View tracker

Hej och hå läsare!

Igår började min dag riktigt peppigt med en enorm sovmorgon och sedan frukost med Johanna och Max framför julkalendern på play. Visst är den mysig i år?! Full av julstämning och ändå en trevlig handling. Vi storhandlade och fyllde på kyl och frys som verkligen var behövligt och sedan var det pepp nästan hela dagen. Jag tänkte skriva en text och slänga lite skit igår på människor som liksom inte riktigt ställer upp men gärna säger "finns alltid här, bara hör av dig". Ah men ni vet? Det där spelet om att man kan höra av sig om man behöver hjälp och när man väl gör det (för det är ju inte så ofta) så lyckas de alltid komma på någon ursäkt att slippa. Men istället för att spy galla (jag nämnde det ju bara kort, haha) så ringde jag till Amanda och vi parkopplade ihop josse i luren och så bara öste vi som om vi sågs igår. Det är så härligt med mina tjejer. Det är inget PK. Ingenting om att man behöver akta sig för hur man uttrycker sig eller vad man gör. Allt är så himla självklart. Efter det var jag superlycklig och glädjen sitter i än. Jag behövde den där peppen och få lite bekräftelse från mina vapendragare. Att vi bor så långt ifrån varann gör mig ju galen. Det är ju dock ett av kraven när jag tar examen och ska bestämma var vi ska slå oss ner och rota oss lite. Det måste ju vara på samma ställe, det finns ju inget annat. Amanda är förstås tappad i sin lilla by men josse och jag får väl ta oss och lotta fram en härlig stad. Funderar på Luleå, vad säger du?

Annars är jag lite stolt över mig själv, jag agerar som en bulldozer just nu. Kör över allt och alla. Det låter kanske inte som något att vara stolt över men faktiskt är jag lite glad för att jag står upp för vad JAG vill just nu. Jag avbokade mitt tidiga morgonpass på crossfit som jag hade bokat, för att jag faktiskt inte orkade gå upp så tidigt. Jag sa nej till att ta passet vid halv sju ikväll för att jag behöver spendera tid med min sambo (vi har nästan aldrig tid ihop så jag behöver faktiskt prioritera det för min skull). Detta istället för att ändra om i mitt eget schema. Jag sa nej till min chef, för att jag inte KAN. Och jag brydde och bryr mig faktiskt inte om konsekvenserna. Ni hajar? Nej är mitt nya flitord.

Igår laddade jag med både pepp från josse och mandis och så hängde jag med soffis och bara gottade mig. Fasen vad bra folk jag har runtomkring mig. Vad lyckligt lottad jag är! Inte nog med det så är min sambo en klippa, mina föräldrar är klippor och mina systrar likaså. Idag lever jag i ett lyckorus och bara tänker på alla mysiga och roliga människor som har fyllt mig med glädje de senaste dagarna. Nu ska jag läsa klart Svenska Dagbladet, gårdagens som jag inte hann plöja. Sedan är det opponeringsträning som gäller för hela slanten.

Kram N.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Vilken mysig helg jag har haft! Jag hade en bakomliggande ångest över uppsatsen men den lyckades jag och Johanna slutföra under söndags natt så det känns faktiskt okej under omständigheterna. Lördagen var fantastiskt mysig. Vi vaknade upp med ett krispigt ljus som reflekterades i snön (ja ni ser rätt, snö!). Och sedan var vädret perfekt under hela dopdagen. Jag tror kanske det var första gången jag dessutom åkte hem till min hemort och kände att det var lite skönt. Jag brukar inte känna så, och det var mysigt. Vi var hela tjocka familjen och det var kanoners. I söndags åkte vi vidare till Eksjö för att fira Max med hans familj, också jättemysigt så jag har bara laddat i helgen. Och skrivit en uppsats förstås så igår kände jag mig typ bakfull men det var det värt 🙊

Likes

Comments

View tracker

Sju små önskningar från Åhléns som jag kunde leta upp en annan dag då jag hade fler timmar till godo på dygnet. Jag gav Soffis en sån vattenspruta i födelsedagspresent fastän i silver från Artilleriet. Blev så avis och glad när jag såg en nästan likadan på denna hemsida och är sjukt sugen på att köpa mig en egen! Annars har jag gått och förälskat mig i såna korgar man sätter utanför ugnsformar, aldrig sett något smartare, haha!

Likes

Comments