Inspo


ÄÄÄÄÄLSKAR sommaren mer än godis!! Nej men, ärligt, är det inte den bästa årstiden enligt er också?? <33

Xoxo

Likes

Comments

Traveling


Hey friendoozz!!

Igår kom jag hem från Frankrike i Serre Chevalier, där jag och min familj har varit och åkt skidor! Det var jättekul och jättemysigt, jag älskar verkligen att åka skidor! De dagar det var fint väder var som bäst, det kunde vara runt 20 plus (i byn där vi bodde som inte var uppe i bergen då, haha). Medan vissa dagar var det sämre väder, mulet och kallt.

Jag (och min familj) var i Alperna 2016 också, i Frankrike, då var vi i Chamonix, och jag skulle nog säga att Chamonix var lite bättre än Chevalier, för att det kändes större på något sätt, Man hade fler backar att välja på och så. Men båda ställerna har varit lika bra upplevelser!

Vi var där från lördagen förra veckan (dagen efter vi fick sportlov) tills igår, lördag. Så en vecka var vi där.

Xoxo 


Likes

Comments

Traveling


Hey again!!

Igår så kom jag hem från USA​ så nu tänkte jag skriva om när vi var i Fort Lauderdale! Där var vi i 3 dagar, alltså från onsdagen till fredagen. Där var det såå fint och jättemysigt, jag ÄLSKAR verkligen USA. Vi såg både delfiner och alligatorer där (på en guidetur). Och på onsdagen så åt vi middag med min kompis familj som också var där! Vi shoppade också lite, fast i shoppingcenter, inte så mycket ute. Sedan sista dagen så var vi i Miami, som var jättefint! Jag älskar verkligen Miami, jag skulle gärna flytta dit (#inmydreams) ✌🏼

Sedan rean hem, ja, vi åkte hem på lördagkväll och kom hem på söndagkväll, vid reste i ca 24 timmar, ugh. Så nu idag Måndag så är jag jättetrött för jag har inte sovit så jättemycket på planet, och sedan så ändrades tiden när vi kom hem till Sverige, men ja. NU ska jag iallafall på middag för min moster fyller år idag! (Grattis!!<33)

Have the best day loves!

Xoxo


Likes

Comments

Traveling


Hey!! Hur mår ni?

För 2 dagar sedan åkte jag (och min familj) till USA, Florida!! Nu har jag varit här i 1 dag. Iallafall; om resan!

Vi åkte till flygplatsen vid halv 7 och kom fram vääldigt sent på kvällen (vet inte exakt vilken tid). Sedan var vi på Anna Maria Island (förbi hade vårt hus) i ca 3 dagar, seeeen åkte vi till Universal Studios i Orlando​! Där var vi då i måndags och tisdags och det var verkligen jättekul!! Och där fanns det lixom 3 olika "avdelningar", så två parker och en 'city walk' som var typ restauranger och sånt. Men ja, det fanns för det mesta sådana attraktioner med skärm som man sitter i en slags vagn typ, med 3D glasögon osv och de var så sjukt bra och roliga!! Sedan fanns det även bergochdalbanor! Vi bodde då på ett hotell där som var jättebra och så, och sen på tisdagkvällen vid 7 åkte vi vidare till Fort Lauderdale, där jag är nu. Och här har vi varit i 2 dagar och ska vara här i 1 dag till (imorgon), sedan på lördag ska vi åka till Miami, och där vet jag inte riktigt var.

Ha det bra loves,

Xoxo


Likes

Comments

Tips


Hey guys!! ​​​​​​​​​​Jag ääääälskar verkligen hösten! Så nu tänkte jag tipsa er om hur man kan få lite höstkänsla i sitt rum!!

Doftljus/ljus - Jag tycker det är mycket mysigare att ha ljus tända än en simpel lampa, så det är ett tips!

Varm choklad - Vem gillar inte det? Okej, det finns det många som inte gör, som föredrar te istället, så te eller varm choklad är ett tips att dricka!

Uppdaterade låtar - Att hitta nya låtar är typ det bästa jag vet, och att göra en lista av de är ju ännu bättre! Inte jullåtar, inte sommarlåtar, men....?

Rensa garderoben + uppdatera - (no comments - förutom att tjocka tröjor är det ​bästa E V E R) 

Pynta rummet - Jag ÄLSKAR verkligen att pynta rummet! Ett tips är att skriva ut fina höstbilder som man kan sätta på väggen, eller rama in!

Xoxo


Likes

Comments