Allmänt

Sol och systermys, en bättre måndag!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Allmänt

Godmorgon!
Imorse vaknade jag i ås bredvid världens bästa lillasyster och åkte till skolan extra tidigt för att hinna göra ett prov som jag har missat när jag var sjuk. Provet gick bra och nu har jag snart lunch. Idag slutar vi rätt så tidigt vilket är skönt. Idag har jag inget planerat förutom lite plugg.
Snart lov!!

Likes

Comments

Allmänt

Tjena tjena!
Japp, jag lever, är så hemskt ledsen att jag har varit borta från bloggen hela helgen..
I fredags så var vi ett mysigt gäng hemma hos Maja och hade det super trevligt och igår så satt jag och Maja hemma hela kvällen och kollade på mello, mys!! Idag har jag en to do lista att gå efter då jag har väldigt mycket som ska göras. Delar med mig av den här.

städa rummet ✔️
byta sängkläder
✔️
skicka in en svenskauppgift
✔️
börja på ett argumenterande tal
duscha
kolla på nya avsnitt av serier jag följer

Likes

Comments

Allmänt

Idag har varit en bra dag, jag hade först en svenskalektion där vi inte gjorde så mycket och sen matteprov, vilket gick rätt så bra. Efter det gick jag och Gabbe hem och lagade lunch och låg i soffan hela dagen och kollade på tv, sen mötte jag moster och nu sitter vi och äter på allstar. Senare ska vi på bio.

Likes

Comments

Dagen började med en italienskalektion följt av en svenskalektion och en mattelektion, sen slutade jag vid halv 1 och då gick jag och mötte moster och vi gick och åt lunch på BBQ-garden. Efter det hämtade Jocke upp mig och vi åkte och mötte Viktor, sen åt vi middag på daffys. Är nyss hemkommen från en konsert på skolan och nu kollar jag på Parneviks och ska väl snart sova, matteprov imorgon...

Likes

Comments

Idag slutade vi riktigt tidigt så jag, Gabbe & Emmelie gick en liten sväng på stan sen gick jag och gabriel på affären och köpte chips sen gick vi hem och satte oss i soffan och kollade på tv och sen dess har jag legat i soffan typ. Tog till och med en liten nap däremellan. Skönt!!

Likes

Comments

​Jag är så taggad på den här veckan!!

Vi har korta dagar i skolan varje dag, vilket är super skönt. Vi har matteprov på onsdag som jag känner mig riktigt säker på för första gången någonsin och jag är allmänt glad och på riktigt bra humör. Älskar det! Jag var väldigt produktiv nyss och gjorde massa matte, planerade lite inför kommande veckorna och nu ska jag tvätta bort sminket och måla om mina naglar framför det nya Walking dead avsnittet. 

Va positiv den här veckan så ska ni se att ni också kommer vara på bra humör! pussar

Likes

Comments

En bra lunch med ett ännu bättre sällskap ❤️

Likes

Comments

Hejsan!
Idag är jag hos pappa hela dagen, vilket är mysigt eftersom vi inte träffas så ofta. Vi har åkt skoter, övningskört och nu lägger vi pussel och väntar på middagen. Senare ska jag hem och duscha och så. Hörs senare!

Likes

Comments

Fredagskvällen spenderades med Hanna hemma hos henne, senare mot kvällen gick vi in till stan och träffade Tea & Gabbe! Sen fick jag skjuts till Rasmus och vi kollade på en film sen somnade jag. Idag ska jag vara barnvakt åt mina lillasystrar, eller ja, barnvakt vet jag väl inte, dom är ju nog gamla för att klara sig själv egentligen men lite sällskap skadar väl aldrig! Vi ska äta tacos och kolla på mello, mys!!

Likes

Comments