View tracker


Hej allihopa!

Hoppas att ni mår jättebra, idag så är det måndag och jag hade egentligen musik-prov idag men det vara massa andra före mig så jag hann inte göra idag, och ska göra imorgon istället. Vilket är väldigt skönt för mig för jag var ganska osäker (vi ska spela gitarr/piano och sjunga) så nu kan jag plugga sista kvällen här hemma. Sen har jag musik-prov nästa måndag också men då är det skriftligt. Sen nästa tisdag har jag SO-prov och matteprov, fast matteprovet behövde man inte plugga till för att det kunde inte sänka ens betyg, ute bara höja. Fast jag tror nog jag kommer läsa igenom lite hallfall hehe.

Nog pratat om plugg - mer prat om juuuul!!!! Snart är det äntligen jul och jullov! Så kul och definitivt skönt! Jag har också varit och julshoppat ganska mycket vilket typ är det bästa! Okej nej, kanske inte men aja haha!

Hoppas att ni har haft en jättebra dag, vi hörs! <3

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker


Hej allihopa!
Hoppas att ni mår bra idag, idag är det äntligen fredag! Och som jag har sagt så uppdaterade inte jag så mycket pågrund av att jag hade extremt mycket plugg, och äntligen är det över nu! Jag hade kemi-prov igår och det gick jättebra och det är så sjukt skönt att ha det klart nu. Just nu behöver jag bara öva lite gitarr tills på måndag, men det är inte så mycket + att jag tycker det är ganska kul!

Men ja, igår var jag och min kompis Elsa på gymmet (Friskis Och Svettis) för att et var gratis denna vecka (tror det var det hela veckan). Och ja, det var jättekul + att i onsdags hade jag egentligen träning men stannade hemma för att plugga och då tog jag igen lite igår helt enkelt! Väldigt skönt att träna efter prov också tycker jag iallafall!

Men ja, bilderna kommer senare idag, vi hörs!


Likes

Comments

View tracker


Hej allihopa!

Hoppas att ni mår bra idag! Förlåt för såå uppdatering, men jag har haft såå mycket plugg i skolan, prov, läxor, förhör/test osv. Så det är därför jag inte har haft alls mycket tid.

Meen nu så tänkte jag iallafall berätta om vad jag har gjort den senaste tiden efter att jag kommit hem från USA! Så för det första hade jag väldigt mycket prov denna vecka (matteprov, SO test, NO läxa) och sen kommer jag ha ett stort spanska prov nästa vecka också, och det kanske inte låter så jättemycket men jag måste börja plugga max en vecka innan provet, annars glömmer jag allting, hehe så ja. Men bortsett från allt plugg så har jag inte gjort så jättemycket, varit med kompisar, jag och min kompis Elsa baka pepparkakor förra söndagen vilket var jättekul och verkligen peppande för julen!! Sen imorgon ska jag äntligen träffa min kompis Emilia som jag inte har träffat på jättelänge (det kommer säkert ett inlägg om det då), så ja.

Hoppas att ni har haft en jättebra dag, vi hörs!<3


Likes

Comments


Hej allihopa!

Hoppas att ni mår bra idag. Igår så kom jag hem, och då tänkte jag skriva ett blogginlägg om Fort Lauderdale, men det var något fel på vårt nätverk, så ja. Men nu har det löst sig och nu funkar det! Iallafall vi var då i Fort Lauderdale i 3 dagar, alltså från onsdagen till fredagen. Och där var det såå fint och jättekul! Vi såg både delfiner och alligatorer där (på guideturer). Och på onsdagen så åt vi middag med min kompis familj som också var där, och det var också jättekul! Vi shoppade också en hel del där också, fast i shoppingcenter, inte så mycket ute. Sedan sista dagen så var vi i Miami, som var jättefint och jättekul!

Sedan rean hem, ja, vi åkte hem på lördagkväll och kom hem på söndagkväll, vid reste i ca 24 timmar. Så nu idag Måndag så är jag jätteträta för jag har inte sovit så jättemycket på planet, och sedan så ändrades tiden när vi kom hem till Sverige, men ja. NU ska jag hallfall på middag för min moster fyller år idag! (Grattis!!<33)

Hoppas att ni har haft en jättebra dag idag, vi hörs!<3


Likes

Comments


Hej allihopa!
Hoppas att ni mår bra idag, just nu så är jag i USA (läs förrförra inlägget om ni vill veta mer om resan dit)! Och när vi landade i Miami så åkte vi direkt till västra Florida, till Anna Maria Island. (Läs förra inlägget om ni vill veta mer om Anna Maria Island haha!)
Iallafall vi var där i 4 dagar och sen åkte vi vidare till Orlando för att gå på Universal Studios!! Där var vi då i måndags och tisdags, eller egentligen så var vi där halva måndagen och hela tisdagen, för att vi åkte till Orlando på måndag morgon. Men iallafall, det var verkligen jättekul!! Och där fanns det lixom 3 olika "avdelningar", så två parker och en 'city walk' som var typ restauranger och sånt. Men ja, det fanns för det mesta sådana attraktioner med skärm som man sitter i en slags vagn typ, med 3D glasögon osv och de var så sjukt bra och roliga!! Sedan fanns det även bergochdalbanor, och alla 4 stycken som fanns åkte jag + att alla var med looping (alltså uppochner) och det var de första loopingarna jag åkte i hela mitt liv, så det var jättekul haha! Vi bodde då på ett hotell där mellan måndagen och tisdagen, som var jättebra och så, och sen på tisdagkvällen vid 7 åkte vi dit jag är nu, i Fort Lauderdale. Och här har vi varit i 2 dagar och ska vara här i 1 dag till (imorgon), sedan på lördag ska vi åka till Miami, och där vet jag inte riktigt var.

I nästa inlägg kommer jag berätta mer om här i Fort Lauderdale!


Likes

Comments

Hej allihopa!

Hoppas att ni mår bra, för 2 dagar sedan åkte jag (och min familj) till USA, Florida!! Nu har jag varit här i 1 dag och det är redan jättekul! Iallafall; om resan!

Vi åkte till flygplatsen vid halv 7, och vi kom fram vid ca kvart över. Då gjorde vi allt man gör på flygplatser som gå genom spärrarna, lämna in bagaget osv. Sedan köpte vi några mackor på Starbucks, aka vår frukost. Sedan gick vårat plan London kvart i 9 eller vad det var, alltså så mellanlandade vi där. Men så fick vi reda på att det var försenat p.g.a vädret, så vi fick vänta 1 timme. Iaf, när vi mellanlandade i London åt vi lunch (sushi) och sedan åkte vi vidare till USA! Och det tog ca 9 h tror jag, men det kändes som Ca 17 h. Iallafall, sedan när vi var framme var klockan 2 i svensk tid men ca 8 i amerikansk tid, så jag var verkligen jättetrött. Vi hade köpt bil där också så vi åkte 4 timmar till huset vi skulle bo i. Sedan var vi äntligen framme (i Anna Maria Island)!

(Dagen efter) : så dagen efter år vi frukost ute vid våran pool! Och egentligen så gjorde vi ingenting speciellt igår, men det var mest för att vi inte orkade så mycket, det var ju tidsomställning och så. Men vi gick iallafall ner till stranden och vattnet var magiskt! Sen var vi lite hemma i poolen, gick en promenad runt kvarteret, och sedan på kvällen gick vi ner till stranden igen och hade kvällspicknick framför solnedgången! Vi hade med oss mackor, chips, godis, och frukt.

Info: Förlåt för att jag inte hade alls mycket bilder (bara en) men det var för att jag hade typ alla bilder på snapchat och jag glömde spara de så nu är de inte kvar:((

Hoppas att ni har haft en jättebra dag, vi hörs!<3

Likes

Comments


Hej allihopa!

Hoppa att ni mår bra idag, nu tönkte jag skriva en 'life update' och både berätta om vad jag har gjort de senaste dagarna, och vad som händer framöver (speciellt imorgon!!), så ja, först och främst:

Anledningen till att jag inte har bloggat så mycket är för att  jag har haft extremt mycket prov och plugg. Så jag har helt enkelt inte haft tid. Såå det jag har gjort under tiden jag inte har bloggat är helt enkelt pluggat, ja.

Sedan imorgon kommer jag åka till USA!! Jag är såå taggad och självklart kommer det inlägg därifrån. Vi åker imorgon tidigt på morgonen och vi mellanlandar i London. Vi kommer flyga till Miami och bila till lite olika ställen. Iallafall, vi hörs när jag är i USA!!


Likes

Comments


Hej allihopa!

Hoppas att ni mår bra idag. Nu så tänkte jag tipsa er om lite pluggtips! Fortsätt läsa.

Planera - Jag tycker det är jättebra att planera, när och hur man ska plugga/göra sina läxor. Själv hade jag en almanacka som kom från http://www.personligalmanacka.se , där kan man även designa sin egen almanacka helt själv (jag rekommenderar verkligen den sidan). Just nu har jag ingen, men ska beställa en ny snart (tror jag), iallafall, jag tycker det är jätteskönt att ha planerat och ha det uppdelat när jag ska plugga!

Lyssna på musik - För vissa (t.ex. mig) går det inte att lyssna på musik när de pluggar, men för vissa går det. Och eftersom att jag inte kan det, så brukar jag sätta mig på en lugn plats där jag kan koncentrera mig bäst osv. Så det är både tips till de som kan lyssna på musik medan, och de som inte kan!

Pauser - Jag behöver ALLLTID ta pauser när jag pluggar, för om jag sitter 3 timmar i streck kan jag inte koncentrera mig sista timmen för att jag inte har fått energi/en liten rast.. Så det jag brukar göra då är att jag ställer timer på min mobil, och kanske pluggar i 45 min. Sedan när de minuterna har gått tar jag något att äta, t.ex. en frukt, sedan sätter jag mig och pluggar igen.

Träna efter/innan - Jag tycker verkligen det är SÅ skönt att träna efter man har pluggat, och då menar jag färdig med alla läxor och allt plugg. Då tycker jag det är jätteskönt att gå ut och springa och "slänga av mig allt plugg". Man kan även träna innan, för de som tycker det känns bättre.

Lyssna på lektionerna - Mitt bästa och sista tips är att lyssna på lektionerna, för att det hjälper verkligen SÅ mycket. För att sedan när man gör sina läxor repeterar man det man hört på lektionerna, och då fastnar det lättare. Samma sak när man pluggar, frivilligt (utan att göra läxor).

Hoppas att ni har haft en jättebra dag och att tipsen hjälpte, vi hörs!<3


Likes

Comments