View tracker

Jag sitter med en cappuccino på stationen och väntar på mitt tåg. Den står bara där för jag är inte alls sugen men kände mig tvungen att skapa fredagsmys, haha. Denna dag består också av möten och av lunchavtackning. Mitt huvud är manglat, väldigt. Och kroppen är seg. Den behöver springa och lyfta och ge utlopp för alla myror som kryper. Jag får se när jag får tid till det (snart hoppas jag). Efter veckans sista jobbpass, praktikpass, kommer jag spurta hemåt och packa det lilla viktiga och sedan skutta på ett tåg till linköping. Karolina tar examen imorgon. Hur läskigt att tänka att jag är där om 1.5 år? Shit. Tiden bara flyger iväg. Hur som helst ska det bli mysigt att träffa alla och framförallt lilla bebi dexi!

Likes

Comments

View tracker

Ni ser ju? Dagen har börjat halvbra, men jag skrattar inombords. Det är is på asfalten. Överallt. På väg till bussen halkade jag och slog i höften, jag är alltså dyngsur och håller alla mina fingrar för att min vita blus inte är brun haha. Jag glömde mina hörlurar vilket betyder att jag får traska hela vägen utan musik, vilket kanske inte gör jättemycket egentligen men ändå. Dessutom missade jag frukost imorse, jag glömde bort det. Hur glömmer man ens det? Jag känner irritationen och kikar i kalendern. Tre långa möten idag. Japp, på tre olika ställen i stan. Däremot vill jag lyfta att det är sjukt intressant, i princip allting. Men det är lite läskigt också. Jag längtar till i eftermiddag. Får absolut inte glömma bort att ta en vända på stan efter jag slutat. Behöver verkligen en megastor kruka! Eller två. Jag känner frustration över att jag inte hinner träna för att jag kommer hem så sent (om jag ens hinner med tåget vilket är på marginalen om jag slutar lite tidigare). En stor nackdel med att det ligger sååå långt bort och att jag måste gå upp 05 varje morgon.

Snart kommer tåget, hoppas det är varmt därinne så jag slipper frysa om min rumpa 😂

Likes

Comments

View tracker

Jag är vaken alldeles för länge och borde sova, helst för en timme sedan. Klockan ringer vid 05 imorgon och det är dags för VFU och praktikens första (riktiga) dag. Det känns bra faktiskt och jag känner mig peppad, dags att göra någonting nytt och testa på hur det är att vara chef! Hyfsat nervöst med tanke på min ringa ålder men det borde gå bra eftersom jag ska gå bredvid ett tag.

Ikväll var det jobbigt i boxen, alltså på allvar. Jag hade blodsmak i munnen vid wodens slut men jag kan glädja er med att jag körde 25x2 unbroken wallballs idag också! Det är ju sjukt. Ett set fuskade jag faktiskt och körde endast 20, busigt, men bara det är jag nöjd med. Jag kanske borde öka i vikt nu, det borde ju sitta på plats. Annars känns det bra nu, träningen alltså. Det känns som om jag blir varmare och varmare nu efter uppehållet. Jag blir slapp så snabbt när jag inte håller igång, har jag märkt. Imorgon ska jag ta vilodag för det är den enda dagen i veckan max är ledig från sin hockey vilket betyder datenight och tapas. 🙌🏼👌🏼

Likes

Comments