Header

Come on! Är inte det här alla makeup galna människors dröm? I alla fall mina. Till er som söker inspiration, varsågoda. En del saker är mera exlusiva medans de andra är mindre och till ett nedsatt julrabatts pris. Länkar vart ni hittar alla produkter!

1 // 2 //3 // 4 // 5 // 6 // 7 // 8 // 9 //

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej på er! Ett tag sen va? Förlåt mig. Men, provveckan har varit och nu farit så jag tänker skylla på den, haha. Har suttit med denna önskelista dag för dag och nu är den äntligen färdig. Ni tänker säkert, önskar hon sig ett Eiffel torn? Nej då. Ska förklara.

Vi kan ju börja med Eiffel tornet som kanske ser lite intressant ut. Jag och min pojkvän funderar på att spara pengar till Paris i Februari. De senaste månaderna har jag velat åka dit. Kanske fel årstid i början av året men måste bara få åka någonstans vart som helst så snabbt som möjligt och Frankrike är nog det som varit på nummer ett. Jag önskar mig då pengar och tillåtelse att få flyga dit i tre/fyra dagar på Sportlovet.

Sen på listan är det Anastasia Beverly Hills nya ögonskuggspalett "Prism" som fallit i mina ögon. Älskar alla färger i paletten och den passar både till vardag och fest. Paletten hittar ni HÄR!

Olaplex är en mirakel produkt för håret. Mitt hår är som en enda sliten buske och behöver verkligen treatments. Har hört och sett att produkten är superbra och vill själv testa på den för att se resultat. Hittar ni HÄR!

Carolina Gynnings vinglas är super unika och snygga! Skulle vilja börja samla på inredning och olika ting för att sedan i famtiden flytta till en lägenhet. Hennes produkter och glas hittar ni HÄR!

Pengar och presentkort är något jag också önskar mig. Skulle själv vilja spara till någon väska eller necessär av tex. Gucci eller liknande. Presentkort är supersmidigt när man åker till stan för att köpa något behövligt när pengarna är slut, haha.

Underkläder är något jag är i behov av nu. Detta set från Loungeunderwear är såå snyggt! Hittas HÄR !

Likes

Comments

Hej! Sitter nu på lektion och har fysik. Längtar till helg, vill bara att det ska bli höstlov... Har inga planer för ihelg så det känns skönt. Ikväll ska jag inte göra något speciellt förutom att titta på det nya avsnittet av Riverdale, finally!

Vad ska ni göra ihelg?

Likes

Comments
Wanties from Nelly.com

Länk 1 / Länk 2 / Länk 3

Länk 4 / Länk 5

Likes

Comments

Hej. Mycket som ligger i tankarna nu. Skola, stress samt att snart är det höstlov. Har planerat och planerat men känns som att inget blir "tillräckligt" bra. Svergie? Estland? eller bara stanna kvar här i Finland?! Min pojkvän har ju fått körkort för snart två månader sen och nu vill vi åka på roadtrip. Ska även ta med kära vän Jasmine och hennes pojkvän. Hittade en villa att hyra i Finland men vi får se hur det blir, hade gärna velat att en badtunna eller jacuzzi skulle ingå, men tyvärr. Förresten, har ju inte bloggat som ni sett på över en månad. Jasmine fick mig att skriva detta blogginlägg och för att tala sannning så är det superkul att blogga. Dock, min inspiration finns inte längre och då blir det tråkiga inlägg, som denna lol.

Igår satt jag och skrollade på snapchat och Jeffree Star berättade att han kommer till Finland, is this even for real?? Blev helt i extas, haha och visste inte vart jag skulle ta vägen. Har ju funderat att hyra en villa då från 19-20.10 och Jeffree ska vara i Finland den 20-21.10. Vet nu inte riktigt hur jag ska slippa mig till Helsingfors, men håller tummarna att det ändå blir av.

Vad ska ni göra på höstlovet? Några planer?

Likes

Comments

Jacka Chiquelle / Tröja BikBok / Byxor Lindex

Likes

Comments

Då var denna helgen förbi. I fredags var jag till Vasa på kvällen och körde runt. Inget speciellt. Träffade vänner och umgicks. Nästa dag fixade jag mig inför kvällen. Hade bokat bord vid Amarillo i Vasa för att testa på "The Table". Vi blev serverade på flera drinkar och trerättersmiddag. Vi hade till och med en egen kock, så roligt. Chit cattade med tjejerna och hade svinkul. Inte ofta man är pojkfri, haha. Efter restaurangen for jag hem till Davids. Han var ute med sina killar så somnade innan han kom hem. Idag är det söndag.. Tråkigt. Veckorna går snabbt men helgerna ännu snabbare. Längtar tills höstlov, har funderat på en liten roadtrip med några vänner, får se hur det bli. Hörs

För att se mer bilder, checka min instagram: Bynikita

Likes

Comments

Idag är det onsdag, skolan gick helt okej. Började senare idag vilket var skönt! Första timmen hade vi studiehandledning i två timmar, matematik och avslutade med engelska. Är hos Davids nu och gör inte inte så mycket. Ikväll har jag inga planer förutom att göra läxor.

Satte ihop ett collage lite snabbt.

Likes

Comments

Helgen susade förbi och nu är det redan tisdag. Jag tycker dagarna går riktigt fort här i skolan. Det har redan gått 2 veckor och nu inne på tredje. Kan kanske vara för att jag tycker timmarna inte är så värst tråkiga. Nu har vi skaffat datorer och älskar att sitta och göra uppgifter på den. Känns som att man börjar "ta tag i livet nu". Har även skaffat planer inför helgen och är såå taggad. Ringde nämligen till Amarillo igår och bokade "The Table" till oss tjejer. Har inte haft någon tjejkväll på en stund och ska bli skönt att bara få tala ut.

Bilden är tagen från min instagram, Bynikita

Likes

Comments