Hey venner - julen er officielt ovre og idag er nytårsdag, så godt nytår!!

Synes bare tiden er fløjet væk på det sidste - kan slet ikke tro, at det er 2017 snart!! Tiden kommer til at gå så hurtigt, og inden vi ved det, er det sommerferie og jeg skal gå i 2g og fylder 16, nej hvor er det vildt!

I hvertfald lovede jeg jer lidt tidligere på måneden, at jeg ville skrive om mine nytårsfortsæt. Jeg har altid nytårsfortsæt, men det ender faktisk aldrig med at jeg udfører nogen af dem, desværre - i år kommer det til, at være anderledes - det håber jeg i hvert fald!

· Drik en masse vand - jeg har desværre en super dårlig vane med, ikke at drikke så meget vand som jeg burde. Istedet, når jeg er tørstig, drikker jeg noget cola eller noget juice, hvilket ikke er så sundt

· Begynd at gå i fitness - jeg vil ikke længere være tøsen, der sidder i sengen med en pose bland selv slik mens jeg ser Victorias Secret Fashion Show og sukker over Gigi og Kendall's lækre og muskuløse kroppe.

· Få den sindssygeste sommer krop - det går lidt hånd i hånd med nytårsfortsættet ovenover, men jeg nægter at ligge ved poolen til sommer, og skamme mig over deller eller fedt på kroppen ahahh

· Tænk på dig selv og lad vær med at prioritere andre og deres følelser - jeg har ALTID været den, som ville lade folk træde mig over tæerne i situationer, som ville gøre dem glade og gøre mig virkelig trist, men egentligt er folk bare begyndt at misbruge det gode i det, derfor kommer dette år, og forhåbentligt de mange år endnu, til at handle om mig, mit helbred og min glæde.

· Prioritér forældre fremfor venner - jeg skriver dette fordi, at der er sket nogle private ting i min familie, som har noget med helbredet at gøre, som virkelig var tæt på dødsfald. Derfor har jeg lært mig selv, at sige fra når det kommer til venner; det betyder overhovedet ikke, at i weekenderne ligger jeg og tuder i min seng over hvor asocial og ensom jeg er, jeg er bare et virkelig socialt menneske, som før i tiden har prioriteret mine venner over min familie, og nu bytter jeg bare om på det. Jeg har bare indset, at jeg er virkelig ung, og har så mange år at leve i endnu og at venner kommer og går, men egentligt har mine forældre ikke såååå mange år at leve i endnu, og ja, lidt svært og emotionelt at forklare, but you get the point.

Godt nytår, derude!


Likes

Comments


Hey piger! Siden vi nærmer os julen og nytår med hastige skridt, tænkte jeg at jeg ville dele nogle super fine kjoler som passer så godt til disse helligdage vi nærmer os - eller en anden anledning!

Personligt er den brune satinkjole min yndlings - synes den er sååå fin!

God søndag aften, tøser!

Likes

Comments

Hej folkens! Jeg kommer med endnu en ønskeliste, da jeg har fundet nye ting, som jeg gerne vil tilføje til den ellers så ret lange liste. Billeder kommer nedenunder + links til de diverse items.

Lige i øjeblikket er jeg igang med AT uge, som er rigtig hårdt. Heldigvis er det torsdag, og weekend og juleferie er lige rundt om hjørnet. For at være helt ærlig, er det som står allerhøjest på min ønskeliste søvn - jeg vil bare gerne have 2 uger hvor jeg sover mine dage væk, og når jeg ikke sover, ser jeg en god serie eller film på Netflix...much needed!

Jeg har også i den seneste tid fundet på nogle nytårsfortsæt og mål, som jeg gerne vil udføre i 2017...dem deler jeg med jer, når vi engang er tættere på nytår.


Som I kan se på den fine collage jeg har sat sammen, har jeg et par vold lækre sko - ét par til de kolde vintermåneder, ét for at se både super sporty ud og for at fusserne er comfy og til sidst, ét par for at se røv stilfuld ud - hele pakken!!! Hele denne collage er præget af, at jeg skal være komfortabel mens jeg er i skole, men ikke ligne en slacker med jogging sæt - et Juicy Couture sæt ville nu også være super lækkert!

Jeg håber, at I kunne lide indlægget - mange kys, Nikita.

Likes

Comments

Hey friends. Som lovet er der billeder fra årsballet. I skrivende stund ligger jeg i min seng og slapper af. Jeg har haft fri fra skole igår og har det også på mandag, så jeg holder en lille mini ferie.


Husk at følge med på min instagram, hvor jeg sætter billeder op noget oftere.

Mange kys

Likes

Comments

Hey friends. I dag er bare ikke min dag. For et par dage siden, bloggede jeg jo om den smukke kjole som jeg havde bestilt fra Missguided i en størrelse 36...den er ankommet netop idag, og jeg havde set frem til at få og prøve den på...DEN ER SGU FOR LILLE, MATE!!!! Nej, nej nej, hvor havde jeg bare glædet mig til, at have den på, den er så lækker og elegant! I hvert fald, kan jeg ikke nå at få en ny, da 32 og 34 kun er på lager lige nu, og har brug for en 38. Shit happens.

Det gav mig dog muligheden til at købe 2 nye lækre kjoler, som I kan se her forneden.

Krydser så meget fingre for, at de nye kjoler passer mig!

Mange kys

Likes

Comments

Hej bloggen. Det er efterårsferie, og jeg nyder det så sindssygt meget - det har været virkeligt tiltrængt! Jeg har fri fra arbejde denne uge, så det er bare endnu et plus.

Min efterårsferie har indtil videre været ret uinteressant. I weekenden lå jeg syg med influenza (vidst nok den epidemi med kold lungebætendelse). Her igår sad jeg inde i stuen med min mor og åd slik og hyggede, og idag hentede vi lækre burgere, fritter og dips fra Grillen, som vi guffede til frokost.​Det var egentligt meningen at vi ville tage et smut forbi Strøget bagefter, men vi var så dovne, at vi blev hjemme og hyggede med nogle film!

Jeg har faktisk ikke andre planer end at slappe af her i efterårsferien, udover at jeg skal på Rigshospitalet med nogle venner for at filme en medieproduktion - og jeg har en temmelig vigtig rolle i produktionen, hihi. Glæder mig pænt meget.

Nyd ferien! Mange kys. 

Likes

Comments

Jeg græder over hvor forfærdelig, jeg er til at det der med blogning...ih altså!! Jeg har ikke nogle undskyldninger! 

jeg tænkte, at jeg ville prøve noget nyt, istedet for the usual talk om mig, som fortæller om mit kedelige skoleliv og hvad ved jeg - jeg vil vise jer mine juleønsker!! 

Nu er jeg jo ret tidlig på den, og jeg har altid været kendt for, at være tidlig på mine ønskelister, så nu er jeg på den igen - og nu med 3 måneder på forhånd!

Mit første ønske - det er ikke rigtig et ønske, det er bare mig som sparer op til den, og ønsker penge til den ;) - er en Balenciaga Classic City Bag. Jeg kan ikke helt fortælle, om hvilken jeg bedst kan lide - den alle københavner piger render rundt med eller denne her..hmm!! Men i hvertfald har jeg været pretty obsessed med den her i løbet af den sidste måned, og glæder mig til at kunne købe den om ikke så længe! (FÅS HER)

Mit andet ønske er denne SMUKKE SMUKKE army farvede bomber jakke med alle disse patches på - er blevet helt obsessed med denne farve for tiden og også bomber jakker!! (FÅS HER)

MIT TREDJE ØNSKE, SOM JEG ER HELT OPPE AT KØRE OVER er dette smukke SMUKKE cream contour kit fra Anastasia Beverly Hills - som forresten launchede i Danmark idag i Sephora!! Ih hvor jeg glæder mig til, at købe dén, Brow Wiz i Ebony og det ikoniske Glowkit i Sun Dipped. Grunden til, at jeg egentligt ønske mig et cream contour kit og ikke bare deres contour kit i pudderform, er fordi, at jeg er begyndt at se videoer på youtube fra Anastasia's egen kanal, hvor de konturerer og lægger foundation direkte ovenpå, og det ser tusinde gange mere naturligt ud end pudderformen - altså du behøver bogstavelig talt ikke engang at blende konturen ud!! Desuden har jeg allerede et contour kit fra Smashbox Cosmetics, og er ikke så glad for pudderformen. 

Jeg ønsker mig også dette smukke Yves Saint Laurent kort holder - elsker kortholdere, især denne! Kunne ikke finde et billede af den med sølv hardware - men you get the point! (FÅS HER)

Det sidste ikoniske ønske er disse Toga Pulla støvler - ER DE IKKE SMUKKE?!?!? Nej hvor er jeg forelsket...må eje dem! Min veninde har dem i en mørkeblå farve, og jeg kan ikke lade vær med at stirre når hun har dem på - jeg er ikke så bold og statemental og ville ikke turde det, men det ser så lækkert ud med et helt sort outfit også mørkeblå støvler - me likey!! (FÅS HER)

Jeg lagde et billede ind af den nye iPhone 7  i jetblack, fordi jeg egentligt gerne ville snakke om hvor smuk den er? Den er aesthetically satisfying!

Mange kys

Likes

Comments