ja blir pigg. Godnatt på er alla 😘  • 156 Readers

Likes

Comments

Nu kör jag bara ett dagpass kvar å sen blir det nattpasset sen har jag bara en natt kvar sen är jag ledig ett par dagar och det är välförtjänt känner jag 😄 70 timmar snart gjorda denna vecka.. Idag börjar fotbollen och det är bra för vildingarna så dom får utlopp för sin energi... Nu är frukost rasten slut dax att börja jobba igen... ska strax ronda 😄 hörs sen 😘

  • 166 Readers

Likes

Comments

Oj va trött ja är 😔 jobbade i tors natt sov sen några timmar för att sedan gå å jobba på sahlgrenska. Slutade halv tio på kvällen, då mötte ja upp Sara och gick till O'learys. Vi va ganska många till slut, hade trevligt tog det ganska så lungt. Men la mig skit sent ändå så jag fick inte många timmars sömn så är ganska trött nu. Är på jobbet har ca 3 timmar kvar 😔😔😔. Nä nu ska vi fixa kvällsfika till patienterna.
  • 172 Readers

Likes

Comments

Glad att det dygnet är slut 😄 sov nada i förrgår natt fick ju betapred tabletter inför min järn infusion och betapred gör ju en ganska uppåt iallfall en person som är så lättpåverkad av tabletter som jag är.
Låg till ca 03,30 å vred å vände på mig och så ringde kl 05,30, kan säga att jag kände mig inte utvilad 😖 Men bara till att gå upp skulle ju jobba dag på sahlgrenska , vaknade väll till när halva dagen gått.. och då ringer trygghetsjouren å inbeodrar mig för att jobba natten. Så gick direkt när ja sluta för att gå hem å sova nån timma. Men natten gick fort hade massor av göra, så 18 timmar jobba avklarat. Kan säga att jag sov gott sen när jag kom hem 😄 Nu softar jag efter lagat mat och ätit, snart dax för gymmet. puss 😘
  • 192 Readers

Likes

Comments

Ligger i soffan och å softar, kollar Csi 😄. Barnen är hos sin far är ju röd dag imorgon och ja jobbar på lungan. Så han gick med på att ta dom.
Idag har jag vart å fått ny dos järn och mitt Hb hade gått upp till 116 så bra, men ligger fortfarande under referens värdet. Men efter denna dosen borde jag känna mig som en normal pigg människa 😄 och järnet borde ligga på normal nivå. Fick alla andra provsvar också när jag var där och alla va bra utom järn - blodvärdet men det visste jag ju redan..
Va så sugen på nått sött så bakade Cocos bollar, men det släckte inte mitt sug efter något sött jobbigt läge 😭😭😭😭Ska lägga mig tidigt ikväll skulle ju göra det igår för jag skulle ju gå å fika med Sara och hennes med Leo men har tydligen stängt av väckarklockan el va jag gjort, vakna typ vi kvart i elva så där jobbig när man inser att man försovit sig. Hela dagen blir ju kaos efter en sådan uppvaknande.
Nä nu ska jag ner i tvättstugan å hånra mina sängkläder hann inte torka dom hemma för jag slängde in dom i en maskin alldeles för sent... cioooo 😘😘

  • 200 Readers

Likes

Comments

Va på mitt första zumba pass idag och det va skit skoj 😄 haha det tyckte nog dom andra i lokalen med när dom kollade på mig haha, okej hängde väll med ganska bra för att vara första gången men har ju dansen i blodet.

Va sen på ett litet kalas hos mormor som blev 83 1 Jan och passade på ta blodtrycket på henne, som ja annars brukar göra nån gång i månaden. Men det låg bra 😄
Ska lägga mig i tid idag för ska till Sara imorgon på fika med Leo och sen ska ja få järnsprutorna igen..
Såå godnatt 😘😘  • 206 Readers

Likes

Comments