contact at nikeb36@hotmail.com

👋🏼👋🏼 på er där ute. Idag har jag avklarat två föreläsningar. Inte illa va? Så mycket brukar jag ju inte bocka av. Stolt över mig själv, för det lilla. I övrigt vill jag uppdatera er om att jag inte har gjort min komplettering än, men jag är tvungen till att göra det ikväll. Eller ja nu, medan Max är iväg på sin hockey. Imorgon åker jag till linköping och då finns ingen tid till studier alls.

När jag kom hem från min sista föreläsning stod det en påse på köksbordet, från Max.

Från blomstra by emma inne i stan. Den bästa blomsterbutiken med de bästa blommor, växter, krukor och kuriosa en kan tänka sig. Min favorit med andra ord.


Han är så fin Max. Vi tittade på den där växten för ett tag sen och jag suktade efter den, mackan också förstås annars skulle han nog inte köpt den. "Den där" heter alocasia zebrina och jag tycker den är SÅ cool. Jag vet faktiskt inte särskilt mycket om den och information på Google är rätt tunn. Om ni vet något så kommentera gärna nedan. Om jag har snappat upp rätt så kommer denna goding från Asien och kan bli upp till en meter hög. Det återstår förstås att se. Som om det inte kunde bli bättre så hade han köpt den i mina favoritkrukor (har fem i samma märke här hemma till mina passions och citronplantor) Bergs Potter. Han har koll den där Max.


Flyttade på mina gamla dassiga höstlöv och ställde henne på vårt gröna brickbord.


Vilken tur att jag har de där grabbarna va. Det finns inget bättre än att komma hem till dem, och att idag komma hem till de två + den där nya växten (han slutar aldrig att överraska mig) ((plus att bilen gick igenom besiktningen UA idag, perf)) gjorde verkligen min dag.

Nu måste jag ta tag i skolan. Eller? Jag borde duscha också, kanske gör det först. Diskar, sätter på en kanna te och pluggar i soffan med token. Hoppas ni har en skön lillördag och undviker måsten så gott ni kan. Idag är en träningsfri dag (för mig, haha). Jag ska njuta av den och ladda för ett monsterpass imorgon.

Kram N.

Likes

Comments

👋🏼👋🏼 klockan ringde 05 imorse, tog oss till crossfitlokalen och körde det jobbigaste passet någonsin. Passade på att unna oss en rejäl frukost efter det. Skippade föreläsningen, hoppsan. Tur livet går vidare ändå och att föreläsningen var en aningen irrelevant, idag igen. Jag och Loke har precis kommit hem från en skogsprommis och snart ska jag sätta mig med min uppgift, riktigt tråkigt men det måste ju blir gjort 🙊

Likes

Comments

​Jag skriver upp detta för att själv ha lite koll på mina planer. Jag använder inte almanacka för att jag är så pass slarvig att jag alltid glömmer den ändå. Jag och max har en familjekalender på väggen men som vanligt så är jag en periodare och använder den jäkligt flitigt i några veckor sen glömmer jag bort den, omedvetet. Därför skriver jag ner detta så att jag kan gå tillbaks och se vad jag planerat i denna vecka. Ni kan hoppa detta om det är allt för ointressant med andra ord, haha.


MÅNDAG: PPU kl 13-16. Crossfit kl 17.30-18.30. Korrigera examination 1.
TISDAG: Crossfit kl 06.45-07.30. Föreläsning kl 09-12. Korrigera examination 1.
ONSDAG: Föreläsning kl 10-15. Korrigera examination 1.
TORSDAG: Föreläsning kl 9-12. Crossfit kl 11.30-12.30. (tidskrock, smita tidigare från föreläsningen). TÅG kl 16.48 till Linköping.
FREDAG: Jobb kl 06-20.20.
LÖRDAG: Jobb kl 07-17.20.
SÖNDAG: Jobb kl 08-17.20. Bila hem till Växjö med Max och Loke kl 19.

Något jag märkte redan vid första passet (och som jag egentligen visste innan, självklart) var att jag behövde fixa nya skor. Alltså, mina NIKE löparskor är ju guld, lite gamla och slitna men de funkar ju fortfarande. Dock är de verkligen inte optimala i detta forum. Det gick verkligen inte att klättra i rep med dem, de gled ner. Hur som haver, de var hyfsat kassa överlag så här måste jag fixa nya. Funderar på några av dem på bilden men vet förstås inte. Någon som har bra tips? helst rosa, haha.. lite tights och linnen ligger också på listan. Måste uppdatera så många garderober nu, haha. Allvarligt jag springer fortfarande runt med tishor där det står ÅFF på. Jag har inte spelat där sedan 2011 eller något, haha.. SKÄRPNING NIKE.


Någon kanske la märke till det, eller kanske inte. Men det blev ett pass idag iallafall så det känns ju toppis. Nehej nu ska jag göra mig i ordning och ta ut loke i skogen innan jag rullar vidare på föreläsning. 

Kram N

Likes

Comments

Godmorgon gänget 👋🏼 jag är så öm i hela kroppen, upptäcker nya blåmärken hela tiden haha. Igår gjorde jag inte många knop förutom att storstäda lägenheten med allt vad det innebär (det tog mig två timmar att rensa alla avlopp för jag glömde bort hur man monterade ihop rören igen #rörmokare). Jag passade dock på att ta en sväng runt sjön med lorten.

Träden är fortfarande sådär färgglada och fina trots att hösten går mot allt mer mörkare nyanser och kalare grenar.

Bakom slottet ligger slottsstaden, där ligger min lägenhet, bakom träden alltså 🙊

Loke och jag har varit ute på en runda på morgonen och nu sitter vi med lite kaffe i soffan framför nymo och laddar för att sticka till skolan. Som det ser ut idag så vet jag inte om jag ska köra något pass eller inte, jag står först i kö (platserna blev fulla när vi bokade) så om någon avbokar är jag först att få en plats. Om inte får jag ta en sväng till PT och köra något annat helt enkelt.

Likes

Comments

Fick den här superfina bilden av min systers sambo igår som han hade tagit på Loke i somras vid havet. Så himla fin så jag var tvungen att dela den med er.

Jag är hemma från mitt allra första crossfitpass och jag avlider, haha. Alltså det var så jäkla jobbigt så jag var på kräk-gränsen under hela passet. Jag har blodiga armar och bröt mina naglar. Blåsor på händerna och mina ben darrar fortfarande. Inte nog med träningen, jag har ju en mil att cykla hem också, i motvind. Haha. Men detta var alltså det bästa jag gjort, ångrar inte ett dugg att jag kickat igång detta. Det var verkligen så himla roligt, och jobbigt förstås men så jäkla roligt så jag ser framemot mer. Det står mat i ugnen och Max meckar med vår nya skrivare (stod i en kartong på sängen när jag kom hem, lyckan är total). Ikväll blir det verkligen inget party men vi ska festa loss med typ 10 avsnitt av LOST. För att vi kan. Ta hand om er.

Kram N.

Likes

Comments