Header

Idag har jag haft studiedag, alltså den dagen i veckan som jag inte har min VFU. Jag skulle ta en lång sovmorgon och sedan bara mysa i skogen med lillkillen. Det sistnämnda gjorde jag men sovmorgonen blev aldrig av. Men eftersom jag väcktes av solen var jag kanonglad ändå!

Loke under prommisen. Det är så mysigt att bara vara i skogen, lyssna på fåglarna och se Loke käka på pinnar och vifta på svansen.

Han blev trött efter turen och sov resten av dagen..

Efter skogsturen på förmiddagen traskade jag ner till stan för att gå på föreläsning om medberoende. En uppföljning. Efter utbildningen lagade max middag och nu kikar vi på hockey. Våren tittar fram och växjö har varit himla mysigt idag. Vilken dag att ta studiedag på va!
Imorgon är det vfu igen och en fika på eftermiddagen innan jag tar helg. Tiden springer iväg och jag tackar för det! Jag vill ha värme nu (så trött på kylan, haha).
PS. Mitt nya jobb är superkul.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Det var länge sedan, jag vet. Jag har varken tid eller ork att kika in här så pass ofta som förut. Det får vara såhär för stunden. Kanske framöver också, vad vet jag?

Jag försöker rodda studierna (som innebär 32h/v praktik i en hel termin för tillfället + resten studietid) med jobb, kontaktmannaskapet och det övriga livet. I skrivande stund fylls allt på med intervjuer av kommande jobb (som kickar igång omgående) vilket betyder ännu mer på schemat. KUL. På riktigt så tycker jag det och det är dessutom tillägg inom mina intresseområden. Vilket av dem jag kommer tacka ja till är ännu inte hundra bestämt, så det återstår att se. Vad jag däremot vet är att jag sover sämre om nätterna och kräver mer solljus. Timmarna på dygnet flyger förbi och jag längtar till sommaren! Hur som helst är mina dagar pressade och jag måste erkänna att jag inte har tid att träna. Jag vet vad ni tänker det finns alltid tid. No. Verkligen inte för tillfället. Jag orkar inte ens tänka på det utan att få en smärre hjärtattack så därför har jag lagt det på hyllan medan jag är i denna situation. När någonting lättar kommer jag ta upp det igen. Men det dröjer en stund. Till dess njuter jag av slappa lår och de små kvällstimmarna som blir över med Loke och Max.

PS. Jag är nog mer aktiv på instagram 🤗

Likes

Comments

När jag inte är sysselsatt ser jag till att jag funderar. Om och om igen. Tankarna är alltid framåt och jag är väl medveten om att jag inte är kapabel att leva i nuet. Framtiden känns alltid mer spännande på något sätt. Just nu planerar jag ett framtida bröllop. Lite bohemiskt mitt i ödemarken, småskaligt men väl minnesvärt men små foodtrucks som serverar grillade majskolvar och hundar som springer löst i solnedgången. Eventuellt hade jag kunnat tänka mig bröllopsmiddag helt i jazzandan. Vad säger ni? I övrigt saknar jag min sambo, vi har inte setts på länge. Han har haft fullt upp med skolan och säsongsavslutning av hockeyn. Jag har haft fullt upp med min praktik och min volontärtjänst och lite utbildningar i veckan så jag har faktiskt varit borta ovanligt mycket. Vi ses inte i helgen heller faktiskt och det känns ju snopet. Jag tycker om att det händer mycket men eftersom jag fungerar som jag gör så är hjärnan och tankeverksamheten liksom längre fram än verkligheten. Jag tänker ny bil och kikar på lägenheter uppåt i landet men inser ju att jag har tre terminer kvar (två och en halv) och att Max faktiskt har fem kvar. Puh. Tar detta aldrig slut? Samtidigt är jag tacksam. Det är mycket nu. Men ikväll slappar jag och Loke, och planerar bröllop.

Likes

Comments

Denna söndag lider snart mot sitt slut och jag har bara legat i soffan och i sängen och försökt sovit bort gårdagens alkoholintag, faktiskt. MEN jag älskar söndagar. Imorgon har jag studiedag så jag ska plugga som en liten duracell men ikväll ska jag och token bara sträcktitta på alla bra tvprogram som vi missat.

Jag fick den där Monsteran av Max på alla hjärtans dag, tillhörande krukan och en suuuperväldoftande tvål. Tänk vilken tur jag har!

Likes

Comments

Jag ska snart med bussen till min praktik men svänger in lite kort för att säga hej! Gårdagen var så mysig. Sol och lite värme (äntligen). Min pojkvän skjutsade runt på mig efter arbetsdagen till ytterligare möten. Han är så himla fin. När jag kom hem stod en fin monstera på köksbordet i en bergs potter (mina favoritkrukor). Han vet precis, har full koll. Jag blir helt stum. Han lagade god middag och vi var ute på sjön och traskade lite i solnedgången. Ni hör ju? Det går inte att toppa honom så jag lägger mig platt och accepterar att jag vunnit högsta vinsten. Så härligt.

Idag är det ytterligare möten som gäller! Efter en lång arbetsdag (jag jobbar till 17.30 idag) så ska jag förbi diakonicentrum ikväll (ett av mötena igår var där och wow! så spännande arbete). För att utbildas lite i volontärskapet. Så himla roligt. Lorten blir dock ensam mycket så jag måste höra om min andra halva soffis, superhjälten, kan ställa upp (hon är en klippa). 🙌🏼

Likes

Comments