Header

Min första söndag i Norge, och kanelbullensdag i Sverige. Jag har sett 100 bilder överallt på vänner som bakat och ätit kanelbullar jag blev så sugen och tänkte jag går och köper en bulle.

1. Det finns inte kanelbullar i Oslo.

Synd för mig jag som va så sugen.. Men jag tänkte att någonting måste jag köpa jag va så godissugen!

2. INGENTING är öppet på söndagar....!

Så nu ligger jag här hemma och tuggar på några äppelskivor..


Likes

Comments

​Inatt kunde jag inte sova en sekund.. låg och frös och kände mig ensam. 
Allt känns bra här i Oslo, det är kul på jobbet och jag bor i en fin lägenhet väldigt centralt, oslo är en superfin stad, men jag har ingen att dela allt det här med. Känner mig bara så väldigt ensam. När jag gick till sats här om dagen och skulle träna ville hon som jobbade där att jag skulle skriva upp 5 kompisar som skulle få en Pt timme. Men jag har inte ens 5 kompisar. Det är inge kul att känna sig såhär.. 

Likes

Comments

Nu saknar jag mamma faktiskt... Gick upp imorse och diskade, städade, tvättade, gick och tränade (det va kul, raggade upp en ny träningskompis som också kör crossfit) sen gick jag och handlade.... Har aldrig lagt pengar på något så tråkigt som toalettpapper, tvättmedel och diskmedel.. Nu ska jag ta en dusch och sen ska jag jobba igen.

Min fina mamma och lillasyster! Love u!

  • 1391 readers

Likes

Comments

Jag har ju börjat träna på sats här även fast det gör ont i hjärtat Att inte köra crossfit. Men måste ändå säga att deras lokaler är sjukt fräscha och stora. Nu jag har jag tränat crossfit i mer än 2 år och varit instruktör ett bra tag. Det är lite skrämmande och se hur dålig teknik folk har när dom tränar.. Men det skulle ju va helt fel av mig att gå fram till muskelknutten på gymmet och rätta till hans teknik. Det som skrämmer mig ännu mer är när jag ser folk som tränar med personlig tränare och dom använder helt fel teknik och ptn står och hejar på utan att rätta till!!

Likes

Comments

Igår va min första dag på jobbet. Det gick jättebra tycker jag. Jag är jobbar som host vilket betyder hovmästare ish. Alla va så snälla mot mig och det va riktigt kul! Det bästa med passet var att eftersom det va ett upplärningspass så får man smaka deras jumbo combo vilket är en förätt med alla deras förrätter! Så himla gott.
Ikväll jobbar jag igen och jag ser fram emot det.

Alltså ni kan inte förstå hur stor den där glassen är! Det är hard rock cafés "hot fudge brownie"! Alltså varje gång någon beställde den sa jag wow. Ma måste typ va 3 pers för att ha en chans att äta upp hela. Och även då får man nog rätt ont i magen.

  • 1197 readers

Likes

Comments

Känner ni er omotiverade till att träna eller bara tycker att det är tråkigt, så är ett hett tips att hitta en träningskompis. Det är alltid roligare att träna tillsammans med någon annan. Ni kan utmana varandra, peppa varandra, hjälpa varandra att rätta till teknik osv. Jag har en superwoman till träningskompis. Det bästa är att hon är snäppet bättre än mig på allting så jag blir alltid så himla irriterad och vill träna mer för att bli bättre än henne. Jag får alltid jaga henne när vi tränar tillsammans vilket gör att jag tar i lite hårdare hela tiden för att ha en chans. Utan henne hade jag inte kunnat pressa mig på samma sätt och hade inte utvecklats lika snabbt.


Likes

Comments

Igår när vi va ute och gick runt typ hela Oslo så gick vi igenom typ världens finaste park! Känner mig som värsta turisten. Idag har jag mitt första arbetspass på hard rock, ska bli så kul! Önska mig lycka till! Men nu ska jag kolla på paradis hotell och äta frukost. :)

  • 1258 readers

Likes

Comments

Emilia lurade med mig på thaiboxning jag har testat det en gång förut och det va lika jobbigt som jag mindes det! Det är perfekt för mig att testa lite olika sporter nu så jag är fullt förbered till det jag tränar för just nu i november! En sak som jag blir lite irriterad på när jag tränar annat än crossfit är att jag tycker folk "fuskar". Som idag på boxningen skulle man hela tiden göra armhävningar typ, bara att när han säger gör 20 armhävningar så gör jag "crossfit standard" dvs går hela vägen ner nuddar brösten i backen och hela vägen upp på raka armar. Medans alla andra gör halvdana gym push ups! Detta gjorde ju såklart att jag kom sist varje gång vi skulle göra armhävningar, och jag hatar att komma sist men jag hatar också att fuska..

Likes

Comments

Goooood morgon!
Har legat och dragit mig i sängen och kollat på Paradis hotell den här morgonen också. Nu ska jag gå ut och ta en promenad med min nya kompis Emilia hon ska visa mig runt lite. Dagens to do list är att fixa bankkonto och telefonnummer. Vilket jag inte lyckades med igår. Ikväll ska jag på thaiboxning.

Likes

Comments

Jag blir ju påriktigt förföljd av oljud! Jag har ju berättat om lövblåsaren som kom och väckte mig varje morgon på Gullmars. Det är en stor anledning till att jag ville flytta. Inatt va första natten i Oslo och så klart så står det störta lastbilen jag sett i hela mitt 20åriga liv och ställer sig utanför mitt fönster och blinkar oranget ljus och piper som det vore världskrig.!?!? Hoppas detta bara va en tillfällighet.. Annars har Oslo levererat! Nu har jag packat upp alla mina saker också så nu är det inte bara kaos utan organiserat kaos!

  • 1346 readers

Likes

Comments