ja då va d söndag igen, väldigt va tiden går fort:P
men denna veckan kan bero på att jag hade jobb halva onsdagen å heöa torsdag fredag. jag har jobbat som vikarie på två skolor här i kållered. måste säga att jag har inte haft så kul på ett jobb innan(jo Telia va fan roligare) lr iaf va d ett tag sedan.

i torsdags hade jag blivit med lurad att gå å se High School Musical 3, detta var en hemsk kväll för mig, men å andra sidan så hade jag Heidi med mig å min kusin Anna var överlycklig efter filmen. så d va väl bra iaf:Dmen som sagt jag plågade mig igenom denna film. enligt min kusin hade jag tydligen ett kul minspel under filmens gång:Pså d säger väl mkt om vad jag tyckte om den.

men på lördag blir d riktig film iaf, då blir d den nya bond filmen, vi blir hela 6st som går på den å d e Jag, Heidi, David, Aku(Alexandra), Bratt å Hugo. innan filmen skall vi även äta på bamboo om jag får ett bord. kommer att bli en trevlig kväll hoppas jag iaf:D

igår kväll va jag med Heidi hela kvällen, var en mkt mysig kväll vi hade, såg på lite film å bara mös ordentligt kan man säga:D körde hennes morsa å styvfarsa till någon dans, hennes morsa va lite på snusen, men gud va kul hon va, haha. Heidi satackarn tyckte d va väldigt pinsamt:Pjag hade bara kul faktiskt:Dhahaha.

men nu orkar jag inte skriva mer, ha d bra:D
 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

ja i torsdags va jag med linda ett par timmar, mkt trevligt. Vi tog bla en promenad på 1mil, tog typ 2timmar. Kände mig lite vilse på ett ställe men det löste sig tillslut å vi kom tillbaka till bilen precis när prakeringstden tog slut typ:Pså tur tur. Efter denna otroliga kraftansträngning så åkte vi å köpte Thai mat, mkt gott men jag va inte berädd på att den skulle vara så stark som den va, men gott va d iaf. brydde mig ju inte heller om jag blev lite svettig lr inte:Psedan kollade vi på film under tiden som vi åt. Filmen heter Taken och handlar om en tjej som skall resa till Europa med en kompis och där blir hon kidnappad, hennes pappa hoppar på ett plan å räddar henne, en film med halv lyckligt slut, halv lyckligt beroende på att hennes kompis dör. Efter detta åkte jag hem till Heidi en stund å myste med en till film:Dtrevligt trevligt. kom hem inte allt för sent eftersom det var begravning på fredagen.

Begravningen:
Det var min Mormors begravning, så det var väldigt jobbigt kan man säga. Efteråt kände jag mig helt apatisk typ, men efter att ha fått i mig lite mat å fått skratta lite med mina kusiner å min lilla syssling Kajsa så kände jag mig bättre. Va några stycken som höll lite tal om min mormor, trevligt var det trotts att det var en begravning. Tycker faktistk att det e lite konstigt att man sitter å skrattar på en begravning liksom, men samtidigt så e d faktiskt bra för annars hade d ju varit ännu jobbigare, å folk kommer ju oftast närmare varandra genom just sorg å skratt. Men som sagt det var fint och det kändes bra.

Efter att vi varit å kollat på kyrkogården med så åkte vi hem och jag tog bilen på en gång för att åka till Heidi å hämta min plånbok som hon tog ifrån mig på torsdags kvällen:PKändes mkt bra att få se henne efter denna känslomässigt utmattande dag å bara få vara med den man tycker om å prata utan att bry sig om vad som igentligen sägs.

sedan var det hem igen å byta kläder å köra min bror till Mölnlycke för en kompis till honom fyllde 18. Hem igen i racerfart å äta mat(vid detta laget var jag hungrig som en varg) som stog fördigt på bordet. Fick grillat kött med potatis å sås, var välbehövligt:Dfick ju bra mat till lunch, men d va ju inte så mkt tyvärr:S:Pjaja.

Igår blev man typ akut inkallad att jobba på Lindgren & Söner å packa kalendrar, så jag gjorde detta i typ 2,5timmar å sedan hem igen å duscha å göra sig fräsh å vidare till Alex för att kolla på fotboll å hocky innan vi åt. Till middag blev d kyckling tacos som va väldigt gott. Lärde mig ngt nytt med, ruccola å taco sås e väldigt gott tillsammans:P(gillar inte ruccola vanligtvis:P)
Efter denna fest måltid så gick vi ner till bergakungen för att se på Max Payne, jag som inte har spelat spelen tyckte att den va helt ok att titta på, hade ju pass hälften räknat ut hur den skulle sluta å vem som va "The bad guy" osv. Men värd att se i vilket fall. Alex å David va inte lika imponerade dock, men dom har ju spelat spelen, dom berättade för mig att filmen tydligen var ett hoppklipp av båda spelen och mkt som inte stämde riktigt. Men vad brydde väl jag mig om detta??haha. Men jag skall spela igenom det första spelet någon dag, har det nedladdat iaf:D

Idag började jag dagen med att åka till kyrkan för att ha ljudet på dagens gudstjänst. Kände mig väldigt seg när jag satt där, men d va en lätt idag å inte så mkt att göra:D Efter detta så fick jag åka å jobba igen å hjälpa min bror att göra klart d vi inte gjorde igår. så man fick ihop typ 2timmar idag med.
sedan kom jag hem å vilade lite å för typ 45min sedan kom jag hem efter att ha cyklat typ 8,5km så nu e jag helt slut i benen iaf:PInte bra får Heidi kommer säkert att plåga mig ikväll bara för att jag inte kommer att orka göra motstånd:Phaha, fast å andra sidan kanske jag får oanade krafter plötsligt;)Tänk på d du..hahaha.

Ne nu skall jag hoppa in i duschen å se till att lukta lite gott igen, kanske till och med skall raka mig idag:Pfår se om jag orkar detta.

Men det var vad jag hade att skriva denna gången iaf.

Likes

Comments

ja då va d tisdag idag då. känner mig fortfarande helt slut efter helgen. va ju konfa återträff å natten mellan lördag å söndag va det några exkonfirmander som tyckte d va kul att springa runt å väcka hela gården vid 4 på morgonen. inte så kul, blev lite sur å hade svårt att somna om efter d.

igår började jag på ett nytt jobb med en prov vecka, men jag vet inte om jag skall satsa på detta lr om jag skall göra bort mig med flit, för detta känns inte som ett jobb för mig alls, det e ett tfl försäljar jobb typ, visst man ringer enskilda firmor men d känns iaf inte rätt. så jag funderar att på torsdag säga d att detta e nog inget för mig iaf, men än e vi inte där så vi får väl se hur jag gör. får väl iaf försöka, även om jag säljer så kan jag ju faktiskt säga så sedan att tack men nej tack liksom:P men den som lever får se helt enkelt:P

nu sitter jag iaf på jobbet, men känner liksom inte att det e jag riktigt, sköna kollegor så d e inte d som e problemet.

Likes

Comments

ja denna veckan har varit kantad av intervjuver på olika jobb, träffat heidi å tagit d lugnt mest. idag innan jag skulle på ett planeringsmöte inför helgen så fick jag ett samtal som sa att jag har fått en provanställning på ett ställe i nästa vecka, så man får väl hoppas att det går bra:D

sedan så planderade vi som sagt inför konfa återträffen i helgen, kommer att bli skit kul, men jag kommer nog dock att sakna heidi, men som tur e finns ju telefon liksom:D

men ajg orkar inte skriva mer nu, men så e d iaf.

Likes

Comments

e så sjukt utttråkad just nu så jag vet inte vad jag skall göra. funderade ett tag på att se en film lr ngt, men d känns som om d e lite sent att börja kolla på en nu. det känns dock som om att jag kanska skall lägga mig å sova innan klockan halv 3, 3 som jag nu gjort i två dagar i rad:P men d e så tråkigt att sova, framför allt så tar d ju emot att lägga sig i en kall säng helt sj:S men vad skall man göra åt d liksom??d finns inget att göra alls.
känner att jag just nu bara sitter uppe för sakens skull, känns kanske så där, men jag e trött fast ändå inte:S lite halv skum känsla faktiskt. men så e d väl ibland antar jag:P

idag har ju i vilket fall som helst varit med david iaf, vi tog ett varv runt sisjön å sedan har vi mest slappat å kollat på film. till middag blev d en pizza, kändes väldigt nyttigt om jag får säga d sj, å d får jag:Phahaha

 

nä men nu pallar jag inte skriva mer

Likes

Comments

ja då har man äntligen fått ett namn på d lilla knyttet, nu mer e man morbror till lilla Olivia:Dhelt fantastiskt när man tänker efter att man sj har varit så liten, mkt svårt att förstå alltså. då va man liten å söt å ställde inte till med så mkt bekymmer, nu har man blivit stor å ja typ söt iaf å har gåvan att ställa till med stora problem om man vill:Pibland även om man inte vill. hahahaha
nä men så illa e d väl inte, lr??hmmm tål att tänkas på.

 

jag har nu mer även en underbar flickvän som heter Heidi. hon betyder mkt för mig som man kan förstå:Dhehe, inte så konstigt direkt:D

annars har jag inte så jätte mkt att berätta, men d kanske kommer längre fram, vem vet???

Likes

Comments

ja fan vad veckorna går fort ibland alltså:P å mkt har ju hänt med kan man säga.

jo så här e d, i fredags kvällden 10sept klockan 19:56 fick jag en systerdotter på 52cm lång och typ 3570g. å d e nog en av de sötaste små varelser jag sett det närmsta. ja jag vet inte vad jag skall säga om det liksom. tyvärr har vi inte fått ngt namn på den lilla tösen än(oj vad gammaldags jag kände mig med det ordvalet:P)men jag hoppas att det snart kommer, blir ju lite lättare när man har ett namn liksom. men den stackarn har magknip och det gör ont, hon skriker till ibland, ett hjärtskärande skrik är det med. man vet inte riktigt vart man skall ta vägen liksom:S lr vad man skall göra.

men nu e dom iaf hemma igen å allt har ju gått bra ändå. hon har iaf en stolt mamma å pappa å jag måste nog säga att mormor&morfar, morbröder och farmor&farfar e en aning stolta med faktiskt:Dhaha, och om inte annat väldigt tacksamma över att allt har gått bra.

i lördags va då familjen ute å hämtade alla barnvagnar å bil stoplar å annat krafs åt syrran, hade hela bilen full med saker. lite små segt. men å andra sidan så fick vi ju ätit på franks så d va ju inte hela världen heller. sedan på kvällen va vi hemma hos mina kusiner för att ha en liten födelsedags middag för min nu mera avlidna mormor. så vi hade först en väldigt god men maffig fisksoppa med räkor å kräftskärtar m.m. sedan efter detta hade vi färska räkor, tror jag lyckades klämma i mig typ 1kg själv, fan va mätt jag va, hade faktiskt lite ont i magen, men d gick ju tillslut över som tur va, för sedan va d ju dags för äpplepaj som var gjord på mormors äpplen(jag å morsan bakade:D)å det blev en god paj. men efter den så kändes d som om att jag hade kunnat rulla hem:S men gott va d iaf:D

sedan i söndags så va jag ute å gick nere i lerkil med Heidi ett bra tag. d va ju kanonväder hela dagen å riktigt varmt å skönt nere vid havet å typ vindstilla med, inte helt dumt vill jag lova.
sedan så åkte jag ner å kollade våra små segelbåtar som då var fulla med vatten, men jag orka inte ösa då, hade ju dessutom inget bra att ösa med, hade behövt en hink för att få d gjort inom en rimmlig tid, så jag sket i d:Dhaha sån e jag ibland.

igår å idag har jag varit på teorikurs för truckkort, å idag har jag gjort provet å hade ett fel på 60 frågor å d va bara ett slarvfel, blev lite sur på mig sj, men å andra sidan så ändrade jag två svar å fick då bara 1 fel istället för 3 så d va ju bra:D imon skall jag då ha den praktiska delen alltså själva körandet:d å d e ju d som e roigt, men d kommer att gå mkt bra, har ju kört förr så d e ju ingen nyhet dirket liksom.

men nu skall jag dra mig tillbaka så jag orkar gå upp imon för att va på plats klockan 8:S så jäkla tidigt, hatar att gå upp så tidigt.

men ha d gött alla haj

Likes

Comments

ja idag har jag inte gjort så mkt alls faktiskt:P mest tagit d lugnt. va å hjälpte syrran få igång sitt internet så dom kan surfa nu, men jag måste gå dit igen om två veckor för att fixa d permanent. har insett att bbb e helt jävla dumma i huvudet. efter att ens bb har blivit inkopplat på station så måste man också logga in på deras sida för att aktivera sitt bredband, jag har välsigt svårt att se varför man måste göra d, d e ju bara ytterligare ett moment som e helt meningslös på alla sätt. kanske skall ta å maila till dom å fråga varför man har ett sådant idiotiskt system på sina saker. för jag har verkligen svårt att förstå poängen med det inte logiskt för fem öre. men men, man kan ju inte göra mer än att acceptera att d e så jävla dumt. men fan va jag stör mig på d iaf.
sedan har jag vart borta där nu ikväll med å fått i mig lite äpplepaj från mormor äpplen, mkt gott(jag som inte gillar äpplepaj liksom:P) så träffa jag busungen Kajsa å den lilla Lisa(mina sysslingar)som va ett bra tag sedan jag såg, så jag fick skojat av mig lite med dom med. var nog uppskattat, iaf hoppas jag d:Phehe

igår va jag med hedi, var mkt trevligt, vi kollade på film å mös lite bara:D d e så d skall vara liksom:Dhehehe.

men nu sitter jag bara å slappar mest å gör inget, mer än att jag lyssnar på musik då:Phaha

Likes

Comments

ja då var denna vekcna slut, å jag fick till och med sluta i rätt tid:Pinte helt dumt kan jag lova er alla:D

imon skall jag treffa hedi igen:D skall bli kul:D

men nu tror jag att jag skall sätta mig å spela lite tv-spel, men jag e samtidigt lite sugen på att kolla på film, får väl se vad d blir tillslut.

haj haj

Likes

Comments

ja idag har d varit en lite små seg, men ändå ganska så soft dag. har inte gjort så mkt, men samtidigt gjort en hel del. ja detta skulle ju kunna få vem som helst att bli knäpp när man läser, men jag e som jag e å bryr mig faktiskt inte så mkt om d. men om d skulle va någon som inte fattar så kan man ju alltid skriva ett inlägg så skall jag svara på d:D

nä men imon skall jag göra en del saker på morgonen å sedan skall jag träffa linda vid 2 tiden, skall bli kul, va et tag sedan vi såg nu så d va på tiden.hehe

men denna veckan har gått ganska så fort iaf, men man har ju känt en viss saknad efter mormor d måste jag allt säga. men jag vet inte hur jag skall förklara d så att man inte verkar okänslig liksom. men jag har inte tagit hennes död så hårt som jag trodde att jag skulle göra. men d kändes så bra allting bara på ngt vis, kan inte förklara. men vad jag vet e att jag har många vänner som finns där som hjälp och stöd, framför allt en, du vet vem du e, men du kanske inte vet precis hur mkt du betyder för mig. men som d e just nu så skrivs inga namn faktiskt, kan hända att folk fattar iaf å d må så vara, men hon betyder mer för mig än hon tror sj säkert.

men så e d. träffa tif igår kväll, d va ett tag sedan, vi köpte lite thai mat, chips å cola så vi va sjukt mätta å belåtna efter det, tror inte ens att vi åt upp alla chipsen, vilket betyder att jag sponsrade honom med chips. jaja han får väl betala igen d. hmm jag betalade även hans mat men d fick jag inga pengar för heller, å d va allt lite jobbigare faktiskt:P

nä nu känner jag inte att jag vill skriva så mkt mer, mkt beror d på att jag inte kommer på ngt mer att skriva också:Pmen men

 

ha d gött alla

Likes

Comments