Igår kväll åkte jag hem till päronen än stund och blev där med bjuden på middag.. kanske var för att jag skrev att pappa och frågade när han skulle bjuda på såna räkmackor igen och woala!!

För första gången så åt jag upp en hel sån dessa brukar vara skit stora :o men det kan också ha varit för att jag var så jäkla hungrig haha

Likes

Comments

Instagram

Lite bilder ifrån min Instagram om du inte följer mig än så se till att göra det :) NikiGustafssons


Likes

Comments

Godkväll!

Jag har nu spelat in den första "riktiga" videon till den nya kanalen och jag började lite lätt med en unboxing my iPhone jag hoppas att denna video blir bra.

Idag har det inte hänt så mycket jag har shoppat lite och det fick bli en spetströja samt ett skal till mobilen och ett plastskydd. Men jag blir galen på skydden fast jag köpte ett som ska passa till iPhone 7 så funkar det inte den täcker inte alls på sidorna av skärmen!! Blir galen -.-

Aja jag får nöja mig med detta tills jag hittar något bättre
Och på måndag kl 07.00 kommer videon upp så glöm inte att kolla in den :)

Likes

Comments

Nu är man tillbaka igen med jobbet på youtube haha du har väl inte glömt att följa den?

https://www.youtube.com/channel/UCazW2BfMe0xv2iyrEez6nkw

Iaf nu sitter jag och laddar upp två videos en på den gamla kanalen och en på den nya, jag fick även veta igår att iPhone 7 passar inte alls till iPhone 6 skalen internet ljuger BUHU!! Men förhoppningsvis så följer mamma med mig till Erikslund så jag kan köpa ett nytt :)

Annars händer inte så mycket förutom detta jobbet då med videorna, Jag kommer nog att glo film resten av kvällen tror jag :) vad ska ni göra denna fredagskväll?

Likes

Comments

Alltså ni förstår inte hur lycklig jag är just nu
Jag har äntligen fått min iPhone 7 rosé guld åh!
Det negativa är ju att vissa appar måste man logga in på och tyvärr min Periscope fick jag göra ett helt nytt konto inte så kul men jag kanske kan jobba upp det igen :)

Och vilken skillnad det är på kameran jag dör lite för den haha

Likes

Comments

Jag har är lycklig! haha inom kort så får jag hem iphone 7 rose gold

Jag har haft min andra iPhone 6 ganska länge och har varit jättenöje med den tills nu när allting börjar gå helt utför

Den hackar upp sig och sen startar den om sig själv den släcker skärmen lite när den väl vill osv.. så jag känner att det kommer bli ganska skönt med en ny lur det ända negativa är ju att dom är sjukt dyra!! Blir verkligen galen på priserna ibland men jag vet inte men den kanske är det priset?


Likes

Comments

Skönhet, Youtube

Godmorgon på er eller ska man säga godeftermiddag? hehe

Jag har länge funderat på att skaffa en ny youtube kanal då jag inte riktigt varit nöjd med den gamla, den gamla har även kvar det namnet jag inte vill ha längre och den byter inte namn! Den har kvar samma så nu har jag gjort en ny kanal

Som det kommer komma upp bättre videos på

Så gå gärna in och följ :)

(klicka på bilden för att komma till kanalen)


Likes

Comments

Skönhet

Att jag tar selfies det är nog inget nytt men det som jag har börjat göra är att ändra ögonfärgen

Jag har alltid velat ha ljusa ögon dvs blåa eller gröna ögon.. min naturliga ögonfärg är egentligen brun och det är svin tråkigt!
jag funderar även på att skaffa linser. Vad tror ni? Skulle jag passa i denna färg?

Likes

Comments

Hejhej igen! Jag har nu varit borta ett tag ifrån bloggandet och det var verkligen någonting jag behövde

Men nu är jag tillbaka igen med ny energi och förhoppningsvis bättre på att uppdatera haha! Hur har eran jul och nyår varit?

Min jul sög verkligen denna julen var ingen jul för mig då jag fick sitta hemma pågrund av skit sak som henne så att jag kan inte säga att jag hade någon jul detta året (2016) så får hoppas att 2017 blir bättre

Jag hoppas verkligen att detta året blir mycket bättre :)


Likes

Comments