Det är äääntligen fredag hörni!!
Jag har längtat så efter denna dag hela veckan. Jag ska inte göra något speciellt alls i helgen så som jag vet, men det ska bara bli så skönt med lite lugnt igen efter den jobbiga skolveckan.
Nu tänkte jag iallafall på denna sköna fredag visa lite bilder på mitt halvfärdiga rum. Ganska nyligen bytte jag rum med min lillasyster och vi måste ta bort en stor spegelgarderob i hennes rum så så länge har jag kvar hennes hyllor på en av väggarna, därför fotade jag inte det. Men nu får ni lite fina bilder på min säng istället för hela rummet, så får jag visa er hela rummet senare när det är klart. ;)

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej alla fina!
Nikita heter jag, 15 år o.s.v. som jag redan skrivit i min presentation. Jag tänkte bara köra igång denna blogg med ett litet "hej" inlägg.
Jag har haft blogg tidigare, men som jag nu tagit bort på grund av att jag helt enkelt vill börja på nytt. Jag hade tänkt att blogga om samma saker det vill säga mode, inredning, smink, vardag o lite allt möjligt. Denna gång hade jag tänkt att försöka vara mer aktiv och redigera bilderna lite snyggare till skillnad från sist. Då tror jag också det blir mycket roligare för alla. :)
Hoppas du stannar!!

Likes

Comments