Hej bloggen. Det er efterårsferie, og jeg nyder det så sindssygt meget - det har været virkeligt tiltrængt! Jeg har fri fra arbejde denne uge, så det er bare endnu et plus.

Min efterårsferie har indtil videre været ret uinteressant. I weekenden lå jeg syg med influenza (vidst nok den epidemi med kold lungebætendelse). Her igår sad jeg inde i stuen med min mor og åd slik og hyggede, og idag hentede vi lækre burgere, fritter og dips fra Grillen, som vi guffede til frokost.​Det var egentligt meningen at vi ville tage et smut forbi Strøget bagefter, men vi var så dovne, at vi blev hjemme og hyggede med nogle film!

Jeg har faktisk ikke andre planer end at slappe af her i efterårsferien, udover at jeg skal på Rigshospitalet med nogle venner for at filme en medieproduktion - og jeg har en temmelig vigtig rolle i produktionen, hihi. Glæder mig pænt meget.

Nyd ferien! Mange kys. 

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - klik hér!

Likes

Comments

Jeg græder over hvor forfærdelig, jeg er til at det der med blogning...ih altså!! Jeg har ikke nogle undskyldninger! 

jeg tænkte, at jeg ville prøve noget nyt, istedet for the usual talk om mig, som fortæller om mit kedelige skoleliv og hvad ved jeg - jeg vil vise jer mine juleønsker!! 

Nu er jeg jo ret tidlig på den, og jeg har altid været kendt for, at være tidlig på mine ønskelister, så nu er jeg på den igen - og nu med 3 måneder på forhånd!

Mit første ønske - det er ikke rigtig et ønske, det er bare mig som sparer op til den, og ønsker penge til den ;) - er en Balenciaga Classic City Bag. Jeg kan ikke helt fortælle, om hvilken jeg bedst kan lide - den alle københavner piger render rundt med eller denne her..hmm!! Men i hvertfald har jeg været pretty obsessed med den her i løbet af den sidste måned, og glæder mig til at kunne købe den om ikke så længe! (FÅS HER)

Mit andet ønske er denne SMUKKE SMUKKE army farvede bomber jakke med alle disse patches på - er blevet helt obsessed med denne farve for tiden og også bomber jakker!! (FÅS HER)

MIT TREDJE ØNSKE, SOM JEG ER HELT OPPE AT KØRE OVER er dette smukke SMUKKE cream contour kit fra Anastasia Beverly Hills - som forresten launchede i Danmark idag i Sephora!! Ih hvor jeg glæder mig til, at købe dén, Brow Wiz i Ebony og det ikoniske Glowkit i Sun Dipped. Grunden til, at jeg egentligt ønske mig et cream contour kit og ikke bare deres contour kit i pudderform, er fordi, at jeg er begyndt at se videoer på youtube fra Anastasia's egen kanal, hvor de konturerer og lægger foundation direkte ovenpå, og det ser tusinde gange mere naturligt ud end pudderformen - altså du behøver bogstavelig talt ikke engang at blende konturen ud!! Desuden har jeg allerede et contour kit fra Smashbox Cosmetics, og er ikke så glad for pudderformen. 

Jeg ønsker mig også dette smukke Yves Saint Laurent kort holder - elsker kortholdere, især denne! Kunne ikke finde et billede af den med sølv hardware - men you get the point! (FÅS HER)

Det sidste ikoniske ønske er disse Toga Pulla støvler - ER DE IKKE SMUKKE?!?!? Nej hvor er jeg forelsket...må eje dem! Min veninde har dem i en mørkeblå farve, og jeg kan ikke lade vær med at stirre når hun har dem på - jeg er ikke så bold og statemental og ville ikke turde det, men det ser så lækkert ud med et helt sort outfit også mørkeblå støvler - me likey!! (FÅS HER)

Jeg lagde et billede ind af den nye iPhone 7  i jetblack, fordi jeg egentligt gerne ville snakke om hvor smuk den er? Den er aesthetically satisfying!

Mange kys

Likes

Comments

Halløjsa!

Jeg er tilbage med endnu et indlæg på denne solrige sensommer søndag - jeg er virkelig dårlig til det der med, at have et fast skema om hvornår jeg skal blogge også videre, men jeg havde jo ikke lovet, at der ville komme opdateringer så tit!

Introdagene er nu forbi, og det er nu ved at være en hel uge siden, at jeg officielt startede i skole. Det føltes dejligt, at være tilbage på skolebænken, dog savner jeg sol, sommer og Tyrkiet rigtig rigtig meget; især på nogle af de grå og kedelige dage!

Denne weekend har jeg været en smule syg med hoste og ondt i øret, men det er heldigvis ved at gå over nu, når jeg skal på hyttetur imorgen! Jeg skal på hyttetur med min klasse til Skælskør imorgen. Hvis der er en ting, jeg hader i denne verden, er det at ikke sove i min egen RENE seng. Selv hvis jeg har en anti-bakterie freak veninde, som har det reneste hjem, vil jeg havde den klammeste og mest slidte følelse i hele verden - tror bare, at jeg har en smule OCD i mig...

Jeg har lige afsluttet min blækregningsopgave (troede aldrig jeg skulle sige dette, men synes faktisk at det er en smule sjovt! Men kun en smule!...), og nu sidder jeg med en hårkur i håret. Dernæst skal jeg have farvet brynene (et rigtigt godt fif, hvis man hader at bruge lang tid på at tegne dem op om morgenen!), og derefter skal jeg have ansigtsmaske på, som jeg egentligt plejer at gøre ugentligt, men bare slet ikke har haft tid til de sidste 2-3 uger. 

Jeg tænker, at lige om lidt går jeg på tumblr og surfer lidt der, da tumblr er min personlige kilde til max afslapning!! Idag er en rigtig treat yourself dag!!

God søndag derude!

Likes

Comments

Hej venner.

Lad mig starte ud med at sige, at jeg har været meget MIA lately, og jeg har egentligt bare prøvet at nyde min sommer. Der har været temmeligt stille på bloggen, så det er næsten obligatorisk at opdatere jer om hvad der har foregået her det sidste stykke tid.

D. 13 juli havde jeg jo fødselsdag, hvilket var en ret så vellykket dag, og jeg fik de mest fantastiske gaver. D. 15 juli havde min moster og onkel 10 års bryllupsdag, så vi skulle ud at fejre på Big Horn Steakhouse (kan virkeligt anbefale!!). Derudover har vi bare været nede ved poolen og været små badenymfer.

Imorgen skal vi tilbage til København, og jeg glæder mig utroligt meget. Min kalender er bogstaveligt talt fyldt op indtil d. 10 august, hvor jeg skal starte på gymnasiet. Det er primært veninder som jeg skal ses med, også et par familie medlemmer inklusiv min moster og min storebror.

Jeg opdaterer med billeder osv senere! I kan imellemtiden følge mig på Instagram: nikiitamatinmahr (ja, jeg har fået nyt brugernavn!). 

Mange kys

Likes

Comments

Hej venner.

I dag er jeg lidt kedelig og trist. I nat var der et militært kup i Ankara og Istanbul, hvilket er en små 60 minutter væk med fly. Jeg har aldrig været i et land, hvor der har været et terrorangreb før (med undtagelse af attentatet i København) denne ferie. Første gang var dengang, der var et terrorangreb i Istanbul's Atatürk Lufthavn, som påvirkede mig på den måde, at min mormor skulle have mellemlanding i lufthavnen samme aften blot et par timer efter. Jeg havde tænkt mig, at udtale mig om situationen i et blogindlæg men jeg gjorde det ikke af mange grunde. Ét var, at jeg er og var bange for hvem der kigger med, på hvad jeg skriver på min blog. Jeg er bange for alt det der Intelligence Agency, hvilket også er en del af, at jeg ikke vil debattere om hvorvidt det var et politisk stunt som Erdogan har foretaget, om det er ISIS der står bag det eller om this is real life. 

Jeg vil i hvert fald gerne hjem. Hjem til København. Jeg er bange for, at alle uroligheder pludseligt kommer her til rivieraen. 

Hvad jeg havde troet skulle være 40 solrige dage i en turistpræget by, er endt med dårlige mavefornemmelser og frygt. Jeg har ikke tænkt mig, at gå udenfor bare for at være safe than sorry (ofcourse går jeg ned til poolen, bare ikke udenfor lejlighedens faciliteter). Min familie er på vej ud til et nærliggende supermarked for at hamstre med vand, mælk og andre necessities. I kommer nok til at tænke 'hva, HVORFOR? Det foregik i ISTANBUL.' Ja, og? Vi havde forventet flere terrorangreb i Paris, men pludselig skete det i Nice. 

In any case, har jeg tilføjet mig selv og min mor til Udenrigsministeriet's danskerliste. 

Likes

Comments

Hej bloggen!

Det er nu ved at være et lille stykke tid siden, at jeg har skrevet et indlæg, så nu tænker jeg, at det er på tide, at jeg kommer med en lille opdatering :)

De sidste par dage har været UANMINDELIGT varme - da jeg sad nede ved poolen troede jeg dybt seriøst, at det var over de 40 grader...det var dog kun 32 grader! Jeg blev lidt snydt, ahahah. Jeg er blevet en del brun, og jeg får efterhånden en masse beskeder på Snapchat fra mine venner, som siger at jeg skal slappe lidt af med at tage sol, da jeg tit poster billeder af mine hotdog ben nede ved poolen, hihi. Det er dog alligevel ret sindssygt, at i løbet af en uge, er jeg blevet så sort.

Når jeg ikke er nede ved poolen eller ligger i min seng, ser jeg Netflix. Jeg er blevet OBSESSED med Breaking Bad!! Jeg er næsten færdig med sæson 2, og glæder mig til at se sæson 3!

En anden hobby jeg har fået mig, mens jeg befinder mig her i Tyrkiet er, at få øje på alle de poolside hunks 👀. Der er i alt tre, men der er én ud af de tre, som jeg har et meget godt øje for, og jeg har modtaget mange flirtatious blik tilbage. UHA, hvor ville det være fedt, at lære ham bedre at kende. Jeg kender allerede hans navn, og hvor han kommer fra i Danmark, da min mor har snakket med mig (AWKWARD MOM ALERT!). Jeg har nogle små storytimes, som jeg sidder og gemmer på, indtil jeg har en masse som jeg kan fordele i nogle indlæg. Men der er et par storytimes, som har en DEL med mit tidligere ikke-eksisterende, men nu eksisterende kærlighedsliv!

DESUDEN HAR JEG FØDSELSDAG OM 9 DAGE HUHU!!!!


Mange kys og kram!

Likes

Comments

Hey!

Igår tog jeg til Tyrkiet med min mor, og hold nu kæft hvor er her dejligt! Jeg kommer til at opdatere tit her i løbet af ferien, når nu aftenerne er lidt ensomme når der ingen sol er til at tanne...

I Taxfree shoppen i København's lufthavn gik jeg lidt shopamok, som om jeg ikke har brugt nok penge på makeup de seneste to måneder...

Jeg købte en Smashbox Contour Kit med den fineste lille contour børste.

Jeg købte også denne skønne skønne Michael Kors parfume...den dufter så skønt!!!

Til sidst, men ikke mindst, købte jeg en ny mascara som jeg havde brug for...første gang at jeg køber denne False Lash Wings, men har hørt godt om den.

Kys!

Likes

Comments

Hey!

Jeg tænkte, at jeg ville dele et stort øjeblik med jer - nemlig min 9.klasses dimission! Jeg var virkeligt glad d. 22 juni da vi skulle dimittere, men samtidig også dybt ked af det og trist - jeg skulle også sige farvel til mine gode venner.
Mange af os skal i hver sin retning, jeg skal fx som den eneste på et dansk gymnasium, mens andre skal på IB gymnasier såsom Nørre G og Birkerød Gym. Forhåbentligt kommer vi til at have vores små reunions, men det bliver underligt at gå i skole i samme område som vi plejede at gå i skole sammen, dog uden hinanden.

Jeg dimitterede med det højeste snit i klassen, hvilket stadig sætter et stort smil på læben!! Jeg er stolt af mig selv, jeg havde virkeligt knoklet og nu har jeg sgu min velfortjente ferie!

Kys!

  • 7 læsere

Likes

Comments

​Hej bloggen! Jeg får sommerferie imorgen, og allerede keder jeg mig en del...derfor tænkte jeg, at smide min 'get to know me' op nu istedet for, at udskyde den. 

​HVOR KOMMER DU FRA?

​Jeg er født og opvokset i Danmark, dog kommer mine forældre fra Iran, og jeg har et meget tæt forhold til min iranske familie og selve landet - dog skal det lige siges, at jeg føler mig mere dansk end iransk.

​HVOR MANGE SPROG KAN DU SNAKKE?

Lige pt. kan jeg snakke 4 sprog. Dansk, engelsk, iransk og fransk.

​HVAD SKAL DU EFTER SOMMERFERIEN RENT STUDIEMÆSSIGT?

​Jeg skal på Øregård Gymnasium.

​HVOR SKAL DU HEN I SOMMERFERIEN?

Jeg tager til Tyrkiet her nu på fredag, og kommer tilbage på et tidspunkt i august - godt 40 dage.

​HVORNÅR HAR DU FØDSELSDAG, OG HVAD STÅR DER HØJST PÅ DIN ØNSKELISTE?

​Jeg har fødselsdag d. 13 juli, og lige nu ønsker jeg mig en Stella McCartney taske og et meget fint halstørklæde.

​DU VIRKER BEKENDT...HVOR KAN JEG HAVE KENDT DIG FRA?

​Sidste år havde jeg noget beef med Nadine Pb i noget af en catfight, så evt derfra, ahah.

​HVAD ER DIN ALL-TIME YNDLINGSSANG?

​For mig er der ikke noget, der hedder 'all-time yndlingssang' - jeg skifter yndlingssang så ofte som jeg skifter tøj. Men as of right now, der er det 'Model' af Gulddreng, 'Sommer Sindssyg' af Jimillian, 'Saw It Coming' af G-Eazy, 'D.G.I.F.U' af Chris Brown og Tyga, 'Hot Box' af Bobby Brackins og '3 Strikes' af Terror Jr. 


I denne runde vil jeg svare på så mange spørgsmål. og jeg tror jeg laver en hel serie med de her 'get to know me's.

​Mange kys og kram!

Likes

Comments

​​Hej Nouw! 

Jeg er lige 'flyttet ind' hos Nouw efter et par gode måneder hos Bloggersdelight. Jeg har kendt Bloggersdelight i mange år, men Nouw er noget helt nyt, og jeg glæder mig til, at lære Nouw's forskellige features og funktioner godt at kende.

Jeg har allerede en masse blog idéer, og der skal i hvert fald en lille 'get to know me' op, så I er mere bekendte med hvem, der sidder bag tasterne, ahaha. Men indtil da kan I få det vigtigste at vide!

Jeg hedder Nikita, jeg fylder 15 her til juli (om en måned, huhu!), jeg har lige afsluttet 9.klasse på Østerbro International School, og skal studere på Øregård Gymnasium efter sommer. Og netop på grund af mine studier, vil jeg ikke kunne skrive et blogindlæg hver dag eller hver uge, dog skal jeg nok huske at opdatere så ofte som muligt!

Mange kys og kram fra Nikita

Likes

Comments