Header

När jag inte är sysselsatt ser jag till att jag funderar. Om och om igen. Tankarna är alltid framåt och jag är väl medveten om att jag inte är kapabel att leva i nuet. Framtiden känns alltid mer spännande på något sätt. Just nu planerar jag ett framtida bröllop. Lite bohemiskt mitt i ödemarken, småskaligt men väl minnesvärt men små foodtrucks som serverar grillade majskolvar och hundar som springer löst i solnedgången. Eventuellt hade jag kunnat tänka mig bröllopsmiddag helt i jazzandan. Vad säger ni? I övrigt saknar jag min sambo, vi har inte setts på länge. Han har haft fullt upp med skolan och säsongsavslutning av hockeyn. Jag har haft fullt upp med min praktik och min volontärtjänst och lite utbildningar i veckan så jag har faktiskt varit borta ovanligt mycket. Vi ses inte i helgen heller faktiskt och det känns ju snopet. Jag tycker om att det händer mycket men eftersom jag fungerar som jag gör så är hjärnan och tankeverksamheten liksom längre fram än verkligheten. Jag tänker ny bil och kikar på lägenheter uppåt i landet men inser ju att jag har tre terminer kvar (två och en halv) och att Max faktiskt har fem kvar. Puh. Tar detta aldrig slut? Samtidigt är jag tacksam. Det är mycket nu. Men ikväll slappar jag och Loke, och planerar bröllop.

Likes

Comments

Denna söndag lider snart mot sitt slut och jag har bara legat i soffan och i sängen och försökt sovit bort gårdagens alkoholintag, faktiskt. MEN jag älskar söndagar. Imorgon har jag studiedag så jag ska plugga som en liten duracell men ikväll ska jag och token bara sträcktitta på alla bra tvprogram som vi missat.

Jag fick den där Monsteran av Max på alla hjärtans dag, tillhörande krukan och en suuuperväldoftande tvål. Tänk vilken tur jag har!

Likes

Comments

Jag ska snart med bussen till min praktik men svänger in lite kort för att säga hej! Gårdagen var så mysig. Sol och lite värme (äntligen). Min pojkvän skjutsade runt på mig efter arbetsdagen till ytterligare möten. Han är så himla fin. När jag kom hem stod en fin monstera på köksbordet i en bergs potter (mina favoritkrukor). Han vet precis, har full koll. Jag blir helt stum. Han lagade god middag och vi var ute på sjön och traskade lite i solnedgången. Ni hör ju? Det går inte att toppa honom så jag lägger mig platt och accepterar att jag vunnit högsta vinsten. Så härligt.

Idag är det ytterligare möten som gäller! Efter en lång arbetsdag (jag jobbar till 17.30 idag) så ska jag förbi diakonicentrum ikväll (ett av mötena igår var där och wow! så spännande arbete). För att utbildas lite i volontärskapet. Så himla roligt. Lorten blir dock ensam mycket så jag måste höra om min andra halva soffis, superhjälten, kan ställa upp (hon är en klippa). 🙌🏼

Likes

Comments

Tre bilder från lunchens bollkastning med token på baksidan. Tänk att det blev sol idag! (jag som skrev att jag önskade det igår)

👋🏼👋🏼
Jag har äntligen satt mig i soffan en kortis. Vilken dag det har varit! Jag har haft examination på uni varvat med lite telefonmöten. Bland annat om ett volontärjobb jag ska engagera mig i, spännande. Jag ska på ett möte imorgon eftermiddag ang. det. Väl passande på alla-❤ dag, haha. Äsch. Annars har jag gått långa rundor med Loke idag de stunder jag kunnat pausa, han har varit ensam mycket idag. Han var faktiskt hos vettis med Max och tog spruta idag stackarn. Men han är duktig. Och fin min lilla kille. Efter examinationen trampade jag två mil på cykel (fram och tillbaks) till CF och rev av ett pass. Mitt första på tre veckor, alltså SHIT. Hur kan jag ha varit borta så länge? Jag kan knappt skylla på något förutom en megasläng av influensa och en praktik på annan ort som sluker min tid (och trots det ska jag volontärjobba, haha japp). Vad ska jag göra med mig själv? Haha. Iallafall känns det bra och helt perfekt med träningen idag! Jag får nog extrem träningsvärk imorgon. Nehepp, alla matlådor jag gjort är klara och Max kommer säkert hem från sin hockey snart. Bäst jag beställer lite kläder (till helgen) och kikar över lite trevliga jobb till dess.

Kram.

Likes

Comments

Jag vaknade vid nio imorse av extrem huvudvärk och sa det till sambon som låg och drog sig vid sidan om mig. Att jag är så trött på att vakna upp med huvudvärk och varför händer det så onödigt ofta? Jag drog täcket över huvudet men insåg att det inte hjälpte med mörkret som det brukar. Istället släpade jag mig upp, drog på mig jackan och gick ett varv runt kvarteret med minigrisen. Trots endast iklädd sidenpyjamas och en jacka jag inte orkat dra upp dragkedjan på. Jag tänkte fixa en trevlig söndagsfrulle, scones eller pannkakor och en smoothie. Icke. Jag sa att jag bara skulle hoppa in i duschen men inte ens det orkade jag. Max försvann iväg och jag tog en Ipren och så gick jag och token i säng igen. Drog täcket över huvudet och blundade hårt. Jag sov i fyra timmar till och vaknade vid 14, då bredde jag lite mackor och åt min frullis. Jag har fortfarande lite ont och känner bara för tystnad och mörker. Denna sablars migrän, vad är det för påhitt?

En annan dag när solen faktiskt gick upp. Idag känner jag visserligen för mörker, men imorgon. Då vill jag ha sol.

Likes

Comments