Skrivet 13:e september 2k17 :

Idag fyller jag år iiiiiihh, 14 år, äntligen <33

Skriver 16:e september 2k17 :

Jag hann aldrig posta det jag skrev på min födelsedag eftersom att vi behövde hinna med bussen vi skulle ta till restaurangen vi åt på på min födelsedag (ehh kort mening?). Men födelsedagen var iallafall helt underbar, tack alla som gjorde den det!<3 Det betyder jättemycket, vi hörs i nästa inlägg! Kram


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Inspo


Om 10 dagar och ett år (375 dagar) är jag äntligen 15 åår!! Haha, inspirationsbilderna är från WeHeartIt 🍁

​3 Sep 2017


Likes

Comments

Tips


Hey!! Hoppas att ni mår bra loves! Nu så tänkte jag berätta mina bästa pluggtips, yey

1. Weeks, weeks before - att börja plugga flera veckor innan tycker jag är väldigt bra, eftersom att man kommer ihåg så mycket mer än om man skulle försöka lära sig allting kvällen innan provet till exempel, så det är verkligen ett tips att börja plugga i tid. Det kommer att gå mycket bättre!

2. Notes - Att anteckna under lektioner är också en sjukt bra sak att göra inför ett prov, då har man helt enkelt det mesta nedskrivet som man har gått igenom på lektionerna, så går det lättare att plugga senare.

3. Clothes - För mig är det väldigt viktigt att ha sköna och "loose" kläder på mig när jag ska plugga, att ha en för stickig tröja, eller för tajta jeans är det värsta man kan ha ..

4. Plan - Istället för att tänka varje dag "äsch, jag gör det imorgon" och går ut och gör något kul med kompisar istället, är inte särskilt bra att göra. Planera istället in vilka dagar du ska plugga och inte, variera mellan att göra roliga saker också, som att vara med kompisar. Det är mycket, mycket bättre än att plugga in allting 3 dagar innan provet från kl 15 - 23 ..

5. Place​ - Att sitta på en ​calm ​plats är ett + om man vill kunna koncentrera sig bättre, heh

Xoxo

Likes

Comments

Inspo


ÄÄÄÄÄLSKAR sommaren mer än godis!! Nej men, ärligt, är det inte den bästa årstiden enligt er också?? <33

Xoxo

Likes

Comments

Traveling


Hey friendoozz!!

Igår kom jag hem från Frankrike i Serre Chevalier, där jag och min familj har varit och åkt skidor! Det var jättekul och jättemysigt, jag älskar verkligen att åka skidor! De dagar det var fint väder var som bäst, det kunde vara runt 20 plus (i byn där vi bodde som inte var uppe i bergen då, haha). Medan vissa dagar var det sämre väder, mulet och kallt.

Jag (och min familj) var i Alperna 2016 också, i Frankrike, då var vi i Chamonix, och jag skulle nog säga att Chamonix var lite bättre än Chevalier, för att det kändes större på något sätt, Man hade fler backar att välja på och så. Men båda ställerna har varit lika bra upplevelser!

Vi var där från lördagen förra veckan (dagen efter vi fick sportlov) tills igår, lördag. Så en vecka var vi där.

Xoxo 


Likes

Comments

Traveling


Hey again!!

Igår så kom jag hem från USA​ så nu tänkte jag skriva om när vi var i Fort Lauderdale! Där var vi i 3 dagar, alltså från onsdagen till fredagen. Där var det såå fint och jättemysigt, jag ÄLSKAR verkligen USA. Vi såg både delfiner och alligatorer där (på en guidetur). Och på onsdagen så åt vi middag med min kompis familj som också var där! Vi shoppade också lite, fast i shoppingcenter, inte så mycket ute. Sedan sista dagen så var vi i Miami, som var jättefint! Jag älskar verkligen Miami, jag skulle gärna flytta dit (#inmydreams) ✌🏼

Sedan rean hem, ja, vi åkte hem på lördagkväll och kom hem på söndagkväll, vid reste i ca 24 timmar, ugh. Så nu idag Måndag så är jag jättetrött för jag har inte sovit så jättemycket på planet, och sedan så ändrades tiden när vi kom hem till Sverige, men ja. NU ska jag iallafall på middag för min moster fyller år idag! (Grattis!!<33)

Have the best day loves!

Xoxo


Likes

Comments