Traveling


H e r r e g u d vad fort tiden gick + vad mycket jag har i skolan >< Väl i USA bloggade jag från min telefon men postade aldrig något inlägg, jag kände att jag hellre skriver på datorn som jag gör nu. Sen när jag var hemma, började skolan igen, och i tre veckor i streck har jag BARA, verkligen BARA pluggat. Meen let's talk about USA!

(Anna Maria Island) Det var verkligen en oförglömlig resa, stranden var heeelt underbart fantastiskt magisk! Speciellt när vi var på resturang vid stranden (Sand Bar) och såg solnedgången, det var bland de bästa ögonblicken i mitt liv. Det var sååå underbart och jag saknar det verkligen. Vi var då där i 10 dagar, så jag är väldigt sen med att lägga upp det här, mhm.

Vi var även i Miami för en dag, vilket också var jättekul! Det var runt 27 grader (!!!)

Iallafall, just nu så sitter jag och pluggar (ovanligt) och ska snart träna! Hörs snaaart <3


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Traveling


Hola amigos!

Igår så satt jag på ett plan i 9 h, påväg till USA, Florida!<33 det är underbart här, redan 8 am är det 18 grader!!

Här kommer vi att vara i 10 dagar, men ikväll (första dagen här) kommer vi att åka från Miami (där jag är nu) till Anna Maria Island! Och om ni bläddrar ner bland mina (väldigt få) inlägg så kommer ni se att förra höstlovet var jag också på Anna Maria Island. Vi åker tillbaka för att vi verkligen Ä L S K A D E det!<33

Här nedanför kommer iallafall lite bilder från igår, flygresan. Och juste, just nu är klockan 8 am här och 2 pm i Sverige!

Xoxo

Likes

Comments


Skrivet 13:e september 2k17 :

Idag fyller jag år iiiiiihh, 14 år, äntligen <33

Skriver 16:e september 2k17 :

Jag hann aldrig posta det jag skrev på min födelsedag eftersom att vi behövde hinna med bussen vi skulle ta till restaurangen vi åt på på min födelsedag (ehh kort mening?). Men födelsedagen var iallafall helt underbar, tack alla som gjorde den det!<3 Det betyder jättemycket, vi hörs i nästa inlägg! Kram


Likes

Comments

Inspo


Om 10 dagar och ett år (375 dagar) är jag äntligen 15 åår!! Haha, inspirationsbilderna är från WeHeartIt 🍁

​3 Sep 2017


Likes

Comments

Tips


Hey!! Hoppas att ni mår bra! Nu så tänkte jag berätta mina bästa pluggtips, yey

1. Weeks, weeks before - att börja plugga flera veckor innan tycker jag är väldigt bra, eftersom att man kommer ihåg så mycket mer än om man skulle försöka lära sig allting kvällen innan provet till exempel, så det är verkligen ett tips att börja plugga i tid. Det kommer att gå mycket bättre!

2. Notes - Att anteckna under lektioner är också en sjukt bra sak att göra inför ett prov, då har man helt enkelt det mesta nedskrivet som man har gått igenom på lektionerna, så går det lättare att plugga senare.

3. Clothes - För mig är det väldigt viktigt att ha sköna och "loose" kläder på mig när jag ska plugga, att ha en för stickig tröja, eller för tajta jeans är det värsta man kan ha ..

4. Plan - Istället för att tänka varje dag "äsch, jag gör det imorgon" och går ut och gör något kul med kompisar istället, är inte särskilt bra att göra. Planera istället in vilka dagar du ska plugga och inte, variera mellan att göra roliga saker också, som att vara med kompisar. Det är mycket, mycket bättre än att plugga in allting 3 dagar innan provet från kl 15 - 23 ..

5. Place​ - Att sitta på en ​calm ​plats är ett + om man vill kunna koncentrera sig bättre, heh

Xoxo

Likes

Comments

Inspo


ÄÄÄÄÄLSKAR sommaren mer än godis!! Nej men, ärligt, är det inte den bästa årstiden enligt er också?? <33

Xoxo

Likes

Comments

Traveling


Hey friendoozz!!

Igår kom jag hem från Frankrike i Serre Chevalier, där jag och min familj har varit och åkt skidor! Det var jättekul och jättemysigt, jag älskar verkligen att åka skidor! De dagar det var fint väder var som bäst, det kunde vara runt 20 plus (i byn där vi bodde som inte var uppe i bergen då, haha). Medan vissa dagar var det sämre väder, mulet och kallt, men det gjorde inte så mycket <3

Jag (och min familj) var i Alperna 2016, också i Frankrike. Och då var vi i Chamonix, och jag skulle nog säga att Chamonix var lite bättre än Serre Chevalier, för att det kändes större på något sätt, Man hade fler backar att välja på och så. Men båda ställerna har varit lika bra och underbara upplevelser! Det kommer bli ett helt oförglömligt minne.

Vi var där från lördagen förra veckan (dagen efter vi fick sportlov) tills igår, lördag. Så en vecka var vi där.

Xoxo


Likes

Comments