Hey venner - julen er officielt ovre og idag er nytårsdag, så godt nytår!!

Synes bare tiden er fløjet væk på det sidste - kan slet ikke tro, at det er 2017 snart!! Tiden kommer til at gå så hurtigt, og inden vi ved det, er det sommerferie og jeg skal gå i 2g og fylder 16, nej hvor er det vildt!

I hvertfald lovede jeg jer lidt tidligere på måneden, at jeg ville skrive om mine nytårsfortsæt. Jeg har altid nytårsfortsæt, men det ender faktisk aldrig med at jeg udfører nogen af dem, desværre - i år kommer det til, at være anderledes - det håber jeg i hvert fald!

· Drik en masse vand - jeg har desværre en super dårlig vane med, ikke at drikke så meget vand som jeg burde. Istedet, når jeg er tørstig, drikker jeg noget cola eller noget juice, hvilket ikke er så sundt

· Begynd at gå i fitness - jeg vil ikke længere være tøsen, der sidder i sengen med en pose bland selv slik mens jeg ser Victorias Secret Fashion Show og sukker over Gigi og Kendall's lækre og muskuløse kroppe.

· Få den sindssygeste sommer krop - det går lidt hånd i hånd med nytårsfortsættet ovenover, men jeg nægter at ligge ved poolen til sommer, og skamme mig over deller eller fedt på kroppen ahahh

· Tænk på dig selv og lad vær med at prioritere andre og deres følelser - jeg har ALTID været den, som ville lade folk træde mig over tæerne i situationer, som ville gøre dem glade og gøre mig virkelig trist, men egentligt er folk bare begyndt at misbruge det gode i det, derfor kommer dette år, og forhåbentligt de mange år endnu, til at handle om mig, mit helbred og min glæde.

· Prioritér forældre fremfor venner - jeg skriver dette fordi, at der er sket nogle private ting i min familie, som har noget med helbredet at gøre, som virkelig var tæt på dødsfald. Derfor har jeg lært mig selv, at sige fra når det kommer til venner; det betyder overhovedet ikke, at i weekenderne ligger jeg og tuder i min seng over hvor asocial og ensom jeg er, jeg er bare et virkelig socialt menneske, som før i tiden har prioriteret mine venner over min familie, og nu bytter jeg bare om på det. Jeg har bare indset, at jeg er virkelig ung, og har så mange år at leve i endnu og at venner kommer og går, men egentligt har mine forældre ikke såååå mange år at leve i endnu, og ja, lidt svært og emotionelt at forklare, but you get the point.

Godt nytår, derude!


Likes

Comments


Hey piger! Siden vi nærmer os julen og nytår med hastige skridt, tænkte jeg at jeg ville dele nogle super fine kjoler som passer så godt til disse helligdage vi nærmer os - eller en anden anledning!

Personligt er den brune satinkjole min yndlings - synes den er sååå fin!

God søndag aften, tøser!

Likes

Comments

Hej folkens! Jeg kommer med endnu en ønskeliste, da jeg har fundet nye ting, som jeg gerne vil tilføje til den ellers så ret lange liste. Billeder kommer nedenunder + links til de diverse items.

Lige i øjeblikket er jeg igang med AT uge, som er rigtig hårdt. Heldigvis er det torsdag, og weekend og juleferie er lige rundt om hjørnet. For at være helt ærlig, er det som står allerhøjest på min ønskeliste søvn - jeg vil bare gerne have 2 uger hvor jeg sover mine dage væk, og når jeg ikke sover, ser jeg en god serie eller film på Netflix...much needed!

Jeg har også i den seneste tid fundet på nogle nytårsfortsæt og mål, som jeg gerne vil udføre i 2017...dem deler jeg med jer, når vi engang er tættere på nytår.


Som I kan se på den fine collage jeg har sat sammen, har jeg et par vold lækre sko - ét par til de kolde vintermåneder, ét for at se både super sporty ud og for at fusserne er comfy og til sidst, ét par for at se røv stilfuld ud - hele pakken!!! Hele denne collage er præget af, at jeg skal være komfortabel mens jeg er i skole, men ikke ligne en slacker med jogging sæt - et Juicy Couture sæt ville nu også være super lækkert!

Jeg håber, at I kunne lide indlægget - mange kys, Nikita.

Likes

Comments

Hey friends. Som lovet er der billeder fra årsballet. I skrivende stund ligger jeg i min seng og slapper af. Jeg har haft fri fra skole igår og har det også på mandag, så jeg holder en lille mini ferie.


Husk at følge med på min instagram, hvor jeg sætter billeder op noget oftere.

Mange kys

Likes

Comments

Hey friends. I dag er bare ikke min dag. For et par dage siden, bloggede jeg jo om den smukke kjole som jeg havde bestilt fra Missguided i en størrelse 36...den er ankommet netop idag, og jeg havde set frem til at få og prøve den på...DEN ER SGU FOR LILLE, MATE!!!! Nej, nej nej, hvor havde jeg bare glædet mig til, at have den på, den er så lækker og elegant! I hvert fald, kan jeg ikke nå at få en ny, da 32 og 34 kun er på lager lige nu, og har brug for en 38. Shit happens.

Det gav mig dog muligheden til at købe 2 nye lækre kjoler, som I kan se her forneden.

Krydser så meget fingre for, at de nye kjoler passer mig!

Mange kys

Likes

Comments