Hallå hallå, säger jag snart blå. Av att frysa i badkaret. Jag ligger i någonting som var ett varmt bubbelbad i en dunderstuga mitt bland fjällens skidbackar. Vattnet har svalnat nu, ja så länge har jag legat här. Jag har semester några dagar, precis vad jag behövde, men inte tillräckligt länge för att kunna slappna av. Jag tänker fortfarande på jobbet och de tankarna går inte att tränga bort. På gott och ont. Annars är livet bra. Jag åkte till max och hämtade lillkillen innan det begav sig med fem (eller om det var fyra?) olika tåg uppåt i landet. Lorken har tyvärr dragit på sig onda ögon igen, på riktigt. Jag gråter, skriker och skrattar till förbannelse över detta. Vad ska jag ta mig till? Idag loppisvandrade vi och så har vi handlat lite middag och lagat tacos. En lagom fartfylld dag. Det funkar prima. Det har regnat lite under dagen men det känns som om det kvittar ändå.

Förresten la jag ju upp lite bilder om mitt nya hår, i efterhand är jag inte alls nöjd men det växer ju ut förstås. Skulle önskat att det inte var så stor längdskillnad på fram och bak, äsch äsch.

Även om jag har det supermysigt och skönt här uppåt så saknar jag ju denna där downstairs. Han saknas alltid. 👇🏽

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

God kväll kära och övriga. Jag sitter vid köksbordet med en iPad och ett tangentbord som är superbra men har hakat upp sig. Jag skulle uppdatera detta forum lite och var inte särskilt sugen på att skriva, klippa och klistra i telefonen men så blev det ändå. I handen har jag en vanilj-soya-latte som jag trollade ihop själv. Va? Där ser ni. Alpros soya vanilla är superb. Hur som helst, det har gått ett tag sedan sist, eller? Det måste ha gjort det, minst en vecka va? Iallafall så har midsommar sprungit förbi och jag har spenderat i princip fyra dygn på mitt jobb, oavbrutet. Men det är okej ändå, jag älskar mitt jobb. Efter de dygnen fick jag två dagars ledighet, igår och idag. Max passade på att åka ner till mig med Loke. I förrgår tog vi bilen till ruinen och myste i skogen och bara pratade. Min mun går ju i ett så kan ni tänka er hur mycket jag babblar när jag inte träffat min sambo på ett par dagar?

Naturen är ju magisk ändå. Vi pratade om det faktum att man blir lite hemmablind ibland. Uppskattar kanske inte den miljö man befinner sig i och glömmer lätt bort eller kanske inte ser hur vackert och fint det är runtomkring sig. Även det faktum att jag kanske hade velat flytta till växjö om jag inte redan bodde här, just eftersom att det är väldigt vackert, men att när jag bor här så uppskattar jag det inte på samma sätt och därför är jag inte så sugen på att bo kvar här efter studierna. Förstår ni hur jag menar?

Som jag älskar honom, och honom. Alltså både sambon och hunden.

Igår spenderade vi vår söndag ganska klassiskt med en moheda-loppis och utelunch på vishan. Sedan åkte vi och köpte jordgubbar och sojagrädde men så glömde vi bort att äta det. Vi åt det till frukost imorse med nygräddade croissanter istället. Igårkväll åt vi blomkålspasta med fräst grönkål och svarta bönor -inget för känsliga magar, haha. (Jag kände inte av någonting för övrigt men jag äter ju sånt varje dag.). Till det drack vi en flaska rödvin och glodde på serier. En magisk söndag.

Men så kom ju måndagen (idag) och verkligheten knackade på dörren. Max var tvungen att åka tillbaks igen, Loke också. Och jag blev lämnad kvar. Idag har jag mest stirrat. Glott på youtube och jag vet faktiskt inte alls vad jag gjort. Jag tror jag har varit lite ledsen, känt av den där separationsångesten som jag inte alls trodde jag hade förrän nu. Vi har ju alltid varit ifrån varandra över sommaren. Jag brukar alltid ha Loke hos mig, nu har jag inte det. Kanske är det därför, jag vet inte. Däremot vet jag att jag värdesätter all min tid med max när vi väl ses och då är det fantastiskt. Vilket vår vardag förstås också är. Men jag lever med tron om att man tar varandra lite för givet i vardagen och detta är kanske ett bra sätt för oss, och för alla egentligen, att ta vara på sin tid på ett annat sätt. Nu tickar dagarna på och i slutet av veckan ses vi förhoppningsvis igen.

Likes

Comments

Contains affiliate links

Obs, detta inlägg innehåller adlinks.

Jag funtar på ett par nya snygga jeans inför midsommar. Någonting säger mig att det inte kommer att bli klänningsväder och solsken, -vädret har ju en förmåga att dra ihop sig inför midsommarafton. Jag som dessutom ska jobba hela dagen och kvällen, (och till och med natten och dagen efter) vill försöka se fräsch ut men ändå inte för uppklädd. Därför har jag tittat ut fyra jeans som är relativt billiga och som är öppna vid knänen vilket passar bra till sommaren. Kanske ett par av dessa, en fin top och en enorm blomkrans runt huvudet.

Likes

Comments