Hej venner..

Jeg har været lidt inaktiv i et stykke tid, og det er simpelthen fordi, at jeg har haft så travlt. Det er jeg ked af, men vi skal da igang igen;) Jeg tænker, at jeg vil lave en opsamling og fylde jer lidt ind med, hvad jeg har gået rundt og lavet. Her på det seneste har jeg været til en del fødselsdage.Fire af mine veninder har haft fødselsdag, så mine weekender har været rimelig fyldte. Jeg har haft ses med en af mine tidligere tætte veninde fra min gamle skole, og det har været virkelig rart at ses med hende. Jeg har bl.a. også været i københavn og jeg har fået købt denne UTROLIG lækre jakke fra Zara!! (billede og link ses for neden)

Men i såfald, opdatering for nu. Jeg har projekt uge i denne uge, og jeg har om unge og alkohol. Jeg er sammen med min veninde Ziggie, og det er super hyggeligt. Vi har siddet på cafe og arbejdet hele dagen, og vi sover også sammen hele ugen, så der ikke noget der. Min hverdag er stadig rimelig fyldt, og der sker rigtig meget her for tiden, så jeg har virkelig ikke særlig meget tid eller overskud tilbage, og jeg tror bl.a. også, at det er defor jeg har været så inaktiv. Det virker lidt som et undskyld indlæg, og det er det egentligt også lidt.

Jeg har forresten MÅSKE, NÆSTEN sikret mig et job på Café Gemmestedet. Jeg skal til prøve hele denne weekend, og jeg ser virkelig frem til det. Godt nok, skal jeg være opvasker og hjælpe lidt til i køkkenet, men jeg glæder mig utrolig meget. Et job, er et job.

Jeg lover, lover, lover at jeg vil forsøge at være mere aktiv.

https://www.zara.com/dk/da/dame/særpriser/kort-kombineret-frakke-c763514p4757546.html


Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

Hej Babes!

Idag vil jeg gerne vise jer, hvad jeg bruger dagligt af make up. Jeg bruger hver morgen ca. 30-40 min på at ligge make up. Så nu vil jeg gå igennem en step by step tutorial med jer.

STEP 1: Aller først fugter jeg min hud med denne cream fra Garnier. Jeg kan godt lide tanken om, at min hud ikke er "tør" før jeg ligger make up, selvom jeg noglegange ikke kan undgå, at der vises lidt tørt hud.


STEP 2: Så venter jeg lidt i ca. 2 min, og ligger jeg min bb-cream og min concealerpå.


STEP 3: Efter jeg har gjort det, laver jeg mine øjenbryn. Det er typisk dem og min mascara der gør, at det tager lang tid for mig om morgenen at ligge make up. Jeg bruger først en "blyant" til at tegne mit bryn op med, også bruger jeg faktisk en øjenskygge til at fylde op med. Efter jeg er færdig med mine bryn, gør jeg dem "rene" med min concealer.


STEP 4: Nu går det lidt hurtigere. Jeg bruger min 3 in 1 Rimmel bronzer, hvor der både er en blush og highlighter i. Efter det bruger jeg min hoola bronzer og blender det ud med en hel trejde børste. Og efter jeg har lagt bronzer, ligger jeg også blush, fra den samme Rimmel.


STEP 5: Nu er jeg næææææsten færdig. Jeg ligger så min mascara næsten til aller sidst. Jeg bukker først mine vipper, også skynder jeg mig at ligge en mascara på fra l'oréal som giver længde, og en mascara fra rimmel som giver volumen. MEn da der egentligt ikke er så meget tilbage af de to mascaraer, bukker jeg mine vipper endnu engang og ligger en mascara på fra Sephora. Engang imellem, hvis jeg føler for det, ligger jeg også en eyeliner i min vandkant, både for oven og for neden.


STEP 6: Nu kommer vi så til det bedste, og det er highlighter. Som base bruger jeg highlighteren fra 3 in 1 Rimmel, da den er meget lys og har intet shine i sig. Derefter bruger jeg min Sleek highlighter, så det giver en mere "gylden" shine, end hvidt.

STEP 7: Og det sidste jeg gør inden, jeg mener jeg er færdig er at sprøjte min settingspray i fjæset. Og den er så fra essence.


Det er som regelt, hvad mit resultat bliver.

Selvom det tager mig så lang tid om morgenen, ser min make up altid naturlig ud. Jeg bruger ikke overdrevet meget, i følge mig selv... Men altså jeg håber i kunne lide at læse med, vi ses snart igen.

Xoxo, Niki.

Likes

Comments

Hej, så er jeg tilbage med endnu et indlæg!

Igår havde jeg fødselsdag. Det var en skøn dag omkring mine venner og familie. Jeg startede dagen ud med at få en gave af mine forældre, og derefter spise brunch med min bedsteveninde Liva på cafe jorden. Vi bestilte en morgenkomplet, det kan klart anbefales, også er det endda også billigt. 36kr for en dejlig måltid, med friske brød, saftigt frugt og lækkert pålæg. Men det er selvfølgelig ikke det eneste, jeg har lavet. Jeg fik lov til at holde halvdelen af skoledagen fri for min mor, så jeg mødte først kl 12.45. Det var rigtigt rart, fordi så var der egentligt heller ikke stress på fra morgenstunden af. Men ja, det var rigtig hyggeligt. Jeg tog så tilbage til skolen der 12.45 og fik fri omkring 14.15.

Om aftenen tog jeg ud og spiste med min familie. Vi skulle både fejre min farmor og jeg. Hun har fødselsdag idag. Vi spiste på Grillen Burgerbar, det kan absolut også anbefales. Hvis man nu vil ud at spise et sted, som har et strejf af restaurant i sig, er det et super sted at tage hen med veninderne. Jeg tænker stadig på, da jeg tog min første bid af burgeren. Dejlig saftig, ligesom den skulle være.

Det var så alt for idag. Jeg håber i nød at læse med, og at det ikke kedede jer at følge med i min hverdag! Vi ses i næste indlæg.

XOXO Niki.

Likes

Comments

Hey igen!

Jeg er tilbage, og nu med mit første rigtige indlæg! Jeg har lige, i sidste uge, været ude at købe en ny BB-cream fra l'oréal, som jeg er super glad for. Hvis du er træt af at have et tykt lag foundation på dagligt, er BB den nemme og dejlige udvej. Ofte bliver jeg spurgt om, hvad en BB egentligt er.

Det virker lidt som en fugtighedscream, men bare med farve i. Den her BB jeg bruger, er virkelig smart. Den er hvid i starten, når man kommer den på huden, men blænder sig hurtigt ind i din hud, og tilpasser sig din hudtone. Den dækker selvfølgelig også lidt, men ikke så meget som en foundation nu ville gøre. Den tager også meget hensyn til tørt hud. Den går ligesom ind og fugtgiver din hud, og det ser meget neutralt ud. Jeg kan personligt meget bedre lide BB-cream end foundation, da jeg føler, at BB giver mere luft til huden. Det gør også, at man undgår urenheder, som man nu ville gøre med foundation.

Der var en meget kort periode, hvor jeg brugte foundation, og jeg kunne godt mærke, at luften ikke trængte igennem til min hud på samme måde som en BB, hvilket forårsagede flere urenheder. Jeg bruger kun BB til dagligt, men foundation til specielle begivenheder f.eks. fester, da det giver et helt andet festligt look. Så hvis i er ude efter noget nemt, forfriskende og billigt til dagligbrug, er denne BB-cream klart en KÆMPE anbefaling! En BB behøver ikke at koste en formue, defor er jeg virkelig glad for, at jeg har fundet den her til en super billig pris, nemlig 89kr.

XOXO Niki.


Likes

Comments

Hej alle.

Som i nok ved, og forhåbentligt har læst i min beskrivelse, her til venstre øverst oppe, har jeg besluttet at starte en blog. Jeg vil lave indlæg så ofte, som jeg nu kan og gøre mit bedste for at bevarer jeres interesse og holde jer opdateret. Det her er meget nyt for mig, og derfor ville det betyde meget, hvis i ville følge mig og dele link til min blog så det kommer ud til andre end bare mine venner.

Vi ses snart, xoxo Niki.

Likes

Comments