Hejsan!!
Måndag igen, känns väl lite sådär, är fruktansvärt trött och stressad. Skolan tär på mig och jag har alldeles för mycket att göra och ångrar starkt att jag har glidit igenom tvåan utan att ha gjort något. Men förhoppningsvis löser det sig, för det gör det väl alltid, eller hur?
Den här helgen har varit helt ok, i fredags så hängde jag lite med Nicklas, Albin & hybbe. I lördags kollade jag på lillasysters fotbollsmatch och skruvade ihop Albins nya säng. Sen åt jag middag hemma i ås. Igår låg jag i sängen till 17.30(!!!!) sen åkte jag till Albin och vi somnade väldigt tidigt, eller jag gjorde iallafall det. Den här veckan ska jag plugga flitigt och fixa det sista inför resan. På fredag ska vi nog fira Gao som fyller 18!!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Tjena, längesen vi hördes nu!!
Har hänt mycket sen sist och jag ska försöka summera det så bra som det går. Sist jag skrev så var det början på mars och nu är det 1 maj, sjukt att det snart är sommar????
Jag har iallafall hunnit med mycket, har fyllt 18 bast och haft en födelsedagsfest med mina bästa kompisar som jag sent kommer glömma. Har även tagit körkort och hängt i Åre och bydalen en del. Resten av alla dagar har jag spenderat med Albin och mina fina vänner!!
Ska väl försöka ta tag i det här igen men jag lovar inget hehe..
Snart är det sommar hörrni och det är bara bra saker som händer!! Om mindre än två veckor åker jag till Spanien med la familia och snart är det studenttider för mina kära vänner, Wihoo jag är taggad!!

Likes

Comments