Idag har inte varit en bra dag, jag har varit superless hela dagen. Så otroligt trött alltså, hoppas på att morgondagen blir bättre! 😇

Likes

Comments

Idag har varit en så himla go dag, har varit hemma hela dagen och pysslat med saker som behövts ordnats. När det var klart slängde jag mig i soffan och myste med Spöket.. och sen det bästa av allt! Fick ett samtal av världens underbaraste man som jag inte pratat med på ett par dagar så det var ett riktigt efterlängtat samtal.
Now what? Jag är på jättebra humör och ska till att fortsätta pyssla på.

Det kom även snö idag, vilket jag inte är helt exalterad över då jag är mer av en värmemänniska. Jag avskyr att behöva trä på mig 8 lager med kläder för att kunna gå ut, men det är klart att det finns positiva saker med vintern oxå, det är skitfint men usch för kylan. Har en ny regel att leva efter.. är det kallare än -10 så stannar jag inne, hur viktig dagen än är, hihi.

Likes

Comments

Jag har aldrig riktigt förstått hela den här bloggrejen men jag tänkte faktiskt försöka mig på detta igen så återigen startar jag nu en blogg. Lite om mig - Jag tycker om att resa till platser och att experimentera med olika looks. Jag älskar att shoppa klänningar, det är en stor hobby. Jag lever varje dag som om det vore den sista och jag försöker få ut det mesta av varje dag. Jag är halvdansk och bor för tillfället i Klövsjö (som jag flyttade till för ett par år sen, är född och uppvuxen i södra Sverige). Vad kan man skriva om kl. 02.00? Idéerna är många men ingenting som riktigt relaterar till bloggvärlden, hihi.
I fredags påbörjade jag en husrivning som jag har jobbat med hela helgen, det är en stuga som vi sen ska ta hem till klövsjö, kan slänga in en bild på hur det går.
Ha det gött!

Likes

Comments