Header

DAGENS KAFFE OCH VIEW: skoja.
Tänk att få sitta vid den där båten och gotta sig i solen och värmen igen. Nej jag sitter faktiskt med en vanlig kopp, i min vanliga soffa.

Idag kan jag dock konstatera detta: det är endast tre veckor kvar av min praktik (JIHUUUUU). Jag har jättemysigt på min praktik. Missförstå mig inte. Däremot är jag trött på tidiga morgnar och långa pendelavstånd haha..

FREDAGSKVÄLLEN
spenderade vi faktiskt ett gäng hemma hos oss spelandes Chicago och drack gott, efter det började jag och max att kika på 13 reasons why (någon som sett det? det verkar bra, och sorgligt).

LÖRDAG
Idag ska jag jobba, hela dagen, kvällen och natten. Går av mitt pass 08.30 imorgonbitti. Så roligt. Älskar mitt jobb! (På riktigt alltså).

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

ÄNTLIGEN ÄR DET FREDAG!
Jag har förvisso haft fredag några dagar i rad här hemma men den riktiga fredagskänslan är ju ändå obeskrivligt skön. Egentligen skulle jag nyttjat dagen till lite studier men jag tänker att jag kan skjuta på det lite till imorgon kväll när mina klienter gått och lagt sig (jobbar dag, kväll och nattpass imorgon). Så därför har hela fredagen varit ledig. Supermysigt. Jag har hunnit med en sen skön frullis och en skogpromenad, dock kort sådan eftersom att det blåser kanonmycket här nere. Jonas kom förbi med Vian och lite fika också så det har varit riktigt slappt.

Just nu är mackan ute och skjutsar på en kompis och jag ligger i soffan med loke och tittar på lite gamla bilder. Spökade ut token med mina glasögon, det var en utmaning haha..

Han är inte helt nöjd egentligen, men så söt.

Annars vet jag faktiskt inte riktigt vad jag ska göra ikväll. Fortsätta glo på alla serier vi följer kanske? Inte jätteaktivt direkt. Känner mig som en slappåse.. men ändå så skönt!

hoppas ni får en skön fredag, KRAM.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

God morgon gänget. Idag har jag tagit en sovmorgon. Jag har varit ute med Loke i skogen och fixat en mysig frulle (plus ett ägg). Idag ska jag på studiebesök på mitt drömjobb, barnahus. Can't wait, puss och kram 🙌🏼

mango, banan, kokos och honung 🙌🏼

Likes

Comments