Hej igen alla!

Ledsen att det blivit dålig uppdatering men jag var ju som sagt i Spanien och Alice har precis börjat skolan i Nya Zeeland.

Jag fyller i alla fall 13 år idag! Så här är dagens outfit^^^ Kjol från h&m, Tröja från Gina Tricot och väska från Tiamo (som jag fick idag).

Hoppas ni alla får en lika bra dag som mig♡
// Nike

*De två sista bilderna är tagna i Spanien*

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Godmorgon! Snart åker jag till Spanien, vilket självklart betyder packstress. Jag är även väldigt flygrädd så det blir extra jobbigt och stressigt dagarna innan jag ska resa.

Vi var på samma ställe som vi ska till i år förra året, så det känns lite lugnare med allting. Vi kan vägen till hotellet, vi vet var affärerna ligger osv.

Jag fotate även en del förra året, så ni kan få en liten Barcelona throwback 🇪🇸

/ Nike

Likes

Comments

Hej alla igår så var de min första skoldag på min nya skola, jag var sååå nervös men det gick bra!!
Det var inte riktigt som jag trodde, det var dåligare😫 De var inte alls välkomnande på nått sett så jag var ganska besviken.
Eftersom jag aldrig pratar engelska hemma så är jag ovan så det kändes svårt att komma igång med den och alla här är så bra på det så det kändes lite tufft.
Men jag ska ge skolan en chans till annars byter jag skola. Hoppas Sverige är lika fint fortfarande jag saknar allt fruktansvärt mycket puss pusss // alice

Likes

Comments

Måndag den tredje juli. Jag myser i sängen med te och vattenmelon, myyyyys! Dagen har varit lång, och det känns nästan som om klockan skulle kunna vara midnatt.

Dagen startade klockan tio. Eftersom jag har diabetes, så vaknade jag av att jag hade lågt blodsocker och behövde ta ett glas mjölk. Efter frukosten hände inte så mycket, jag satt mest i soffan och chillade. Ungefär klockan ett åkte jag och pappa in till stan, hämtade min brorsa från sommarjobbet och handlade tapet. När vi kom hem hängde jag med en kompis en stund, och sedan åt vi grillade grönsaker till middag.

Ni kanske undrar varför bloggen heter "nikeochadidas", och det är väl egentligen ett internskämt mellan mig och Alice. Jag heter Nike, vilket även är ett skomärke, och Alice och Adidas börjar på samma bokstav, så det blev helt enkelt en rolig grej.

Lycka till Alice, som har sin första skoldag imorgon!

/Nike 

Likes

Comments

Hej , som Nike redan berättat så bor jag just nu på Nya Zeeland och hon i Sverige.
Just nu ska jag sova för det är kväll här, bilden är alltså utsikten från mitt vardagsrum vilket jag inte klagar på.
Vi hörs imorgon pusss pusss / alice

Likes

Comments

Hej! Mitt namn är Nike, och på andra sidan jorden befinner sig min bästa vän, Alice. Hon flyttade till nya Zeeland på midsommarafton, och ska bo där i ett år. Jag däremot, bor kvar här i Sverige, vilket betyder att vi bor i helt olika tidszoner. Men vi vill fortfarande kunna kommunicera på något sett.

Den här bloggen kommer därför fungera som en dagbok. Varje dag skriver vi varsitt inlägg om vad vi gjort, hur vi känner och allmänt lite om dagen och dagarna framöver.

Vi hoppas att ni vill följa med på Alice äventyr i Nya Z, och på mina äventyr hemma i Sverige♡


Likes

Comments