Fyller 16 år om exakt 8 dagar, eller nästan 7. Har egentligen inget speciellt som jag önskar mig förutom en telefon annat än smink. Brukar inte fira födelsedagar som andra "traditioner". Presenter är inte något som jag vaknat upp till varje år heller. Inget jag lider av, haha. Ett år äldre, wow grattis. En av mina favorit youtubers är Jeffree Star och något som jag önskar mig är hans produkter men även produkter han tipsat om. Man kan köpa hans produkter från europa på webbsidan; beautybay.com. I alla fall.. idag var skolan riktigt jobbigt. Hade världens huvudvärk och skolfotografering. Presenterade även ett projekt på hälsolära och har prestationsångest. Fick en blackout men annars gick det väl helt ok. Inga planer för helgen är inbokade, man får vänta och se. Annars ha det gött!


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Jacka Chiquelle / Tröja BikBok / Byxor Lindex

Likes

Comments

Då var denna helgen förbi. I fredags var jag till Vasa på kvällen och körde runt. Inget speciellt. Träffade vänner och umgicks. Nästa dag fixade jag mig inför kvällen. Hade bokat bord vid Amarillo i Vasa för att testa på "The Table". Vi blev serverade på flera drinkar och trerättersmiddag. Vi hade till och med en egen kock, så roligt. Chit cattade med tjejerna och hade svinkul. Inte ofta man är pojkfri, haha. Efter restaurangen for jag hem till Davids. Han var ute med sina killar så somnade innan han kom hem. Idag är det söndag.. Tråkigt. Veckorna går snabbt men helgerna ännu snabbare. Längtar tills höstlov, har funderat på en liten roadtrip med några vänner, får se hur det bli. Hörs

För att se mer bilder, checka min instagram: Bynikita

Likes

Comments

Idag är det onsdag, skolan gick helt okej. Började senare idag vilket var skönt! Första timmen hade vi studiehandledning i två timmar, matematik och avslutade med engelska. Är hos Davids nu och gör inte inte så mycket. Ikväll har jag inga planer förutom att göra läxor.

Satte ihop ett collage lite snabbt.

Likes

Comments

Helgen susade förbi och nu är det redan tisdag. Jag tycker dagarna går riktigt fort här i skolan. Det har redan gått 2 veckor och nu inne på tredje. Kan kanske vara för att jag tycker timmarna inte är så värst tråkiga. Nu har vi skaffat datorer och älskar att sitta och göra uppgifter på den. Känns som att man börjar "ta tag i livet nu". Har även skaffat planer inför helgen och är såå taggad. Ringde nämligen till Amarillo igår och bokade "The Table" till oss tjejer. Har inte haft någon tjejkväll på en stund och ska bli skönt att bara få tala ut.

Bilden är tagen från min instagram, Bynikita

Likes

Comments

Hej på er! Har nog alltid gillat att skriva men inte riktigt tagit initiativet och börjat. Jag kan inte lova något men känner att detta kan va en kul grej. Prata av mig. Berätta om planer och min vardag. Något jag funderar på..

Ni kanske inte känner mig så bra så här är en lista så ni får något mån om hur jag verkar.

1. Har du något smeknamn?

Kallas ofta Kiita, eller så bara Nikita.

2. Har du något konstigt du alltid behöver göra?

Konstigt. Hm.. Kompisar säger jag är underlig men kommer faktiskt inte på något "jätte" märkvärdigt.

3. Andra måsten?

Snapchatta, titta till sociala medier och äta skräpmat, haha

4. Några lyxvanor?

Nej.

5. När ingen ser, vad gör du då?

Sjunger, dansar ibland och pratar med mig själv.

6. Vad stör du dig på hos andra?

En sak jag hatar är när någon inte lyssnar. Enligt mig själv är jag en god lyssnare men jag TÅL inte när personen man konverserar med börjar knappa på sin telefon eller något annat. Pratar jag, lyssna då. Annars när folk är respektlösa och tror dom är någonting.

7. Vad är din sämsta sida?

Har väl inte den bästa självkänslan. Kan tycka att jag borde "ändra" mitt utseende ibland. Vill bygga muskler och få mera form. Men inte klaga. Alla är fina på sina sätt. Har bara gått igenom en stor förändring med min kropp och har väl då fått en mera "normalviktig" kropp så att säga, inget jag borde tycka illa om.

8. Vilken sida av sängen sover du på?

Hemma sover jag på den vänstra sidan men hos Davids blir det ofta tvärtom.

9. Vad gillar du för filmer?

Jag gillar thriller, action, och komedi är väl något rent spontant som man alltid ändå lägger på och visar sig att är bra.

10. Gråter du ofta?

Nej, eller ja. Men inte ofta jag gråter i mängder. Kan vara något smått som ganska lätt går över.

11. Har du något som du ofta säger åt andra att göra men aldrig gör det själv?

Vet inte. Svår fråga. Är nog inte den personen som ifrågasätter saker personer gör. Brukar nog inte ge råd till andra att sluta göra "olika saker" för är väl värre själv haha. Frågan var svår och mitt svar blev nog inte så bra heller.

12. Vad sjunger du när du står i duschen?

Sätter alltid på min spotify lista och sjunger till det som spelas upp.

13. Vad önskar du dig mest just nu?

Pengar. Önskar mig att få resa med min pojkvän, skaffa en liten etta skulle vara superkul och få unna mig nya kläder.

14. Vilken maträtt är din favorit?

Älskar tacos, that's a basic.


Känner ni att det är något ni undrar om mig, släng hit en kommentar. Är villig att svara på det mesta.

Puss!

Likes

Comments