Contains affiliate links

Obs, detta inlägg innehåller adlinks.

Jag funtar på ett par nya snygga jeans inför midsommar. Någonting säger mig att det inte kommer att bli klänningsväder och solsken, -vädret har ju en förmåga att dra ihop sig inför midsommarafton. Jag som dessutom ska jobba hela dagen och kvällen, (och till och med natten och dagen efter) vill försöka se fräsch ut men ändå inte för uppklädd. Därför har jag tittat ut fyra jeans som är relativt billiga och som är öppna vid knänen vilket passar bra till sommaren. Kanske ett par av dessa, en fin top och en enorm blomkrans runt huvudet.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Idag vaknar jag upp i mina svärföräldrars hus tillsammans med lorken. Vi har hunnit med en mysig frukost ute i solen och ska ta en promenad ner till stan i eftermiddag eftersom jag måste hämta ut mer medicin till honom. Men idag, som är måndag, så är det min lördag eftersom jag har jobbat helg och jag ska bara gotta mig i solen och passa på att andas lite innan jag ska tillbaks hemåt och kicka igång nästa arbetsvecka.

En bild på mina halvor, hjärtan, från början av juni.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Jag är precis hemkommen från veterinären och passade på att gå halva vägen hemåt eftersom det ändå var fint väder ute. Loke mår bra. Han ska fortsätta medicineras i fem dagar till med antibiotika och han ska också få ögondroppar varje kväll egentligen i resten av sitt liv men det är mest förebyggande. Nu sitter både jag och lorken på balkongen och hämtar andan lite. Vi njuter av bra besked och att vi är lediga i eftermiddag och har sovmorgon imorgonbitti!

Likes

Comments

Jag passade på att laga en god lunch när jag slutade så tidigt. En gryta med det som låg i kylskåpet helt enkelt, ibland får man passa på att slänga in små snuttar och rester och göra en gryta på det.

I grytan hade jag kokosgrädde -är inte hon allergisk mot kokos? Jo typ, eller nej. Jag vet faktiskt inte. Förut var jag överkänslig mot kokosolja men nu mer vet jag inte. Jag överkonsumerar inte det längre så har inte samma problem, även om jag kan få småblåsor i munnen ibland. Hur som helst hade jag denna grädde som var kanongod i och dessutom inte innehåller palmolja som en del substitut till vanlig mejeri gör. Fem tummar upp! Nu ligger jag och lorten och slappar framför diverse dokumentärer och det har vi planerat att göra hela eftermiddagen!

Likes

Comments